Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20753, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.186.218')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

лабораторна робота

© Солом'яний Бичок, 25-01-2010
     Ми з моїм братом-близнюком чимчикували незнайомою вулицею незнайомого міста. Усюди були незнайомі люди і незнайомі будинки. Незнайомі  пенсіонерки  годували хлібом незнайомих голубів, на наші українські вишиванки хотіли нам насрати  незнайомі ворони. Незнайомі водії незнайомих марок автомобілів так і прагнули оббризкати нас багнюкою, незнайомі немічні бабусі очікували, що ми все полишимо  і кинемося переводити їх через дорогу.
      Одним словом, усе було до болю знайоме. Ще одне типово незнайоме українське місто.
       Як несподівано раптом ми побачили як з  вітрини одного магазину нам привітно махає рукою якась незнайома гарна дівчина. Це нас зацікавило, тому що такого з нами ще не було у жодному іншому місті.
     -Як ти гадаєш, чому вона нам махає? – запитав я свого брата-близнюка.
     -Може, вона нас упізнала? Може це якась авторка  з нашого сайту? Кличе на каву?
        І ми вирішили зайти і запитати. Як тільки ми зайшли у приміщення, ця дівчина вже виходила нам назустріч, ніби прочитала наші думки.
    -Добрий день, - привіталися ми.- Ви нам махали?
    -Я?- дівчина була явно  здивована. – Ні, я вам не махала.
    -Але ж ми добре бачили, що ви нам махали з вітрини, - сказав я.
    -З вітрини? З якої вітрини? Я вам точно не махала, не заважайте працювати!- з цими словами вона показала нам на двері.
        Ми засмутилися, вийшли з приміщення і...  знову побачили, як ця гарна дівчина махає нам рукою. Тільки тепер ми помітили, що вона  насправді не махає рукою, а протирає вітрину. Ми підійшли до вітрини ближче і помахали їй. На подив, вона не розсердилася, а усміхнулася, наче то не вона хвилину назад виставила нас за двері. Ми з братом перезирнулися, дивуючися, як у людей швидко змінюється настрій.
        І раптом до неї підійшла ще одна така ж гарна дівчина і стала її  вичитувати за те, що та фліртує з нами, замість щоб займатися роботою. Потім взяла іншу ганчірку, і  теж стала протирати вітрину. Тепер вони це робили удвох і майже синхронно. Це були близнючки!
        А ми з братом розсміялися, бо звикли, що інші люди завжди  плутають нас, а тут ми самі опинилися у подібній ситуації, тільки плутали вже не нас, а ми дівчат.
        Дівчата нарешті й самі зрозуміли кумедність цієї ситуації і теж розсміялися. Так ми і сміялися: ми на вулиці, а вони – всередині приміщення.
        А потім вони все-таки покликали нас на каву.
        Так ми і познайомилися.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

За кількістю близнюків у вас рекорд

© Академія, 16-02-2010

naїf

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Захар ван дер Бюйтен, 30-01-2010

Оце дійсно хепі-енд

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Надія, 28-01-2010

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© koka cherkaskij, 25-01-2010

Вірю:

© Залєвський Петро, 25-01-2010

Цікаво, а діти у них згодом теж були близнята ?

© Октавія, 25-01-2010
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1914758682251 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …