Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 21172, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.226.222.183')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Нарис

Восьме чудо світу

© Dariya, 11-02-2010
Його нема...Він тебе залишив,сам небажаючи цього. Пройшов лише місяць,а втебе таке відчуття ніби минув вже цілий рік. Ти одна в своїй квартирі,сидиш і дивишся у вікно, не знаючи тепер ні свого минулого ні майбутнього. Бо ти живеш у забутті...Твої найкращі друзі-щастя та оптимізм покинули тебе, а натомість зявились інші- сльози та печаль. Ти почуваєшся поломаною,розбитою, роздавленою,хоча завжди була сильною. Ти ніби квітка,яка цвіте і пахне,і тут її виривають з корінням і викидають на дорогу, і вона лежить там самотня і чекає поки хтось розтопче...Цей надзвичайний біль неможливо передати словами...він зїдає тебе,всередині пустота,в голові туман і хочеться просто померти...Але ні ! Насправді тобі хочеться щоб він був поряд,пригорнув тебе і сказав щотвсе буде добре...І ти знову починаєш згадувати все пережите вами: те незимне кохання,палкі поцілунки,розмови до ранку...І тепер тобі все нагадує його,тільки його,твого єдиного: цей старий диван який давно треба було викинути,але він ваш любимий,ці маленьки подушки якими ви так полюбляли гратись...як ж вам було добре разом....він заміняв тобі і коханого і друга і тата...І тут починається знов те саме,ти почуваєшся ніби в замкненій кімнаті,в якій є вхід,але виходу з якої нема... Спочатку тобі було страшно і боляче,а ле зараз ти вже невсилі будь що відчувати,ти вже привикла до цього почуття.... Але зараз тобі вже всеодно,бо він пішов із твого життя раз і назавжди...Пішов у зовсім інший світ...Боже!кажеш ти собі...якби можна було його повернути,якби можна було все повернути,але час іде і нічього вже неповернути...Ти виниш у всьому тільки себе кажучи собі,це ж я у всьому винна,бо сама захотіла це й букет,який продавала старенька бабуся через дорогу. А він! Він моє життя,надія і щастя,моє восьме чудо світу,як завжди потураючи моїм примхам пішов купувати ...Його закохані очі дивились тільки на мене і він на крилах кохання пербігає дорогу....УДАР,КРИК БАБУСІ СТРАШНИЙ БІЛЬ У ГРУДЯХ І ЦІ РОМАШКИ...Це все що я памятаю з того фатального вересневого вечора.. Але я його відчуваю,бо він завжди зімною,у мене в серці,і те маленьке життя ,яке я відчуваю дають мені надію і силу...
Пройшло 8 місяців,лікарі кажуть що в мене буде все нормально. Біль і страждання потрохи покидають мене, а натомість прийшло малесеньке щастя і та усмішка яку я вже давно забула,коли відчула тихенлегенький поштовх у животі..Це ніби промінчик сонця у дощовому небі...Тоді я зрозуміла що потрібно житти далі...Адже не просто так кажуть,що одне життя відходить а друге приходить.І я знаю,що у нашого немовляти буде частинка тебе,того найдорожчого.що було в мене...І явже навіть небоюсь,бо твоя любов завжди супроводжує мене і зігріває... Я тебе завжди кохатиму моє восьме чудо світу,бо тиж сам знаєш,що частинка твого серця завжди буде зімною,а моя в тебе. Люблю...Скучаю... Назавжди Твоя!
P.S. це не автобіографічний твір,просто фантазія....

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Вразило

© Жюлі Лілі, 12-02-2010

[ Без назви ]

© Доктор Данаїла Стільчик, 11-02-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.43205094337463 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …