Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50948
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19963, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.81.157.133')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Анонс

Вийшов друком 4 (12) номер журналу «Мистецькі грані».

© Володимир Вакуленко-К., 23-12-2009
У ньому:

ст. 3 Дитячі мрії - наша реальність (прем'єра мюзиклу "Казкові мрії").
ст. 4 Благодійний марафон "Дитяча "ЗУЗА" триває (художнє оформлення туберкульозного санаторію "Новостав")
ст. 5 Вистава починається раніше, ніж саме дійство... (прем'єри лялькового театру)
ст. 6-7 Подарунок від Святого Миколая (благодійна акція журналу "Мистецькі грані")
ст. 8 З любов'ю до життя (персональна виставка Олега Жиліна)
ст. 9 Підсобне господарство театру "Від ліхтаря"
ст. 10-11, 14-15 У рубриці "Без зайвих слів" портрети фотохудожниці Mad Murr та венеціанські мотиви у картинах Руслана Хвеся
ст. 12-13 Фотобієнале "Рівне 2009" (Олексій Полотняк)
ст. 16-17 До 30-тиріччя "Меридіану" (Народному молодіжному ансамблю сучасної пісні "Меридіан" 30 років)
ст. 19 Театр Кабукі
ст. 20 Поезія. Юрій Матвійчук, Вікторія Йіхова
ст. 22 Мовчазні маріонетки театру життя (аналіз слова Євгенія Положія. "Вежі мовчання")
ст. 27 Переможці конкурсу «Розкажи дітям казку» Сонечкова сім’я (Володимир Вакуленко-К. )



P.S. Тема цього номера – «Театр у житті й на сцені», проте на сторінках журналу можна знайти багато цікавої інформації про фотомистецтво, живопис, хореографію та спів. Є що почитати – був здивований, що так багато чого відбувається у Рівному. Особисто на мене цей номер справив неабияке враження. Глянцева обкладинка, якісний друк. Досадною і, на жаль, традиційною для цього видання слабкістю є якість редагування. Трапляються доволі курйозні ляпи (наприклад, на с. 25 у вірші «нелегальна смерть у театрі ліліпутів»). Інформація на правах реклами: журнал можна замовити за мейлом: mistgrani@ukr.net, за ціною 10 грн. з пересилкою, а також передплатити на пошті за індексом: 49057. Приємних Вам вражень! При бажанні можна подавати свої тексти для друку. Авторські примірники, на жаль, не даруються. Головний редактор - Олександра Куліш.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7263970375061 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …