Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 20001, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.172.169.199')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Афоризми та думки

© Росткович Олег, 24-12-2009
***
Хочеться бути добрим та, водночас, щоб цим ніхто не користувався.

***
«Загубитися» - зачепитися губою.

***
Головний конфлікт жіночої натури – виставити на показ все чим нагородила природа та, одночасно, все таки щось начепити з одягу.

***
Колектив фірми захопився теорією візуалізації (яка зарз є дуже модною) і всі дуже сильно бажали, щоб їх фірма процвітала, а вони не втратили роботу. Тільки шеф цього не знав і одного не дуже прекрасного дня усіх звільнив через кризу.

***
Життя – як шахи. Те що ми вважаємо оригінальними рішеннями та предметом власної гордості - уже давно відомо теорії і повторювалося сотні разів, а якщо ці паралелі продовжити, то випливає, що в більшості випадків ми повинні отримувати і отримуємо програні (життєві) позиції.

***
Парадокс: головна моральна перемога людства стала можливою тільки за рахунок розп’яття Ісуса Христа. Переформулюю – ідея взаємної любові запанувала завдяки тому, що замордували її головного пропагандиста. І таке буває…

***
Футболіст від футболіста недалеко падає.

***
Клавіатурні тренажери робить поетів прозаїками.

***
Пропадають шкарпетки. У хаті завелася барабашка. Однонога. Оскільки забирає тільки одну шкарпеткул з пари.

***
Cправжньої популярності досягають заборонені речі.

***
Ваші вороги ніколи не будуть розчарованими.

***
Про що не втиг написати Коцюбинський : «Жінки не винні»

***
Насправді всі істини давно відкриті. Просто деякі люди хочуть заробити.

***
Щастя – це коли все є, а щастя нема.

***
Можливо засилля анального сексу в сучасних порнофільмах пов’язано з тим, що за нього актрисам платять більше?

***
Ніяк не зрозумію, чи є симптоматичним те, що половину списку контактів з аськи звільнили з роботи під час кризи? Нікому не потрібні такі робітниці?

***
Дерун – сексуально активний мужчина.

***
Україна ніколи не стане чемпіоном світу по футболу. Гра в пас суперечить нашому національному менталітету. Відповідно – найкращі комбінації у нас виходять коли м’яч щосили вибивається вперед гравцем із закритими очима.

***
Порада уникання дієслівних рим схожа на пораду не вживати алкоголю, всі розуміють слушність та мало кому вдається.

***
Муха завжди знайде на що сісти.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Кілька думок у відповідь :-))

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Уляна Галич (Консуело), 25-12-2009

є дуже вдалі

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© такий собі хто прочитав, 25-12-2009

"Деруни" це ще й кандидати, ну, зрозуміло на яку посаду :)))))))

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Кактусь, 24-12-2009

Муза завжди знайде на кого сісти. :-)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 24-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.66867613792419 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …