Хочеш знати яка людина перед тобою – послухай про що вона говорить. Кожен говорить про себе.
Злодій думає, що всі злодії..., проститутка, що всі такі..., негідник і не підозрює, що є добрі люди...
У доброго – всі добрі. Він розуміє, що немає поганої людини, а є якісь неправильні вчинки, по тій чи іншій причині, бо ж на все є причина. Особливо помилки молодості – не розуміння багато чого, що приходить, а чи не приходить з роками.
Людина показує себе, свою душу всьому світу, з допомогою свого ж язика.
Як кажуть – людина повина себе показати, а вже як вона себе покаже...???!!!
Вірніше розкаже про себе, говрячи про когось... чи щось... – про своє життя.
А ті, хто знущається над будь-ким – їх тільки шкода, вони глумляться над собою.
Чи потрібно звертати увагу на таких людей, тратити на них нерви. Вони тільки того і чекають. Неприємно, але варто обійти непрємне в своєму житті і йти далі, для чого «кидати бісер перед свиньми».
Моя мама як робить, якщо хто розсердиться і вступає в полеміку. Вона замовкає. Не зронить ні слова. Людина «поварнякає» сама з собою і скоро замовкає – немає стимулу, стає не цікаво.
Вона мудра жінка.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design