Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20097, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.17.128')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Діалог

Віра

© Карамболька, 29-12-2009
-Примітивно? Сіро? Не цікаво? Не актуально? Дурне, просте висловлювання? Гм... Не думали чому?
-...
-А, до ви ще й не думаєте? Цікаво...Адель такі люди завжди виводили з рівноваги.
-...
-Хто така Адель? Колись вона була наївною, милою дівчинкою, що займалася танцями...
-...
-А зараз? У свої дев’ятнадцять – доросла, приваблива, стервозна з гострим язиком танцівниця.
-...
-Чому така? Це коротке, але непривітно жорстоке життя навчило її. Із звичайної французької родини середнього достатку: батько – диктатор наполеон, мати – проворна українка.
-...
-Дитинство? Сіра школа, танцювальна студія, нікчемні  лялькові друзі...
-...
-Чи вміє довіряти? – Зневірилась...
-...
-Вірить в Бога? Дивно? Але так, кожного ранку перенд своєю нечестивою роботою, що приносить задоволення та гроші, Адель йде до собору молитися...
-Молиться? Ця нахабна паризька шибайголова барбі на таке здатна?
-А вона вірить, просить, дякує...
-...
-За що? За терпіння, за ту міцну стіну, яку побудувала навколо себе. Чомусь всім здається, що в неї щасливе життя: заможне дитинство, люблячі батьки, гарна робота, коханий... Ніхто не ставить на її місце себе, думають, їй просто зажди щастить і все сходить з тендітних рук... Ви б вистояли, коли вас зрадили близькі, ви пішли з дому, народили коханому маля, а потім втратили обох, і кожного вечора танцювали канкан із звабливою посмішкою?
-...
-Вона вистояла, вірила. Було важко: цим цигарок, випадкові зв’язки, плач в подушку... Адель віра не покидала; терпіла, танцювала – вижила.
-...
-Легко? Може..., ну це ваша думка...
-Так вона ведуча танцівниця бару на Pigalle?...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

європейський нігілізм

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Victor Artxauz, 29-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.6059441566467 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …