Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19852, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '107.23.156.199')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ...

Дружба

© Крапаль, 18-12-2009
Друг, як часто ми чуємо це слово, а чи справді зараз для нас воно несе такий самий зміст як колись. В нас справжня дружба можна почути від двох людей які спілкуються. Заглянувши в вікіпєдію ми можем прочитати що дружба -  відносини між людьми, засновані на довірі, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях, кохання без статевих відносин, найвище почуття, що його може відчувати людина.
Для кожного це почуття щось особливе, для когось взаємодопомога,для когось -це коли ви з другом відпочиваєте разом,пусті бесіди ні про що так можна продовжувати безперервно..
Одного разу я наткнулась на цікавий вираз "Дружба - це взамовигода двох людей,якщо одного з них позбавиди цієї вигоди, то дружба перестане існувати" Чи насправді це так,чи дійсно люди такі корисливі???
Так мене не раз підводили люди..яких я називала словом Друг і вас я думаю також, а може, може це була не та людина і не той час..Інколи на справжнього друга потрібно чекати до кінця життя, але коли він находиться наче життя стає простішим..та ні не простішим а набагато захопливішим,веселішим,чарівнишим, все хороше, що стається з тобою помножується на двоє, а іноді й на троє,тому що справжній друг радується за тебе цим примножуючи твоє щастя,а горееее він розділить с тобою порівну а інколи і більшу частину візьме на себе..Тому що справжні друзі чи в горі чи в щасті готові з тобою бути,в любий момент коли тобі потрібні і коли не потрібні вони завжди з тобою а ти з ними, тому що в ваших серцях є шось незрівнянне Дружба,відчуття яке безцінне, немає ніякої ціни для дружби..тому цінуйте своїх друзів так як цінуєте життя навіть більше,тому ще це подарунок який вам дарує доля.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

123

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Карамболька, 18-12-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.99511194229126 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …