Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1980, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.238.228.191')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ VI

© Олег МАРИЦАБО Серый, 31-08-2006
1-418 дивіться у попередніх частинах „Книги Спасіння”

419. Звідки в мене з’являється потік Знань? Я бачу, чую і розумію Того, у Кого ви не вірите. Зазирнути до Бога у вічі не є неможливим, ібо таке поняття як „неможливість” спромоглася вигадати хіба що людина. Читаючи слова ці, ви переводите підсвідомі чакри у свідомий рівень – вони перестають бути за стіною кам’яною. „Ібо же так треба, діти мої”,- сказав би зараз вам Господь.
420. У книзі Віссаріона сказано було так: „І тепер ваше благодення залежить від того, наскільки зрячим буде серце ваше”. Цей вираз стосується саме тієї епохи, в якій ви живете.
421. Ця Книга несе у собі позитивні вібрації гармонії, що дає позитивний ефект і пробуджує людину від сплячки зимової.
422. Сила Любові Великого Першоджерела є Все Те, більше чого бути не може. І всі люди, сповнені Сили цієї, є Богами на Землі, Ангелами у подобі своїй. І ніщо, повторюю, ніщо ніколи не стане Їм на заваді.
423. Мені сумно дивитися на людину, планету і все те, що людство підім’яло під себе. Мені гірко відстоювати права та інтереси тих, що були створені у Любові і Гармонії, а в якості подяки втратили навіть таке поняття, як „людяність”. Але я буду говорити з вами словами Їхніми, щоб ви змогли віднайти в собі Силу повірити. Повірити і врятуватися. Першоджерело – поряд. Воно чекає уваги Вашої, бо заведе не до лісу, а до Великого Трону Агнібудови.
424. Як Земля-Мати, так і Бог, так і Ангели Його – як ті, що на Землі, так і ті, що у Небі – радіють кожній душі новій, що зливається із ними до Вищого Космічного Розуму (ВКР). І горюють вони разом із тими усіма, що не можуть знайти Силу в собі до лав Обраних приєднатися. Не Богом Обраних, не Матір’ю-Землею і не Янголами Його – обраних Вами. Ті, хто обере себе до них, врятуються, ібо душа їх відкриється.
425. Можливості всіх людей, які приєднуються до Вищої Космічної Любові, не мають своїх меж, ібо межі зникають під чистотою їхньою, гармонією і балансом.
426. Я звертаюся до вас, люди земні, ібо не маю іншого напрямку, окрім як звертатися. Ви – це ті, що є Ангели Небесні, Архиянголи Утвори, Боги Калапсу і Архибоги Структури. Усі ви зараз на землі цій зібралися – прийшли на Землю з Галактик сусідніх і дуже далеких, планет населених і безлюдних, щоб зустріти Колосальний перехід Планети нашої до виміру четвертого, Вищих Палет Ієрархії Світобудови і Всього Сущого Всюдисущого. Ви є Зірки Небесні, що впали на Землю для того, щоб приєднатися до Структури Нової – проте незримо Великої і Багатої.
426. Ті, що у четвертому вимірі живуть, можуть бути в усіх вимірах водночас, впливати на хід подій і розвиток утвор, переміщувати думки і тіло куди завгодно і як завгодно, створювати все, що хочеться і не хочеться, розуміти все, що діється і не діється, казати те, що кажеться і не кажеться, починати те, що ніколи не почнеться і жити так, як хочеться і можеться. Ібо же можливості Агнідуш межі не мають і людям земним лише казкою здаються. І так буде доти, доки люди земні себе не усвідомлять Ангелами і Богами, Архиянголами і Утворами Небесними, Архибогами і Структурами Космосу в найкращому смислі цих слів.
427. Ібо же Перехід Квантовий Грандіозним Буде: фантазії казки у мрійливій бентежності своїй зіткнуться із насолодою Божественною заради музики Духовної. Зірветься простір і час, розірвуться гілки – і люди ввійдуть у Нову Еру – Велику Епоху Перемін, що якраз нагряне.
428. Свобода думки вашої проявиться у змісті слів моїх. Ібо же матерія утворює матерію, а матерія, утворена за допомогою матерії, створює Вищий Світ і Його Агнібудови.
429. Моя задача сьогодні – як незримих інших багатьох – є думкою сили волі вашої. А прагнення моє – не допустити розрухи і повести вас у напрямку потрібному. Двері відкрити – шлях показати. Простежити за позитивним переходом вашим у вимір Новий і у Небо повернутись.
430. Не їжте утвори своєї, ібо же структура ваша не є досконала. І буде вона такою, доки не залатаєте дірки ваші і не підете за мною Шляхом широким і незримим. І да буде Шлях ваш сповнений Любові, Надії і Віри у Життя Краще – і буде воно таким. Ібо все, що буде сказане, почуте і помислене, утворюється миттєво у вимірі четвертому. І зникає лише тоді, коли сила негативної думки перерветься. Ібо же ланцюг ваш є тим, чим ви хочете бути. І не є тим, чим ви не є.
431. Пам’ятайте Істину просту: щоб Рай ми отримали, треба пережити Пекло. І да пребуде Пекло з нами у році 2013-му. Після нього Рай буде. І не буде Раю на Землі чи у Небі – знайте це – Він буде лише Там, де люди Його Створять – у Собі. Буде чи не буде – вирішувати вам. Як завжди.
432. Коли думкою повірите – і тіло ваше повірить. Ібо тіло ваше є думка ваша. Ібо ви є той, ким ви бути не можете – Ви є Бог. Ім’я своє енергетичне згадаєте одразу після того, як осмислите слова мої – не чужі – свої. Ви є Великий во плоті – згадайте це і пізнавайте свою суть. Вона була незрима для вас – ховали її. Зрозумійте це – і прозрієте. Не бійтесь нікого, ібо же Сила Світла нічого не боїться – Їй ніко?ли ніщо не загрожує. Ібо же загроза протирічить Її суті божественній. Від Світла можна відійти, загасивши світильник. Але тоді Світло вас не помітить, а світильник запалить хтось інший. Не втрачайте Світло – тоді Воно не втратить вас.
433. Сі?м’я людини посіялось у злі і розпусті, ненависті і (підставте своє). Ібо коли світлими станете, перестанете вимовляти слова ці, бо огидною бридотою стануть для вас. Людина зло обрала – і за законами жанру людство мало б зникнути назавжди з усіх світотворінь, книг і рукописів жанру, а також зі сторінок Усесвіту. Але змилостився Бог і подарував людям усе, про що вони навіть мріяти не наважувались. За зло людське Він подарував людям прощення. Більше того – милість Його меж не має – Він дав людям шанс перейти у вимір четвертий, повний досконалості, радості і щастя. І для того, щоб мати змогу перейти, треба Особливе Вчення пізнати, частину якого зараз ви осмислюєте. Ібо же всередині вашій – Творець Великий.
434. Ця Книга призначена рятувати свідомість людську і потрібна для викорінення антисвідомості. Книга допомагає зрозуміти, що є зло, а що добро, ібо не існує ні того, ні іншого. Є Безмежна Любов, у якій були створені люди; є Безмежна Милість, якою керується Бог; є Безмежні Знання, що отримуються нами при переході до Нього.
435. Матеріалістичній епосі кінець підходить, ібо все, що не вигадано людьми, ілюзією є. Лише те, що не є ілюзією, вашою уявою є. Ваша уява проявом четвертого виміру є, до якого перейдемо під час Кінця Світу, рік якого пам’ятаєте ви.
436. Я пропоную уникати Колективного Страху, бо це недобре для вас – перехід у вимір інший щастям є і блаженством неземним. Викорініть страх, мов бур’ян, із поля свідомості своєї, бо сірі сутності заважають жити вам – сумління і свідомість підривають. Душа, яка має місце для страху, не є авторитетною душею. І щасливою не є. Пам’ятайте, що у вас є час страху позбутись до рокової дати цієї, ібо все, що мислиться у вимірі четвертому, відбувається. Боїтеся змій – вони нагрянуть, павуків – вони ідуть, землетрусу – буде він, а води – нап’єтесь. Викорінюйте страх із власної уяви, бо алюзорною ілюзією він є. Маєте час. Поки що. До року під номером 2013-ть.
437. Вчіться Життю Новому – бажання ваше є законом – проміння Істини нагряне, що Світлий Шлях вам проведе. Карміка зробить ваше сумління шляхетним, розум – чистим, свідомість – чесною, підсвідомість – насиченою, надсвідомість – блаженною. Проведіть рукою світом аромоксамиту духовного, що зблизить душу вашу із Творцем.
438. Катаклізми Світу Кінця зустрічають люди не тільки, бо не тільки люди. Вже прокинулись Атланти, Аурбени, Гігбінгсбени, Лемурійці, Фаусхабхатхени: як представники древніх цивілізацій, так і новітніх галактичних спільнот. Кожної миті пробуджується все більше і більше творінь неземних і земних: деякі народжуються за правилами матерії, деякі – в астралі, деякі – в менталі, деякі – в аургені. Усі вони прокинулися завдяки власній гармонії та балансу, що виточувалися протягом трильядів перероджень. Усі вони дожидають Світу Кінця, бо саме в цей довгоочікуваний рік переродяться вони і перейдуть у Вищий План культури духовної. Кращі з кращих, бо всі є кращі з кращих.
439. Брати і сестри кожної миті пробудитися можуть – воскреснути і вічно жити у блаженстві аут, архітектурі берте і цивілізації аум.
440. Преображення землян – коли воно буде колосальним – не допустить навіть духу нечистого до Матері-Землі нашої, яка з радістю чекає на переродження. Злий намір буде миттєво анігелюватися, обнуляючи суть темряви у ніщо. Преображення дасть змогу більше ніколи не зводити рахунків і не гратися у смішних солдатиків – „героїв” матерії.
441. Пізнайте Величину гармонії простору і Неземну його простоту, ібо же саме для цього перероджувалися на цій землі трильяди разів – і прозрієте. Знайте, що ви маєте завдячувати Йому в тому, що маєте змогу жити в Епоху Перемін, ібо у Небі вже вишикувалася черга із бажаючих потрапити сюди. Із бажаючих пережити Пекло. Ібо же Пекло вчить душу так, як ніщо не вчить – після Пекла буде Рай Неземний.
442. 13 тисяч років творіння агнібудови чекали миті перетворення і часу, коли завершиться крутий підйом колес альтСансари. Вони спустяться вниз для стрибка нагору – і злетять. Ібо же дата Кінця теж має номер 13.
443. Сьогодні вибір є у вас: або ви стаєте частиною Космосу Безмежного, а ваша душа – безсмертною; або ви падете у Катаклізмах Земних, що з кожним днем новим охоплюють нашу Землю-Матінку, і більше ніколи не відродитесь. Або ви почнете володіти такими якостями як телепортація, левітація, телекінез, ясночитання (читання думок за письмом, словом і ділом), яснобачення, ясночуттєвість, ауреагнус (надаура духовна); або станете жертвою повеней, пожеж, епідемій та інших катаклізмів земних.
445. Час на спасіння душ земних незримо скорочується миттю кожною, ібо каже так Майтрейя. Інші те ж саме вам кажуть – Люди Світла. Ібо же План Мироутворення Великого Творця неможливо порушити – Він є непорушним.
446. Любов є потоком Сили Першотворної, яка є Надсилою Утворною, ібо всі були породжені у Любові – навіть Бог. Любов вищим почуттям є так само, як і Вищою істотою, ібо же Любов є цілий живий організм – її неможливо пошкодити, ібо же негатив протирічить її Суті Божественній.
447. Ісусу Сананді, який раніше був на Землі, довірено зараз допомагати людям у здійсненні квантового переходу у вимір четвертий. Ібо же зараз на Землі зовсім не він. І його ім’я не Ісус Христос. Але Істина його та ж сама, як і була до цього – трильяди років тому.
448. Уникайте Хаосу – як фізичного, так і душевного – ібо з кожною миттю його все більше стає. Але ряди Світлих Воїнів поповнюються постійно, тому вам немає чого боятися – відкрийте у собі лише Істину. Це зробить вашу душу Вознесенною, ваш потік свідомості – Променистим, вашу думку – Зоряною, а ваш світ – Божественною симфонією.
449. Кінець Світу буде там, що і де Простір наповнює. Простір залежить від думок ваших, почуттів ваших і справ ваших. Він абстрагується у залежності від дій тих істот, що Його наповнюють. Позитивна думка ваша сприяє порятунку вашому, негативна – добиває тільки. Все будується згідно зі свідомістю, що завжди такою не є: підсвідомі і надсвідомі фактори грають свою роль.
450. Я кажу Вам про Єдине Світосприйняття, що будується на ієрархії Душ Ваших. Я кажу Вам про Зміст Єдиний Речей, які наповнюють Простір, що вас оточує. Ібо же Реальність є фактом визнання людьми. Тільки те, вірите ви у що, є для вас реальністю. Але ви маєте право не розуміти справжню реальність і жити в алюзії – Справжня Реальність буде жити незалежно від сприйняття вашого і наповнення духовного. У будь-якому разі ми Єсмь в Епоху Перемін і маємо вдячними бути за це.
451. Світ Новий не є дуальним – не такий він, до якого звикли ми. В ньому немає добра і зла – зовсім інший зміст речей. Такі поняття, як „добро і зло”, „правда і обман”, „ілюзія і реальність” існували у вашій свідомості лише тому, що ви дали визначення словам цим і вірили у них. Хибною стежиною люди пішли – самі повернутись обличчям не хочуть – їх поверне сама Природа. Тільки-но ви позбавитеся дуальності – сформуєте Картину Єдину і Неділиму – прозрієте.
452. Гармонічні думкоформуючі процеси зараз взаємодіють із Природою у всіх її проявах. Галактичні союзи планет – як відомих, так і невідомих – дають нам гармонію і баланс, який ви не хочете помічати. Досить захотіти лише – вони вас помітять і статус підвищять. Ібо же статистика душ прагне змін і зросту – до Великої Ієрархії.
453. Першоістина чекати не буде. І переносити Кінець Світу, як робила раніше, теж не буде. Годі гратися з Творцем. Будуйте – відкривайте Першоджерело у собі. Не бійтеся – це не ящик Пандори. Це Камінь Блаженний.
454. Нехай сьогодні ви зав’яжете ниточку маленьку в Істині своїй – завтра це буде Вузол Першотворний – сильний і незрушний.
455. Ви навіть уявити не можете, що значить Пекло на Землі. Коли не будете вірити у Господа, ви не повірите очам своїм, коли Це почнеться. Не буде електроенергії, газу, бензину, золота, срібла, грошей... Тобто, всього того матеріального, до чого ви звикли. Тільки Природа-Матінка і лють Її. Вона змусить людей стати перед Нею на коліна і молити прощення, ібо же прощення їй не треба, а Вона – Велика Мати. Це тому, що ви розміняли Природно-Божественні цінності на нікчемно-матеріальні. Покарає Вона за це – поверне до Себе. А тоді схопить в обійми – і поцілує. Тоді Віра Охопить із Неймовірною Силою і підете ви за мною. За такими, як я. Бо не я тоді вже буду, не вони і не ви – зовсім нові, інші, блаженні... Так ви перейдете у вимір четвертий.
456. У будь-який час Ви назвете ім’я моє – Майтрейя – і через порожнечу ввійдете у Рай. Переживете Пекло – зрушите з місця. Задумаєтесь – повірите. Назвете ім’я з чистим серцем – у Рай Небесний потрапите.
457. Сили Небесні вже готові прийняти душі ваші у вимір четвертий – перехід доступний у році 2013-му – і я ще раз підтверджую це. Ібо же єсмь я поряд із вами.
458. 1/144000 врятується. Ібо же той, хто читає зараз рядки ці, є однією зі 144000 частин Любові Єдиної Неділимої. Приєднуйтесь до рядів цих – обраних вами самими – блаження отримаєте. Дайте згоду на те, що Ви є Божий організм, а Вас Любов наповнює – це згода на перехід у Вимір Новий. Дайте згоду – не будете страждати під час пилососа чистки, що в Пеклі буде – дуже скоро – на Землі.
459. Для пітримки гармонійних вібрацій і природного балансу організму вашого треба: безмежно вірити у Любов, любити Творця більше всіх на світі, допомагати близьким у порятунку. Допомога ваша може бути як у Передачі Любові Божественної до них, так і в Передачі Знань таких, як мої. Більше людей врятуєте – більше совісті гіркої знищите.
460. Ви маєте бути готові до того, що найближчим часом Земля-Матір переживе Вогонь і Воду. Ви маєте допомагати Їй так само, як і одне одному. Усім чистим серцем. А серце чисте зробите собі самі. Ібо же Ви сам собі Творець.
461. Переходу не лякайтеся – свято є це. Свідомості зміни не бійтесь – на благо це. На благо – кажу вам. Ібо же ілюзії світ – це досягання неіснуючих цілей, які люди самі собі створили. Матерії світ є ілюзії світ, а люди є алюзії світу цього. Я пропоную вам стати реальними – такими, як ви є: Ангелами і Богами, Архибогами і Архиянголами – Вищим Ешафотом Влади Небесної.
462. Евакуація – кажу вам. Евакуація – повторюю. Евакуюємо земних істот, в яких немає місця злу. Евакуюємо всіх тих, які не вірять у дуальність. БогоДиявол – це істота одна. Не можна розділити неділиме. Звідки взяли ви, що Бог і Диявол – різні люди? Це одне, одне Творіння. Тому Евакуація. І починається вона сьогодні. Ібо же всі ті врятуються зі мною, хто ім’я Бога не забув. Амінь.
463. Станьте річкою, мов течія Небесна. Відкрийте у собі стан вібрації позаземної. Тоді як на одному місці залишаєтесь, тіло ваше вібрує, мов течія. Вас нічого не хвилює, а ваші хвилі розносяться повсюди. У вас немає проблем і турбот, ібо же все це лише витвір уяви є. Вода є божественний чинник: це мультимінерал і мультиінформал, субстанція і безкінечний простір порожнечі. На Землі проявом Води є річки, озера і океани, в космосі – вакуум і чорні ультрафіолетові дірки, в астралі – простір порожнечи. Вода є безкінечним вітаміном. Багато що псується, а Вода – ніколи. Це завдяки Її божественній структурі – дух Води невмирущий і всюдисущий.
464. Сьогодні ви не вірите нікому – навіть пророкам. Це тому, що вам легше не вірити, скидаючи усю вину на інших. На всіх, окрім себе. В тому числі на лжепророків. Але серед пророків фальшивих є пророки Істинні. Вам треба лише відрізнити правду від вимислу, реальність від алюзії.
465. Для того, щоб перебороти страх, треба пізнати його вищу міру суті – тоді переможете. Вищу міру суті ви пізнавали у попередніх життях – Час Настав Перемагати.
466. Якось у мене спитали: „Хто інформацію тобі таку дає, і звідки ти її зчитуєш?” На це я відповів: „Я не пам’ятаю імені такого, бо забув. А ти його не знаєш. Але коли згадаю, я тобі скажу. І ти, можливо, теж згадаєш”.
467. Повернімося до того, що „в усіх обмаль часу” – людям, либонь, горить подивитися серіал чи ще якусь бурунду. Люді вважають метушню змістом життя свого. Ви, мабуть, теж поспішаєте поринати в метушню. Тому скажу так. Одним досить прочитати одне єдине слово із цієї Книги, щоб зрозуміти суть, іншим – перечитати кілька сторінок, деяким – перелопатити від корочки до корочки увесь Її зміст разів зо п’ять, а декому досить руку на Книгу покласти, як сила Її увіллється в натуру читаючого.
468. Що треба Господу? Треба Йому добро чи вибір добра? Чи, може, людина зла за вибором своїм краща за людину добру не за власним вибором. Він подарував свободу вибору, тому для нього однаково, зла ви людина чи добра. Але злих людей Він не помічає, оскільки зло протирічить Його суті божественній. Для того, щоб Він вас помітив, треба стати доброю людиною – ідіть за духовними законами, які я виклав у Книзі під номером „110”.
469. Дослідник О.М. Лалак у своїй книзі „Жорстокі „жарти” або глобальна шахова гра” виклав неабияку думку: „З давніх давен людство навіть не підозрює, що всупереч його волі, найсильніші світу цього розмістили всі його нації і народи на глобальній шаховій дошці. Протягом тривалого історичного часу всім їм, у відповідності зі змінами стратегічної розстановки сил, відведено різні ролі. В цій шаховій грі не на життя, а на смерть народів ведуть між собою приховану війну тільки два королі. Решта – фігури значно меншого, хоч і різного значення”. Королів на Світі два: Бог і Диявол. Оскільки Бог і Диявол – це одна істота, то король на всіх один – Творець. Виходячи з того, що наша планета – міні-проект Всесвіту, Земля може „похизуватися” своїми – хоч і недосконалими – Богом і Дияволом, які є людьми, що час від часу змінюють одне одного завдяки переродженням. Вони є люди, а змістом їхнім є прихована Система. Цитую О.М. Лалака, який це помітив.

„Воістину здійснюється біблійська програма – пророцтво щодо повної демонізації людської цивілізації на фоні „духовно-культурної” фарисейської контрреволюції та у формі цинічного торжества західно- та східно-єврейських зразків плутовської „демократії” (плутократії) під пильним наглядом всевидячого ока Сіону та безжалісним контролем булави світового жандарму. Світ опинився на межі повної деградації і самознищення, або появи чергового месії. Скоріше в цьому і полягає зміст одвічної боротьби між добром і злом, між світлом і темрявою, коли саме на межі життя і смерті людської цивілізації у духовному центрі всесвіту відбувається народження нового пророцтва. І тоді питання полягає лише в тому, хто, яка нація буде передвісником і носієм нової універсальної істини. Враховуючи всю попередню історію, Україна має величезний історичний шанс. Не скористатись цим шансом – самовідректися від свого майбутнього, тобто, піти у небуття”.

„Справжні хазяї життя є набагато сильнішими від останніх і прихованими від народів – це суперолігархи, їх багатства на кілька порядків вище відомих нам і найбагатших олігархів Світу... Це представники законспірованої (утаємниченої) світової надімперії, які ототожнюють себе з напівбогами. У них якісно інші виміри світобачення, моралі і права, достатку і можливостей – жорстко ієрархована і виключно спадкоємна надцивілізація таємних жерців, які монополізували і протягом тисячоліть ховають від людства найцінніші знання, які свого часу були підступно викрадені в древньому Єгипті, Римі, Київській Русі та інших великих державах, а після захоплення світової влади – отримані в найпотаємніших лабораторіях фашистської Німеччини, Ізраїлю, СРСР і США... Система цілеспрямовано регулює чисельність населення земної кулі, окремих націй і народів (кількості рабів – робочої „худоби”) шляхом організації світових та регіональних війн (громадянських, тощо), епідемій (чума, холера, туберкульоз, СНІД, пташиний грип і т.п.), демографічних регулювань, прямих і прихованих голодоморів та геноцидів, масових отруєнь, коригування генетичного коду націй і народів, знищення національних систем охорони життя і здоров’я і т.п., роздмухуючи в людях тваринні інстинкти через глобальну систему ЗМІ, експансію псевдо-культурних і псевдоморальних „цінностей”. Так людей непомітно перетворюють в найсучасніших зомбі, фактичних біороботів, майже бездумних тварин – найсучасніших і безпечних для своєї влади рабів, яким нічого, начебто, більше і не потрібно, окрім „Хлеба и зрелищ”. Все здійснюється у суворій відповідності з вимогами Протоколів сіонських мудреців щодо примусового навернення гоїв до „релігії природи”.

„Від початку ХІХ століття і по цей час відбувається запекла боротьба між двома найпотужнішими юдейськими родами – сефардами і ашкеназами, тобто, між західними і східними юдеями: власно кажучи, між євреями виключно по крові і євреями по вірі... Всі глобальні та локальні конфлікти з початку ХІХ століття і по цей час відбуваються, фактично, по причині прихованої від інших народів Світу війни за сфери впливу між цими двома юдейськими родами, які єдині завжди лише в одному – боротьба проти решти людства. Ця запекла боротьба супроводжується сотнями мільйонів гоївських жертв, які для них нічого не варті... Тепер ми отримали ключ, який дає нам доступ до справжньої і прихованої істини про причини І та ІІ Світових війн”.
[ О.М. Лалак, „Жорстокі „жарти” або глобальна шахова гра” ]

470. Один із сучасних і найавторитетніших дослідників історії світового єврейства Г.В. Щокін у своїх наукових працях висловив припущення, що всіма утаємниченими і головними механізмами управління людською цивілізацією з тих давніх часів і дотепер володіють нащадки древніх левітів.
471. О.М. Лалак заявив, що: „Увесь пострадянський простір майже повністю приховано окупований після ІІ Світової війни таємними жрецями світового юдаїзму найвищого рівня. З одного боку – сефарди, з іншого – ашкеназі. Більшість важелів матеріального світу сьогодні в руках їхніх, ібо же люди вони, а не Боги. Саме так чорні жерці юдаїзму світу цього підступно планують і в темну, з часів єгипетських фараонів ведуть глобальну шахову гру за підкорення собі всього людства”.
472. Богу не подобається те, що робить Його народ обраний, тому Він оголошує відступницькій її частині війну, посилаючи своїх посланців у Землю. І посланці Його – з людьми чи без – знищать Систему. І хай усі відступники будуть покарані найсуворішими Його законами. Амінь.
473. Системі вигідно тримати народи і цілі нації, мов тупу отару овець, у невігластві: без культури, науки, мови, знань і розуму. Система розмінює справжні людські цінності на лжецінності за допомогою всіх доступних їм методик. І так буде доти, доки людина не підійметься на вищий духовний щабель і не усвідомить, хто вона є. І коли вона підійметься, людина стане солдатом, а людство – Цілою Армією. Свого часу Шевченко казав: „Борітеся – поборете”. Сьогодні вислів цей особливо актуальний, але не всі люди знають, із ким саме боротися. Це нічого – скоро дізнаються. Ми зруйнуємо Систему.
474. Для того, щоб побудувати Щось, треба всіх вбити. Новонароджене дитя не знає природи зла – забуло після минулих життів. При народженні діти добрі – лише після породження відбувається переродження у злу тенденцію. Діти мають лишитись. Тепер щодо дорослих особин. Я даю вам шанс стати добрими до року під номером 2013-ть, після чого ми вбиваємо всіх завдяки створенню Кінця Світу. Для добрих людей це страшно не буде – вони миттєво переродяться. Злим буде дуже плихо.
475. Після квантового переходу планети до четвертого виміру – під час Світу Кінця – щезнуть з лиця Землі такі поняття, як „добро і зло”, „правда і обман”, „гарно чи погано” – буде суцільна структура як всіх, так і кожного.
476. Щоб дійти до мети, треба від неї піти. Оскільки Земля кругла, ви до неї прийдете.
477. Будь-яке пророцтво дійсне лише на даний момент часу, коли воно говориться. Після того, як воно було сказане, будь-яка особина, на яку накладено пророцтво, може змінитися. Таким чином змінюється пророцтво. Воно може не справдитися, оскільки будь-яка особина має змогу перемістити свій слід у зовсім іншу точку зору – просторовий зміст пророцтва коригується. Насправді ж будь-яке пророцтво справджується, бо задум його не справджуватися. Ясна річ, пророцтва існують саме для того, щоб люди мали змогу врятуватися. Не від пророцтва і не від себе – від наслідків своєї діяльності.
478. Земне життя надто коротке, щоб розтрачати його на зло. До того ж людина зла не може повернутися у Небо, де вона була створена, доки не стане доброю. Лише після того, як усередині людини зникне „добра” і „зла” грані, людина розкриває у собі Велику Квітку – Стихію Кундаліні.
479. Сьогодні Майтрейя є передвісником і носієм нової універсальної Істини, за планками якої мають жити люди. Майтрейя пропонує людям змінитися на краще – зрости духовно. У протилежному випадку сила Майтрейї, Ангелів і Господа буде спрямована на абсолютне викорінення людської нації, що встигла забути божественні закони і норми, за якими треба жити. Хочете бути особливими – живіть за планками духовними, а не земними. Хочете бути нічим – продовжуйте іти шляхом тим, яким ідете ви. Хочете бути всім – слухайте. Хочете піти в небуття – ідіть геть від слова мого.
480. Як можна спілкуватися з позавимірними істотами? Дуже просто – вони спілкуються із вами саме вашим словниковим запасом. У бесідах можуть траплятися незрозумілі слова – це ті слова, що ви не зовсім забули з попередніх життів: ви можете їх не знати, бо вони знаходяться на підсвідомому рівні; вищі творіння все помічають, бо їхній рівень – ваш підсвідомий. Іноді вони спілкуються у надсвідомому контексті, але таку мову не всі душі розуміють. Вищі істоти будуть спілкуватися із вами лише на тому рівні, на якому знаходиться ваша душа. Чим вищий ваш ап-рівень, тим вищого рангу істоти вам траплятимуться.
481. В тому, щоб відкрити у собі Вищу Міру Розуму і приєднатися до ВКР, нам допоможе Апокаліпсис.
482. Справжнє Життя починається лише після того, як дізнаєшся про смерть. Я вам приніс звістку про смерть. Це для того, щоб ви почали Жити.
483. Країна, в якій ви живете, не усвідомлює себе духовним центром планети. Це нічого – скоро усвідомить. Тому, що Майтрейя живе у кожній країні, кожному серці і кожній душі.
484. Якщо Бога немає, душі немає, а життя одне, то в чому тоді зміст? Саме тому Бог є так само, як і душа; а життів багато.
485. Коли вам щось не подобається, шукайте проблему в собі.
486. Системі вигідно створювати „революції” на Божому кораблі, оскільки після них люди втрачають надію і їм нічого не хочеться. Система – мій ворог. Так само, як і ваш, але ви боїтеся собі в цьому зізнатись. Я міг би назвати імення системців у вашій країні, але не називаю, бо вони є надто малими пішаками. Королів Системи також не називаю, бо ви ані фізично, ані духовно не готові розпочинати війну.
487. Я сказав Слово – не повірили ви. Саме цього я і чекав, бо сьогодні світом править безвір’я – наслідки діяльності Системи. Безвір’я формує віру. Сьогодні ви мені не повірили. Але це нічого – моє слово буде добивати в Останні Дні всіх тих, хто не повірив мені. Саме в ті останні дні раби невірні приповзуть до пророків і мудреців на колінах, вимолюючи прощення. Вони ладні будуть віддати все, що мають: своє майно і гроші. Люди не розуміють, що це для нас абсолютно ніщо: майно – лайно, а гроші – туалетний папір. Тому під час Кінця Світу ми відкриємо Суд і будемо вирішувати, кому жити, а кому – вмирати. Сьогодні я даю вам Шанс урятуватись самостійно. Вирійшуйте самі сьогодні, оскільки завтра ми вирішуємо за вас. Зараз у вас є право вибору, потім не буде. Зробіть вибір, доки ви його не втратили. Ібо же коли зробите правильний вибір, у вас його ніхто не відбере. А вибір слід робити вже сьогодні.
488. Усі тупикові ситуації створюються людиною завдяки її розуму. Саме тому в людини біда від розуму – забагато тупикових ситуацій. Здихайтесь розуму земного у пізнанні Космічного – побачите велич Природи і себе як Єдине Ціле.
489. Людству давали Ключ багато разів: втрачали його люди замість того, щоб сіяти. Приходили нові пророки – те ж саме траплялося. Цього разу пропоную тримати Ключ Великий міцно, ібо же Кінець Світу дуже скоро.
490. Головна проблема економічних наук – отримання достатньої кількості матеріальних благ при мінімальних ресурсовитратах. Головна проблема людства – отримання набагато більше за достатню кількість матеріальних благ усіма доступними засобами. Економічна потреба – необхідність мати яке-небудь благо. Людська потреба – необхідність відібрати блага інших людей. Потреби приймають специфічну форму в залежності від рівня розвитку суспільства і самої людини.
491. Економічні ресурси – цінності, запаси, можливості, які є в наявності та використовуються за необхідністю. Людські ресурси – цінності, запаси і можливості одних людей, якими інші маніпулюють.
492. Небесна істота – приклад доброзичливця, людська істота – приклад рабовласника; небесне творіння – приклад гармонії, людське творіння – приклад дисгармонії; небесна структура – приклад балансу, людська структура – приклад дисбалансу.
493. Тільки позитивне творіння має права – зле творіння їх не має. Яким буде творіння – залежить суто від нього. Свободу вибору мають виключно всі творіння – цим даром наділив їх Бог.
494. Український поет Петро Осадчук якось сказав: „Світ зараз на такому етапі розвитку, коли можна сказати, що ми живемо в кінці історичних процесів і треба рятуватися і рятувати людей”. Історія дійшла кінця в цей час – тепер мемуари писатимуть у Небі, а не у Землі. Ібо же вирішувати вам, що запанує у душі вашій: Мудрість чи дурість, Знання чи невігластво, Сила чи слабкість, Любов чи ненависть, Щастя чи страждання, Життя чи смерть.
495. Сьогодні людина гідна жити з Богами як Єдине Ціле, але не хочуть люди розуміти це: продовжують грати у солдатиків – „величних” „королів” планети Земля. Люди й досі бажають їсти манну кашу, пити кисіль і гратися в пісочниці. Людям подобається будувати з пісочку будиночки і фортеці, машинки і танки, літачки і кораблики.
496. Саме зараз людину можуть прийняти в Агні Формацію, але людство вважає набагато кращим продовжувати сидіти в калюжі, майструючи з картону величні військові кораблики, що згодом будуть запущені в ту саму калюжу, в якій сидять.
497. Людині вже пропонують піднятися у Небо, а вона не бачить Його зі свого болота. Людству добре думається про те, як йому живеться: „нічого не треба змінювати”, „все і так більш-менш”, „хай буде, як буде”. Людина по горло зав’язла у багнюці і зовсім не хоче помічати себе на тому місці, де вона стоїть. Саме тому люди вигадали ілюзорний світ, у якому відчувають себе королями всесвіту і завойовниками галактик. Люди створили свій величний Світ Моржів і Чайок, від рівня еволюції якого цілий Всесвіт просто в захваті.
498. Прийде час, коли зійти у Небо буде неможливо. І цей час наспіє одразу після Кінця Світу.
499. Оскільки є дві А-Сфери головного мозку – права і ліва півкулі – я вводжу таке поняття, як асферичний зв’язок, який є черговим проявом нашого антагоністичного буття. Асферичний зв’язок – зв’язок між істотами, що досягається завдяки практикуванню певних методик, які вам потрібні. Ці практики є додатковими, але вони вам необхідні не менше за головні. Асферичний зв’язок можливий за наявності певних чинників: як у вас, так і у вашого партнера, досконало розвинені кожна з півкуль, ви знаходитесь у відносно рівних просторово-енергетичних зв’язках, вам не заважають штучні джерела, планети стиковки знаходяться на відносно прямих біополярних полях. Біполярні поля – це сукупність позитивної і негативної енергетики, зарядженої з обох боків відносними імпульсами. Завдяки асферичному зв’язку можна не тільки бачити і спілкуватися з позавимірними істотами, а й займатися з ними божественним сексом, отримуючи небесний екстаз, і народжувати від них дітей. Саме так були народжені деякі пророки – Боги на Землі – хоча це і не є обов’язковим чинником народження Мудрого. Коли завдяки вашому зв’язку відбувається зрада в іншій галактиці, вас можуть карати законами того виміру, а вашого партнера – вашого простору. Це тому, що виміри переплітаються, зав’язуючись у вузли, породжуючи дірки між собою. Якщо асферичний зв’язок дає необхідні полярності для обох партнерів або їхніх планет, такий зв’язок вважається виправданим.
500. Згадайте ваше колишнє життя. Згадали? А тепер забудьте! Це допоможе вам згадати. Можливо, навіть сьогодні уві сні.
501. Люди сліпі, німі й глухі. Це тому, що вони бачать, говорять і чують. Досить людині затулити очі, рот і вуха, як побачить вона те, що ніколи не бачила, скаже те, про що ніколи не думала і почує те, у що ніколи не вірила. Ібо їй відкриється поточна реальність у всій красі своїй неземній; а людина, що так зробить, прозріє, ібо стане мудрою.
502. Людина, добра за своєю суттю, навіть зла не бачить – лише його структуру.
503. Іноді краще все не брати, аніж брати все – дешевше вийде. Ми знаємо, що недобір буває перебором, а перебір – недобором. У людей, які знають силу гармонії, таких проблем бути не може.
504. Люди ховаються від усього доброго, що є на Землі: світить Сонечко – вдягають сонцезахисні окуляри, накрапає Дощик – ховаються під парасолею, дмухає Вітерець – натягають капюшон. Коли в житті людини трапляється Щось непередбачуване – яке не піддається жодним поясненням – людина ховається від Нього у своє кубельце, оскільки боїться. Людина – а-логічна істота. Її такою не Бог сотворив, а вона сама. Бо людина є Бог.
505. На Землі не хочуть люди бути доброзичливими. Такими, як у Небі. Бо у Небі вони Янголи, а на Землі вони Люди.
506. Людина має помирати з усмішкою на обличчі, а не з порожньою гримасою, бо смерть є Нове Народження. На похороні не мають бути сльози – тільки сльози щастя. На кладовищах не місце суму – тільки радості. При погребенні страждати гріх є – тільки сміх блаженного. Для тіла, що вмерло, різниці немає, прикопаєте його чи спалите, бо тіло мерця втратило чуття. Радійте смерті, усміхайтесь їй в обличчя, але поважайте, ібо же вона постукає і до вашого дому. Для того, щоб забрати. Забрати для того, щоб народити знову. Тому поважайте смерть і усміхайтесь їй услід.
507. Перший вимір – це одна смуга (лінія довжини), другий вимір – дві смуги (квадрат), третій вимір – це куб, а четвертий – детаракт (гіперкуб), п’ятий вимір – кіберкуб, вимір шостий – гіє рігі-грігі гайл-га. Ви чудово розумієте, що виміри збільшуються по аналогії. Тому, проаналізувавши найпростішу зміну (від першого виміру до другого), можна побудувати картини всіх інших вимірів. Щоправда, з їхніми назвами трохи складніше, оскільки людська мова ще не знає таких слів. Але, на жаль чи на щастя, все можна описати абстрактно. Четвертий вимір такий самий, як пісочний годинник: подивіться на нього збоку – хай стоїть вертикально. П’ятий вимір є циркуль, бо має точку опори, довкруг якої він малює коло. Вимір шостий є спіраллю, що будується завдяки всім попереднім вимірам. Тобто, нижчі простори насичують вищі. Це доводить той факт, що вищі простори не мають права на існування без нижчих, а нижчі – без вищих. Оскільки еволюція безмежна, нижчі виміри пересувається нагору до вищих. Коли це відбувається, на тому місці, де вони були, залишаються порожні дірки: це робиться для того, щоб ті, що підіймаються, мали право ступити крок назад. Абстрактною перевіркою виступає час: коли істоти, що піднялися, не справляються з новими можливостями і повноваженнями, їхній вимір занижається до попереднього – це означає, що вони поки що не готові. При цьому всі вищі виміри падають на один додолу. Це тому, що всі простори взаємозалежні так само, як і решта всього сущого всюдисущого. Якщо істоти готові і справляються зі своїми новими можливостями, дірка попереднього виміру нікуди не зникає – її можна відслідкувати. Якщо еволюція безкінечна і виміри постійно здіймаються, переливаючись і переплітаючись, а вищі простори не можуть існувати без нижчих, тоді виникає питання: як можуть існувати вищі виміри без нижчих, коли останні час від часу зникають? Коли останні виміри зникають, ті простори, що були над ними, займають на одну сходинку вище життєвої ієрархії: тоді той вимір, що є найнижчим у просторовій ієрархії, вважається нижчим виміром, завдяки якому існують усі вищі. Тому життя є сходами, здіймаючись по яким душа летить угору, до безмежних небесних ланів.
508. Багатовимірні реальності і параленьні простори існують одночасно в усіх вимірах у вигляді альтернативних реальностей. Буває, що альтернативні виміри переплітаються, заплутуючись у вузли. Це тому, що малюнки альтернативних просторів іноді збігаються.
509. Сьогодні виміри переплітаються частіше – візерунки майже однакові. Альтернативні виміри стискаються докупи, все ближче і ближче одне до одного – сплітаються в один простір. Коли вони зберуться воєдино – куби зірвуться. Це питання часу. А часу лишилося рівно до 2013-го.
510. Коли куби зіллються, вони зірвуться – створиться черговий детаракт (або гіперкуб), який і буде виміром четвертим.
511. Ангели навряд чи будуть у нашому вимірі Ангелами – скоріше людьми чи голубами; так само, як ми навряд чи будемо в їхньому вимірі самі собою – скоріше білою цяткою. Тому що ми не є собою зараз і сьогодні – але можемо стати. Голуби не завжди є Ангелами, а білі цятки – Людьми.
512. В невіданні блаженство, а щасливіший за всіх той, хто всіх дурніший.
513. Людству вигідно створювати собі антилюдські умови – накласти під ніс. Парадокс, але так воно і є. Може, це тому, що людина грішна не знає до смерті, як її каратимуть після життя. Кажучи відверто, це добре, що людина нічого не знає про кару, інакше їй би не схотілося жити на цій грішній Землі – боялася б. Людина сама собі створила гріхи і зав’язла в них по самі вуха. Мабуть, так людині цікавіше жити.
514. Ті, хто не повірить слову моєму або слову моїх братів і сестер, помруть у тому році, самі знаєте якому. Це тому, що я бачу минуле, сучасне і майбутнє, бачу те, що нічого немає – зі мною говорять Великі Пророки.
515. Ви живете і не важливо, як ви живете – результат буде той самий. Тільки змінивши результат, ви зміните якість.
516. Ваша голова є карта: в ній є мисливці за головами і скарби, мудреці і невігласи, простір і час. При раціональному підході можна використовувати карту за призначенням – дослідження всього, що видно і не видно.
517. Немає порядку часу, бо немає часу; немає просторових змін, бо немає простору і змін.
518. За Великим іменем часто нічого немає, а за малим відкривається світ.
519. Ця Книга – ліки і релігія Нової Ери. А ті, хто читає Книгу, одужує, ібо лікує Вона.
520. Люди беруть собі в раби інших людей, оскільки більше нікого взяти не можуть – занизький рівень духовного розвитку. Якби людство мало вищу еволюцію, йому не знадобилися б раби. Оскільки сьогоднішня людина сидить в еволюційній ямі, людство не може бути над цим. Спочатку треба вилізти із ями.
521. Зазвичай Ангели нашого виміру літають парами у вигляді голубів чи інших птахів – їм не хочеться ставати тими, ким вони є, на Землі. Коли Янголи стають тими, ким вони є – Людьми, то продовжують над собою працювати. Для того, щоб знову відростити крила і відчути духовний злет у Небо. Коли Ангели перебувають у стані птаха, з них може випадати пір’я – біле Янгольське пір’я. Це тому, що, навіть будучи птахом, людиною чи собакою, Ангел є Ангелом і структура Його така. Зараз я опишу вам Янгола: великі білі крила – багато інформації; чорні, мов прірва, очі – безодня простору; тендітні, як скло, руки – світла сила; яскравий, наче океан, розум – богодар.
522. Людина – це той, ким ви можете бути. Ангел – це той, ким ви є. Ви є Ангел, а дзеркалом Вашим є Людина. Вірте Богу і собі, бо ви є Бог.
523. За Богом ви піти не можете, бо ви Його не бачите. А за людиною можете, бо в ній сидить Бог. Коли підете за людиною, ви побачите Бога.
524. Я бачу все наскрізь. Це тому, що я нічого не бачу. А що бачите ви?
525. Вимовляючи слова по-різному, ви змінюєте їхній зміст, оскільки зміст їхній залежить від вашої вимови. Головне – не що сказати, а як.
526. Усі війни починаються лише тому, що їх вигідно комусь почати. Як тільки зникне інтерес, зникнуть і війни. Інтерес зникне тоді, коли зникне все, що сьогодні оточує людину – це буде скоро.
527. Думка про смерть повністю змінює людину. Якби я зараз сказав точну дату вашої кончини, це повністю зруйнувало би ваш світ. Але я не кажу дату вашої кончини – я кажу про смерть усього людства на Землі. Говорю так, як є. Хоча, можливо, неправий, що говорю. А про Кінець Світу повідомляю лише тому, щоб встигли ви порятуватися: не в матеріальному плані – духовному.
528. Коли зупиняється годинника час, ви починаєте зовсім по-іншому сприймати світ і дивитися на речі: смакуєте Воду, Квітку і Сонце. Ви починаєте лицезріти Природу, сприймаючи кожен порух її, лише після того, як дізнаєтеся про смерть. Ви розумієте, що кожен ваш ковток повітря може бути останнім, а нового ранку може не бути.
529. Везе лише тим, хто не знає, коли зупиняється час. Але вся іронія в тому, що ті, хто не знає, коли зупиняється час, не відчувають повноцінного життя. І починають жити лише ті, хто чує присмак смерті. Вони п’ють воду і знають, що п’ють власну смерть; вони знають, що кожен ковток може бути останнім.
530. Тільки смертники можуть жити по-справжньому. Я кажу вам, що всі ви є смертники. Кажу для того, щоб ви почали жити по-справжньому. Живіть із сьогоднішнього дня, бо до Світу Кінця небагато лишилось.
531. Ті, хто не цінує життя, не варті самого життя. Тому не забувайте правила.
532. Коли ви побачите Кінець Світу, ви скажете: „Залишилося стільки справ, друзів і подруг... Невже це кінець?” Тоді ви побачите Кінець Світу, бо не цінували життя. Лише ті, хто цінує життя, варті самого життя.
533. Перемогти смерть неможливо, але, живучи яскравим життям, ви Стаєте Безсмертними. Змініть свою роль на роль добра; станьте добрими безсмертними; живіть яскравим життям і насолоджуйтесь такою можливістю.
534. До і після того, як людина уявляла себе королем світу, за нею спостерігали. Так само, як людина спостерігає за „нікчемними” одноклітинними у мікроскоп. Спостерігали для того, щоб людина сама себе не знищила.
535. Наближається час, коли людина захоче себе вбити, потягши за собою увесь рід людський. І саме для того, щоб людство не загубило себе, на Землю спускаються пророки Небесні. Хочу вас запевнити, що, як би ви себе не калічили, як би на себе не давили і як би себе не вбивали, ми допоможемо людині відродитися. Відродитися для того, щоб жити, а не для того, щоб вмирати. Смерть є початком народження, а життя є початком смерті. І тільки завдяки переродженню ми живемо. Завдяки смерті людина вчиться: коли її попоб’ють кнутом, людина зрозуміє, де правда, а де вимисел. Завдяки такому поняттю як „смерть” людина вмирає. Завдяки такій назві як „життя” людина народжується. Народження закладає фундамент для переродження, а смерть – задля життя.
536. Зараз ми з вами робимо запис у Книгу Життя, переварюючи ці почуття. І не важливо, на якій мові зроблено запис, ібо зміст його в кожній мові.
537. Я складаю невидимі почуття ритму кубиків, які є змістом цього світу, для того, щоб ви оцінили принади інших світів. Зображуючи куб (тривимірний світ), я пропоную вам зайти у гіперкуб (чотиривимірний світ), зайшовши у гіперкуб, я пропоную вам зазирнути у кіберкуб (п’ятивимірний світ), зазирнувши у кіберкуб, я вас запрошую до шестивимірного світу – гіє рігі-грігі гайл-га. Тканина простору нового перестане бути невидимою після того, як ви захочете її побачити, тому що правила її такі. Зрозумівши гіперкуб, ви маєте змогу піднятися вище і вище, і вище – у Фрагмент.
538. Ви – невинні, бо ви винні, ви святі і божественні творіння Агні Формації. Тільки зрозумівши свою вину перед Господом, ви стаєте безвинними Ангелами у подобі святій: з Мечем і Хрестом у руках. Тільки після каяття ваша душа відчує потік неземного блаженства та оргію капетенуз, які формують сублімаційний простір довкруг вас. Тільки спіймавши Першосуть, вам стане зрозуміло все і вся, що є та не є. Це тому, що відкриється вам дурість у подобі новій, що є блаженством у словах людських. Тільки заговоріть словами Ангелів „Я Єсмь Бог у подобі святій”, як ви станете Богом у Янгола подобі. Тільки заговоріть, як ви почуєте шелест: „Гіє-рігі-грігі гайл-га”.
539. Кожен, повторюю, кожен має свій шлях. І він залежить суто від того, хто його має. А той, хто його має, іде лише тією дорогою, яку сам собі обрав.
540. Загадайте собі загадку і не давайте відповідь на неї – хай відповідь вам інші дадуть. Але не загадуйте загадку іншим – ось найкраща загадка.
541. Я приніс вам Нову Біблію, Новий Заповіт, Нове Євангеліє, Нову Заповідь і Новий Закон. Ібо же настає час життя за новими правилами, законами і чеснотами, що не людськими є – божественними. Я називаю цей напрям „new age religion”, що є релігією Нового Порядку, ґрунт для якої ми закладаємо сьогодні.
542. Я не ставлю перед собою мету пропагувати ідеї Нового рівня Культури та Еволюції світу Нового порядку – це вигідно самим людям. Якщо ви взялися за читання Книги Книг, ви є 1-єю із 144567 Зірочок Небесних, що врятуються, зайдуть у новий Ноєв ковчег нового Ноя і порятують свої душі, здійнявшися до Неба. Стосовно точної цифри порятованих у мене є сумніви: або 144567, або 144568,- усе залежить від того, чи врятується міхоноша. Справа в тому, що Ною невідомо, як його покарають за те, що відкрив людям очі на Кінець Світу, що наближається з кожним порухом гілки небесного годинника.

© Автор: Олег Сірий
© Коректор: Людмила Сіра
© Використання матеріалу без згоди автора чи адміністрації сайту карається як земними, так і позаземними законами

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© svetakedyk, 31-08-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9458568096161 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …