Коли вона хоче щоб все було добре, ну хоча б мінімально добре,все йде коту під хвіст. Вона не просить багато. Просто банального людського щастя.Просто відчувати себе потрібною, важливою, ну хоча б для когось.
Ні, не тоді, коли від неї щось треба (але чомусь саме так завжди і виходить)...а просто так. Щоб хтось цінував і любив її лише за те, що вона є, живе, посміхається, плаче...
Але ж ні.
Життя невпинно вносить свої корективи, поправки...
І залишається тільки змиритися. Змиритися з тим, що всі мають її в якості рятувального круга, подушки, у яку можна поплакатися, а чи то просто в якості людини,у якої завжди є всі відповіді на всі питання.
І вона звикла. Зрослася з цією оболонкою, яку їй так ретельно готували інші...
А що там, всередині ? Що там за цим зовнішнім покриттям?
Тонка і ніжна натура , а може егоїстична , заздрісна стерва ? Можливо...
Але про те не знатиме ніхто.Вона не дозволить.Не підпустить, не заховає колючки.
Все найважливіше, та ні, просто справжня ВОНА, сховане глибоко...
А докопуватися до істини...Марно, та й кому від цього легше.
Їй легше не стане.
А вона і не хоче відкривати себе, розказувати сокровенне. Боїться? Так, боїться....Страшенно боїться....
Боїться бути незрозумілою, непочутою....
Бо так легше. Легше для всіх . Просто вважати її тою, ким вона не є. А вона і не опирається, марно, безглуздо..
Оболонка вже створена.
Ні, вона не винуватить всіх. Винуватить лише себе. Винуватить через те, що так і не вийшла з власної мушлі, не показала свій мікрокосм цьому макрокосму.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design