24 лютого, в середу, о 18:30 в книгарні «Є» відбудеться зустріч з Максимом Кідруком, цебто, зі мною :)
Я буду ділитися враженнями про свою останню подорож до Бразилії. Ви зокрема дізнаєтесь про нічне сафарі по Пантаналу, про веселу ніч у бунгало з комарами й крокодилами, про бразильських бандитів, а також про те, як я ледь не став першим українським письменником, якого з'їли піраньї. (Для особливо допитливих і не слабкодухих буде проведено лекцію стосовно того, як купатися поміж піраньями і залишитися живим.)
Ви також довідаєтеся, чи можуть річкові крокодили вистрибувати з води на два метри, і як довго їх треба дразнити для того, де в Парагваї продають вогнепальну зброю і чому не варто ходити на бразильську дискотеку.
Окрім цього, побачите фото Фоз-ду-Ігуасу, найкрасивіших водоспадів світу, Ітаіпу, найбільшої дамби світу, та чарівних пляжів на острові Санта-Катаріна.
Bienvenido! Welcome! Приходьте! Вас чекають багато фото та цікаві розповіді.
Адреса книгарні: вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота».
Для затравки: фотки піраній та крокодилів можна глянути ось тут http://ironmaxxx.livejournal.com/62602.html
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design