Мені подобалося твоє почуття гумору.
Коли ти повідомив своїх рідних, що ми з тобою одружуємося, твоя мама відрізала:
- Тільки через мій труп!
Ти спокійно відповів:
- Гаразд. Тоді достав свій труп в загс. Наступної суботи о дванадцятій нуль-нуль.
Зараз я думаю, що твоя мама все ж мала рацію: ми надто різні люди, щоб жити спільним життям.
Ще кілька місяців тому ти переносив мене на руках через калабаню, що розтеклася біля будинку, в якому ми живемо. Я весело сміялась і дивилася на тебе, як на бога.
Тепер ти навіть забуваєш подати мені руку, і кожен обходить калабаню сам. Ти виходиш уперед, мовби промовляючи своєю спиною: «Йди за мною». А я навмисно забрідаю в болото, брудню свої біленькі мешти. Не хочу йти по твоїх слідах.
Ми будували стосунки цеглинка за цеглинкою. Але ми – невмілі будівельники. Чи то конструкція була занадто складна, чи то неякісні будматеріали? І наш багатоповерховий будинок почав руйнуватися. Ми помітили, але відклали ремонт на потім…
Чому я постійно відволікаюся від нас? Згадую минуле, знаходжу якісь банальні порівнянню? Все не те, не те! Я просто розповім про нас.
Отже, ми заходимо у нашу квартиру. Ні, не в нашу, а просто в квартиру, в якій ми живемо. Ні, не ми. Просто ти і я.
Вечеряємо. Лягаємо у ліжко, і ти відразу ж обертаєшся до мене спиною. Я лежу – не сплю. Через п’ятнадцять хвилин я фіксую: ти заснув. Хропеш по нотах. Раніш я милувалася цьому, але зараз…
Штовхаю тебе під бік.
- Ттиччогго? – спросоння.
- А ти чого хропеш?
Ти закриваєшся ковдрою, нічого не сказавши. Я міцно стискую губи, шарпаю ковдру на себе і дивлюся в стелю. Через десять хвилин ти знову починаєш хропіти.
До цього часу я залишалася романтиком. Безнадійним. Тепер з романтикою я подаю на розлучення.
Вчора ти сказав, що мої парфуми «гірші за запах свіжо знятих шкарпеток».
Мені не подобається твоє почуття гумору.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design