Щасливі каштани. Їм травень запалює свічі.
А нам хто освітить зневіри глухий лабіринт?
С. Антонишин.
Коли двоє ступають у свою незашлюблену весну, може охрипнути голос любові, як і зів’яти нерозпущений квіт. Ми пасуємо до себе - як квіти кульбаби: ти розквітла, з жовтогарячою голівкою, я ж - із посивілим пухом, що чудом тримається на стеблі…
Забутий годинник узявся за свою катівську працю – відраховує час розлуки. Хочеться гукнути йому: Зупинись! Хіба не бачиш, ми усе ще разом! Та механізм у годинника невблаганний, то він відраховує час нелюбові…
Усе ще торкаю устами знайомі риси - шукаю того, що мало б там залишитись. Хіба жодного сліду не залишила наша любов??? Якщо не радості, то, бодай, болю, бодай якась стигма повинна була б залишитись…
У цій незашлюбленій весні, виглядаємо безглуздо, як безлистяний сад. Та ні, навіть з ним годі себе порівнювати – в його чорних стовбурах нуртують соки, і він лада-хвиля зацвіте. Твої ж почуття зав’яли, як нерозпущені пуп’янки пролісків, мій недолугий подарунок, що зів’яв, зігрітий твоїм теплом … Що вже тут вдієш?
- Знаєш, виривається з уст моїх натхненна фраза, - вірю, що навіть безкрилі птахи здатні долетіти у вирій!
…У дівчини розгублений, й навіть трохи винуватий погляд, їй, звичайно ж, нічого відповісти. Відчуваю, усе що можу зараз вдіяти – загнати себе в іще дальший, глухіший кут…
Ніхто не придумав, як втекти від погоні, яку влаштовав собі сам…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design