Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1929, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.223.36.100')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ V

© Олег МАРИЦАБО Серый, 25-08-2006
1-284 дивіться у попередніх частинах „Книги Спасіння”

285. І тільки ви можете обрати у собі Плюси та Мінуси. Плюси вас приведуть у Вічність до Творця, а мінуси вас поведуть у Безодню Пекла. І тільки вам вирішувати, яким саме буде ваш особистий Апокаліпсис: чи ви підніметесь угору, чи ви повалитесь униз.
286. Тому кажу вам я, що вибір є у вас: і буде вибір повсякчас, окрім як винятки прості зруйнують трильйони душ. Або ви підете до Нього, або розтратите усе, що накопили протягом життя, якого мірою є ціла Вічність.
287. Вам було сказано, що "не буде людини, яка не прийме у собі Диявола і не напише у себе на чолі його число... Лише вписані до Книги Агнця". Тому я пропоную Вам прийти до Бога, оскільки на Диявола ви вже робили. Робили і розкаялись... Або померли... Відкрийте у собі Творця, Його структуру Агні, велич Йоги і зрозумійте Першосуть... Або почніть усе спочатку...
288. Я вже приніс на вашу землю зброю, тому цитую вам творіння Нострадамуса, бо Інших ви уже забули. „Не правити прийшов я, а служити, не руйнувати – захищати, не просити, а взяти те, що належить Господу... Я приніс вам Любов, Світло і Добро, але несу я і страждання за них, і війну. Ібо сказано було вам: „Не думайте, що приніс вам мир на Землю, не мир, а шаблю я приніс. І підніметься брат на брата, і син на отця”. Ібо не відступить Диявол і спокусить вас, і півсвіту за нього”.
289. Істинно кажу вам, що всі, хто почує слова мої, будуть апостолами Його в усі часи.
290. Я не показую вам фокусів – лише даю знання. На фокуси Диявол є мастак. І всі прибічники його. Мене ж вони торкнутися не можуть, бо я є Світлий Агні Посланець.
291. Усі ви є в минулому Пророки і Боги. Усі ви є тепер на цій землі, щоби зустріти свято – Кінець Світу. Бо спуститься до нас Господь у світлий день цей 2013-го року. І скаже слово вам, бо не говорить Він. І усі ті, хто Його не почують, відчують Страшний Суд. А ті хто Суть Його відчує, підуть за Ним. Усі ви є Великі Вчителі. Так згадайте імення свої, о брати мої і сестри. Відкрийте Першосуть і Першоджерело своє. Я закликаю вас Вогнем і об’єднанням Кола Вогняного. Півсвіту є за Нас, півсвіту – проти. А тих, що проти, ми будемо карати стрілами Творця. Тому об’єднуйтесь і зараз, і сьогодні.
292. Цитую Нострадамуса:

„З Неба поллється ридання Пророцтва,
Готуючи рішення хитрих задач,
Судді вам скажуть, що все це чудак,
Просто, грайливо, бавиться так.

Пророк людям таємно допоможе,
І прямо, з порогу, усе розповість,
Врятується той, хто зрозуміє біль
І піде за Небесним Словом”.

293. Ви чекали того, за ким піти вам можна. І ви Його знайшли – це ви самі. Тому ідіть собі услід, не озираючись, вперед, відкрийте у собі Творця, бо Агні допоможе. Не слухайте неправедних суддів, які назвуть брехнею ці слова, бо покарання не минути їм, а ви ще врятуватись можете.
294. Дата Кінця Світу вже була одного разу змінена – це сталося у 2000-му році. Апокаліпсис мав настати у 2006-му. Так казав Нострадамус. І не тільки. Але люди не праві, що вірять усьому, що чують. Бо він казав одне. І це одне було давно. Змінилися часи і не злічити вже, коли і як розкручувалася планета. Люди ніяк не хочуть розуміти, що все залежить від них самих. Від них, а не від Бога. Чому Кінець Світу перенісся? Було не до цього, оскільки Той знайшов новий потік імпульсів – бездоганне джерело енергії. Той казав, що ніколи не бачив нічого подібного – тепер воно з’явилося. Еволюція безкінечна. Сьогодні Землю полишають останні з тих, що не є земляни,- у них є завдання у Небі. А люди залишаються. Люди і пророки серед них. І да настануть ті часи, коли всі мудреці вождями будуть, а всі монахи – пастирями Ними, а люди – їхніми рабами, бо добре бути рабом Першосуті: Добра та Істини, Правопорядку й Честі, Знання і Розуму свого і неземного. А Істина відкриється у Першосуті, а Першосуть є Богом Агні, що прийде в нас у добрий час.
295. Тому я кладу у руки ваші Меч Правопорядку, бо, щоб у Рай зайти, нам треба воювати: з відступниками, лиходіями і брехунами, сволотами, мерзотами і трахунами, маньяками, убивцями і кровопивцями, жорстокими, брутальними і злими. Мій Меч – ваш Меч, а Меч наш – слово! А слово наше є кинджал, яким ми покараємо невірних!
296. Ми не допустимо того, щоб стати інопланетянами на планеті своїй, щоб їжа наша стала вся гіркою смертю, щоб земля-матір наша стала пеклом, хіба не так? Хіба не це кажу я? Для цього всього треба воювати – мечем нового Правого Порядку.
297. Кінець Світу дарує нам можливість пізнати Велич самих Богів, Творців усього Сущого. Ібо в час цей усе стає нічим, а ніщо – всім: переплітається все, що є і не є. І як що залишиться – залежить лише від вас. Сьогодні я пропоную вам духовну революцію заради божественної еволюції, хоча ви можете вільно обрати смерть назавжди заради усього земного.
298. Я прийшов сюди, на землю цю, щоб розгадати загадки прості, які лишив собі під час життів минулих. Розгадати і розповісти їх вам. Бо я відкрив Пандори ящик і переміг усіх монстрів, яких насправді не було. Не було і не існує. Зрозумійте це – і переможете. Бо зло має право на існування лише у слабких і зневірених. У сильних злу немає місця – лише Добру.
299. Перейшовши цю тонку грань, кожна людина може досягнути рівня Агні Епосу: пережити всі страждання і біди, усі щастя і нещастя, усі радощі і зневіри, усе кохання і любов, усі пестощі і ревнощі. Ібо все є всім у цей час. Ви можете здійнятися на Вищий Щабель Ієрархії... або закотитися у вузлику під землю, стиснутись і вкритися мохом із павутиною... назавжди. Це справді так, мій дорогий читачу. Тому повір, або... перевір. Для того, щоб перевірити, станьте абсолютно нейтральними, бездіяльними, нічого не обирайте і ні в що не вірте, чекайте і нічого не робіть – тоді ви станете нічим, помрете, вимрете, вас перетворять на ефір і не будуть навіть згадувати, як про динозаврів, бо ви станете нічим, якого не є і бути не може. Чи не цього ви хочете? Коли хочете померти, далі не читайте і... вмирайте. Коли хочете жити, перероджуватися і відкрити у собі Першосуть, читайте Розум, який виходить із мене, читайте Розум, який диктують мені. Читайте... Інакше – згиньте і помріть навіки... Це кажу вам я. Ібо слово моє останнє до Кінця Світу, який ви, люди, провокуєте. Вам вигідно вмирати – вмирайте. Але вбивайте себе самі. Хіба ви не розумієте, що ви, люди, порушуєте гармонію і баланс у Світі? Хіба ви не розумієте? Ви? Люди? Чи як вас тепер називати? Хіба не відомо вам, що завдяки вам страждають інші цивілізації, ієрархії та весь Механізм загалом. Люди – це рак! Його необхідно видалити, оскільки лікувати пізно. Вас ще можна вилікувати, бо ви найшли в собі Силу прочитати цю Книгу – у вас є шанс врятуватися. Решта – вмирайте, живіть даремно, ходіть по колу Сансари, починайте все з початку, зникайте в ефірі назавжди. Бо ви не слухали Творця, коли Він говорив до вас. Тому слухайте запах смерті.
300. Якщо ваші очі читають саме ці слова, ви або налякані усмерть, або абсолютно любите Творця, або на шляху до Нього. У будь-якому разі висловлюєте надію на порятунок – я докладу всіх зусиль, щоб передати вам Великі Знання, що допоможуть урятуватися при правильному їх трактуванні. Ваше завдання – правильно вловити мій потік підсвідомості і перевести його у свою абстракцію.
301. Якщо такий ідіот, як я, знайшов Великий Ключ, то Його знайдете і ви. А навіть коли не знайдете – зробите дублікат. Я даю вам знання не на день або два, а на цілу Вічність. Я знайшов дорогу до скарбу і знайду Шляхи вам допомогти. А чи підете по ним? Коли підете, я впевнений, що у вас усе вийде: вистачить часу, сміливості і витримки, щоб самотужки зробити дублікат Великого Ключа, який лежить у вас у руках. Пам’ятайте, що дублікат не є той самий Ключ: Він схожий на попередній, але не є тим, чим він був. У будь-якому разі суть Його одна і та ж – відкрити Двері. Цього разу за дверима лежить Рай.
302. Де вихід? Якщо життя зупинити не можна, а попереду – тільки Смерть? Де Спасіння? А Спасіння дано вам було, але не зрозуміли ви. Був Бог серед вас – але не побачили ви. Говорив він словами Христа, але не почули ви. Ібо взяли від Господа нашого лише те, що хотіли взяти. Побачили те, що хотіли бачити. Почули те, що хотіли чути. Але не сердиться Господь на вас, ібо такою була воля Його. Ібо ви розчули головне: „Возлюби Господа Бога свого усім серцем своїм, усім розумінням своїм, усією душею своєю. У цьому і є перша і найвища заповідь на шляху Спасіння”... Ібо без Любові до Бога, Світла і Добра Кінець Світу Неминучий. Без Любові до Бога ми навіть не помітимо втрати цих Святинь, не пожалкуємо і не заб’ємо тривогу. Без усесвітньої любові до Господа нашого неможливо виконати другу заповідь Бога: „Возлюбити ближнього свого, як самого себе!” І тоді ця друга заповідь стане першою!.. Повторюю вам іще раз: „Все це було!” Істину кажу вам, все це було незліченну кількість разів. Були і ви. І кожен із вас проходив свій життєвий шлях на черговій Землі, любив Добро і страждав, здійснював подвиг душі і вливав життя, і перебував із Богом після трудів земних. Істинно кажу Вам – усі Ви – від першого до останнього – Ангели Господа і Воїни Його. Усі ви – Небесні жителі, але головне життя ваше – тут, на грішних землях. Ібо що для вас, Героїв, які пройшли Вогонь і Воду, заповідний Рай? Де немає страждання і нещастя, немає сліз і болю, немає злоби і заздрості, немає злопам’ятства і ненависті до братів, немає несправедливості і пихи, немає наклепів і образ, немає проблем життєвих і страждань близьких, немає золота і злих язиків, немає диявола і смерті, немає ночі, але все – суцільний день... Що для вас, „античних Героїв” і титанових Воїнів Господа кисейний світ, де немає місця сумнівам і спокусам, немає всесвітньої любові і страждання за неї, немає самопожертви і духовного подвигу, немає страждання і смерті заради Господа? Чи не дитячий садочок із манною кашею – дім і ціль для Героїв?..
303. Справжній Рай – це те, у чому живуть люди! Це Рай саме тому, що це ніякий не Рай! А ми живемо у Раю!
304. На Землі хтось один може вчинити злочин, а страждає за нього інший. У Небі цього немає. Але коли немає зла, жити нецікаво. Саме тому такі, як я, разом із вами і спускаються на Землю – щоб людям веселіше було. Рай на Землі! Так буде завжди!
305. Тільки на грішній Землі ми маємо змогу бути тими, ким ми є. Бути тими, ким бути не можемо у Небі. Бути гідними Богів і Воїнами Світла. І всі ми – у черзі за подвигом, і кожен із нас – кращий із кращих! Але захована ця таїна від нас.
306. І сказано у Корані, що „втратила Людина пам’ять свою. Ібо який подвиг у того, хто знає долю свою, хто не відає сумнівів і розчарувань, хто страждає, знаючи, що він герой, хто йде на смерть, знаючи, що він безсмертний?!?”
307. Брати мої і сестри, перервуся на час я, ібо запитуєте ви – чи я Месія? Месією називає Людину Час. А сучасність може встигнути лише назвати Лжепророком. А ті деякі, що побачать у ньому Ім’я Бога, зрадять і розіпнуть Його самі багатократно. У будь-якому разі це особисто ваш вибір, який гідний Ангела і Світла Воїна – ви, люди, і є саме такими.
308. Якби Господь прийшов сьогодні у цей світ у всій своїй красі і величі та сказав: „Ви – ідіоти, бо живете неправильно. Хіба ви не знаєте, що кожна хвилина без Світла – це зрада. Але я Бог і знаю, як вам треба жити, і можу вам допомогти”. Що б ви з ним вчинили? Засадили б у божевільню, розіп’яли б на хресті чи посадили би на кіл. Ви б зробили усе це замість того, щоб слухати. Ви б зробили усе, щоб Кінець Світу не відмінявся і Настав. Безперечно, ви б зробили саме так. Тому, що ви – люди.
309. Тепер повернімося до того, чи я Месія. Ні, це не так. Бо я найгірший і найогидніший із вас усіх: я вбивав одним пальцем, не здригнувши оком; я розстрілював тисячі людей, відмінних від моєї національності; я засилав у Сибір і на Соловки; я ґвалтував жінок і юних дівчат; я убивав своїх рідних і близьких... Я – найжорстокіша людина серед вас. Саме тому я добрий. Саме тому я хочу допомогти вам жити, бо знаю, як ви можете страждати. Ні, я не Месія, але маю важливу інформацію, що має надійти до вашого ока. Ібо устами моїми говорить Саме Велике Начало. І не кажу, що я Месія, бо не хотів би я бруднити собою імення Господа, ібо грішний я так само, як інші. Але не можу мовчати, ібо знаю, що не можна більше мовчати, а ніхто не говорить.
310. Людина є Ангел, син Божий. І вона породжується на грішній землі, беручи у своє лоно частину першородного гріха. Ісус Христос теж був народжений у гріху. Так само, як інші, Ісус народився наполовину Богом, наполовину – Твариною. Але він не согрішив, ібо гріх Янгола перед Господом – не народитися в гріху, а залишитись у ньому.
311. Далі викладаю деякі справедливі і корисні тези, які варті вашої уваги. Не кажу, від кого вони, ібо ви, люди земні, вже давно забули цих Пророків і Великих Учителів: „шлях до Спасіння відкривається смертю”, „хто не з Богом, той проти нього”, „якщо ми в кожному своєму подвигу, на кожному своєму місці у світському житті будемо жити заради Бога, за Його законами – то це і буде царствіє Господнє на Землі; воно на порозі і гряде; і коли не воно – то суцільний Хаос і Кінець Світу”, „кінець духовного начала в кожному із нас, ібо істину кажу вам – навіть звірі будуть обганяти нас у напрямку до Бога”, „ми на порозі, за яким у добрих намірах Людина переборе страждання і смерть; але знайшовши перемогу – програє, ібо зупиниться напівдорозі до Світла і Бога, отримавши за це вічні страждання і смерть”, „ми на порозі Кінця Світу і початку Нового світу – Царствія Господа на Землі, ібо є ліки від Кінця Світу і Вічної смерті – страждання і смерть земна!”, „брати мої, буде час, коли страждання і смерть отримають лише обрані, і буде це в нагороду за віру”, „тільки зараз людина торкнулася забороненого плоду Дерева Життя, дерева пізнання Добра і Зла, і стала схожою на Богів, які знають Добро і Зло”, „підійшов Кінець Світу, за яким життя вічне відкриється самій людині; і не буде більше смерті, і не буде більше народження”, „людина – це форма існування Богів”, „тільки тут – на цій недосконалій землі – ми можемо співчувати, любити, страждати і вмирати за Добро”, „але наше земне життя – не полігон для розминки Вічної Душі; земне життя – це розвиток і приріст душі, це важка робота на тих, хто залишився у Раю”, „механізм приросту душі – створення страждань – це страждання вище над необхідним для життя рівнем”, „прийде час, коли настане смерть мільйонів Дітей Господа нашого – і Господь не пробачить вам справжньої, а не підробленої смерті Віри і Життя на Землі”, „брати мої, ви чули від мене, що усі Ви – Янголи Господні, і були єдиним народом із Господом, і прийшли у цей світ – як і безліч разів до цього – бути Богами наяву, ібо у Раю немає місця для страждання і спокус, немає можливості бути Богом і служити Йому на грані своїх сил”, „із кожною новою землею і з новим приходом у неї зростає душа Янгола, а з нею і Суцільне Світло, ім’я якому Бог”, „ті, що лишились у Раю, є „безбілетними пасажирами” і чекають свого приходу в День Суду, ібо вони розтринькали свою душу в спокусах першого приходу”, „кожен новий прихід є одним днем у вашому вічному житті, але зараз це останній Судний День”, „оберніться, брати мої, і покайтесь, і Батько ваш Небесний вам пробачить”, „тепер це Останній День і ваше Останнє Життя”, „ви побачите ворогів Господа і зрозумієте, що то були ваші друзі, ви побачите власне обличчя і пізнаєте у ньому оскал Диявола, ви побачите Смерть у Житті та Життя у Смерті”, „кожен із вас – Бог живий”, „як немає місця падшим Ангелам у Небесах, так і не буде на Землі, ібо ви тепер виконаєте Заповіді Господа; а коли виконаєте – прийде Царствіє Його на Землю”.
312. У Євангелії від Іоанна сказано так:

„46. Я світло приніс у світ, щоб усякий віруючий у Мене не залишався у пітьмі.
47. І коли хто почує слова Мої і не повірить, Я не осуджу його; ібо Я прийшов не судити світ, а рятувати його.
48. Відштовхуючий Мене і не сприймаючий слів Моїх має суддю собі: слово, яке Я казав, воно буде судити його в останній день.
49. Ібо Я казав не від Себе, але пославший Мене Отець, Він дав Мені заповідь, як говорити і що казати.
50. І Я знаю, що заповідь Його є життя вічне. Отже, що Я кажу, кажу, як сказав Мені Отець".

313. Кожен із вас є Адам і Єва, кожен із вас є Бог і Творець, кожен із вас є Ангел і Архиянгол. Кожен із вас є Людина. А Людина є Всім.
314. У 2013-му році буде останній Кінець Світу на Землі – більше такого не буде завдяки переходу до інших А-Сфер: надто грішні душі покараються вічною смертю, решта підійметься на вищий щабель розвитку. Зараз пишу слова ці та Знаю, що людство нічого не вірить. І повірить моїм словам лише тоді, коли Кінець Світу почнеться – але тоді буде пізно рятуватися, бо мій Ноєв Ковчег буде заповнений. Мабуть, так і має статися – перевіркою Великого Майтрейї, на жаль чи на щастя, є Час. Спішіть, ібо Кінець Світу починається сьогодні. Цієї миті рятуватися не пізно – завтра буде вже даремно.
315. Ніколи не чекайте на диво – Бог ніякий не фокусник. Маску дива може вдягнути хіба що Диявол, ібо він є справжній фокусник.
316. Зараз ви можете спитати, о брати мої і сестри, звідки знаю те, що вам кажу. Справа в тому, що грішний я. На моєму рахунку трильяди – а це дуже багато – мертвих і скалічених душ. І зараз я на цій землі відробляю гріхи свої: тим, що рятую грішні душі від Страшного Суду. Моє бажання – щоб цей Суд був для вас не дуже страшним: я цієї лінії дотримуюсь і докладу всіх зусиль для того, щоб урятувати якомога більше душ. І дружні до мене Янголи цьому сприяють. Знайте, що буде Кінець того Світу, який ви знаєте. А продовження Його буде таким, яким Його створимо – і хай це буде справедливий і добропорядний Початок. Хай Кінець стане Зародженням усього Доброго, Красивого і Ніжного – це моя ціль, якої можу досягти після смерті у фізичному плані. Моя ціль скромна і проста – врятувати Світ: а саме ту Його частину, що залишиться міцно триматися разом зі мною після Кінця Начал.
317. Я прийшов до вас на Землю, як Ісус дві тисячі років тому, щоб воювати із Князем Пітьми. Прийшов воювати – значить буду. Така моя воля, що і вам пропоную. Зараз ви якраз читаєте початок Книги Книг, як і заповідав вам Ісус Христос: і буде воля Бога і Його закон. А все тому, що кажу не я – через мене говорять. А говорить крізь мене Він Сам. І коли буде треба померти за Нього, я помру за Нього. Все тому, що я не тут, а Там. І хоча тіло моє на Землі, душа моя у Небі.
318. Я бачу символи – символи бачу Я. Їх можете побачити і Ви – бажання Ваше є для Них закон! Я бачу Духів Вогню, а вони бачать мене. Що значить бачити їх? Це означає, що вони живуть у тобі, а ти – в них. Ти допомагаєш їм, а вони – тобі: обігріють, нагодують, залатають усі дірки. Ібо Майстри Часу вони. Ібо Їм підвладне все, що населяє Землю цю і найближчі її території.
319. Раніше духовний рівень людини був надзвичайно низьким. Зараз – трохи вищим. Але не настільки, як хотілося б. Оскільки душа зростає завдяки стражданню і мукам, зараз легше прийти до Бога, аніж раніше. Щоб прийти до Великого Начала, Ісусу Христу довелося прийняти в тисячократному розмірі більше страждань, аніж потрібно зараз для того, щоб до Бога прийти. Але тепер духовний рівень зріс, тому не обов’язково треба муками символізувати свій прихід: є ще Знання, Любов і деякі інші Дороги у напрямку до Його Дому.
320. Для того, щоб зрозуміти, що Час, Простір, Усесвіт і, насамперед, Ви – Безкінечні, треба зрозуміти, що час, простір, усесвіт і ви є кінечні.
321. Багато пророцтв ви знаходите у фантастиці. Вони лежать перед вашим носом – Великі Мрії фантастів. Але не помічаєте їх. Тому з’являються філософи – ті ж самі фантасти. Знаючи те, що це лише фантастика, ви сприймаєте плоди Великих Авторів тільки як витвір уяви, плід земний. А звідки, по вашому, все це береться? Наприклад, та ж сама фантастика. Ви думаєте, що все це береться з уяви? А звідки, по вашому, береться уява? Ви думаєте, що це що? Ви сприймаєте фантастику як художній твір, а не як пророцтво. Хіба не знаєте ви, що справжні фантасти завжди екстрасенси?
322. Хіба не бачите ви, що грань занадто тонка для того, щоб порватися і для того, щоб бути. Тому її немає. Жодної грані немає. Бог і Диявол – одна істота. Принаймні, так треба розуміти протягом наступних трьох тисяч семисот тридцяти чотирьох років – тоді ви пізнаєте більше. Ібо три тисячі років є мить одна, а мить одна є нічим у порівнянні з миттю світу. Ібо світ є всім і нічим водночас для того, щоб бути. Його немає. А навіть коли б він мав змогу бути, ми б не могли його сприйняти. Ібо великий він і неосяжний. Згадайте про таналь і нагваль із „Розмови з Доном Хуаном” Карлоса Кастанеди. Згадали? А тепер уявіть, що Він є Великий Дружній Світ, який існує за рахунок того, що його немає. Тоді таналь і нагваль переплітаються, переміщуються, скручуються і роблять те, чого робити не можуть – зав’язуються у вузлики. Вузлики ці не дуже великі, завдяки чому люди і мають змогу їх розуміти. Той самий Дон Хуан якось казав: „Нам треба весь наш час і вся наша енергія для того, щоб перемогти в собі ідіотизм. Це і є те, що має значення. Решта не має ніякої важливості”.
323. Коли ми бачимо білий – оскільки чистий – квадрат, що бачимо ми? Ми бачимо білий квадрат. Але насправді він таким не є. Усередині квадрата є „мішень”: арифметичний малюнок його структури. У квадраті це кола, що ріжуть – а, отже, утворюють – його сутність. Увесь Світ порізаний геометрією на частини, які ми або можемо, або не можемо сприйняти: нам бракує чи не бракує уяви. Всесвіт складається з геометричних тіл різної прогресії. І чим простіше – тобто, складніше – тіло, тим складніший – тобто, простіший – його візерунок. Світ, який нас оточує, ідеальний завдяки тому, що він побудований на геніальній і в той же час простій геометрії.
324. Сьогодні людям можна відкрити знання про три рівні свідомості.
Перший рівень свідомості. Свідомість аборигенів і їм подібних – вони мислили тіменною частиною голови і час від часу еволюціонували до другого рівня.
Другий рівень свідомості (А). Більшість людей знаходиться зараз на цьому рівні і мислить у цьому типі мислення. Це коли емоції діють на рівні верхньої частини черепа. Цей тип дає низький розвиток, оскільки людина цього типу думає тільки членом або вагіною.
Другий рівень свідомості (Б). Це коли людина здатна залучати до участі мозкових процесів Дві Сфери головного мозку: праву і ліву частини. Одна відповідає за те, що ми бачимо, інша – за те, що не бачимо. Ці частини можна розвивати будь-кому. Більшість пророків розвивають від дев’яносто п’яти до трьохсот семидясяти шести відсотків мозкових процесів – невидимих антилюдських, що є антитілами звичних мозкових реакцій. Завдяки цьому генії абстрагуються і викликають мозковий конфлікт, який і провокує надздібності, що в сутності своїй є звичними людськими структурами, притаманними людській особливості.
Третій рівень свідомості. Коли людина досягає архірозвитку обох півкуль головного мозку, вона може здійнятися над ними. Цей тип можна назвати надсвідомістю, оскільки лінія цього типу свідомості знаходиться над верхівкою черепа. Ділянка над черепом і є аурою, відкриття якої призводить до відкриття сокровенної Чакри у четвертий вимір: перехід стане багатьом доступний Наприкінці Світу, дату якого ви знаєте. Бо саме тоді кінець буде початком, а початок – кінцем. Третій тип свідомості буде притаманний, наприклад, людям шостої раси, які абсолютно заповнять планету після Кінця Світу: їм не потрібна буде звична їжа – вони харчуватимуться від Сонця. Це тому, що Нові Люди залатають у собі  дірки, які самі зробили.
325. Спішіть жити – кажу вам. Спішіть жити – кажу... вам. Кажу вам я... А я кажу від імені Його. А імен у Нього багато: Він, Той, Аум, Бог, Отець, Творець, Всевишній, Господь, Агні, Світло, Велике Начало, Препочаток, Першоджерело, тощо. І називайте Його так, як забажайте: головне – ставтеся до Нього, як до Бога. Як-то кажуть, „хоч горщиком назвіть, тільки в пічку не саджайте”. Головне – ваше відношення до Великої Ієрархії. При негативному відношенні до Бога – без поваги – ви з’їдаєте себе зсередини.
326. Щоб мати змогу боротися зі злом, треба його пізнати. Я пізнав його – тепер я можу боротися. Ви теж пізнали зло, але про це не знаєте, бо завдяки народженню Ангели стерли вашу пам’ять. Але я вам кажу, що бачили ви зло. Бачили і пізнавали. Тепер ви можете повноцінно з ним боротися: Любов’ю і Знаннями.
327. У людей четвертого виміру – планета перетинає межу, якої немає, в 2013-му році – буде велична за маштабами голова, тонкі руки і довгов’язе тіло, абсолютний розум і примхлива натура. Вони будуть спілкуватися, не відкриваючи роти, бачити із заплющеними очима і розуміти, не дивлячися в очі. Вони будуть робити все, що не вміли робити їхні попередники. Але будуть робити не все, що вміє робити Бог. Нові люди теж будуть недосконалими істотами: але у порівнянні з людьми п’ятої раси вони будуть просто-таки Богами. Хоча навіщо я кажу слово „будуть”? Вони вже є серед нас. Боги Нового Світу! Хіба ви не бачите? Хіба не чуєте? Невже вам треба фокуси, щоб це розуміти? Це не кіно, а життя: тут фокусів немає, бо усі є фокусники і в усьому є фокуси. Треба лише коректно сфокусувати зображення, модулюючи енерго-інформаційний потік особливо для себе. Тому раджу продовжувати читати Книгу цю, змінюючи світовідчуття, розвиваючи при цьому надлюдські здібності, які вам потрібні. Потрібні для того, щоб приєднатися до розряду Обраних, які тримають трильяди – незліченну величність – Світів у міцних руках своїх. Раніше до лав цих Ми записували кращих із кращих, а тепер записуємо всіх: бо всі є кращими з кращих. Бо всі ви Ангели є у подобі земній: Боги і Надістоти. Ваша Енергія потрібна для нашого співіснування – приєднуйтесь до грандіозного винаходу людини – Творця.
328. Якби ви могли бачити у прожекторі інфрачервоних та індивікатуальних образах і подивилися б у неіснуюче дзеркало, ви побачили б себе не такими, як ви є: ви побачили б череп сірого кольору із блакитно-жовтими особливостями замість очей – і то є простір. І це прекрасно. Ібо Розум ваш є Грандіозний, бо Він є Талант, а Ви є Ним. Ібо ваші ліва і праві А-Сфери стають єдиним цілим, будуючи собі індивідуальну НадСферу і НадІєрархію. Ібо коли відкриєте Це, астрал вам здасться манною кашею. А коли глибина манної каші сягає Вічності, спробуйте уявити, чого сягаєте Ви.
329. Не бійтеся жодної істоти, що живе між вас: якою б формою життя вона не була. Ібо не нашкодить вона вам, бо передати вам негатив прирівнюється для неї до того ж самого, що вам роздушити дощового черв’яка. Ви часто вчиняєте ритуальні вбивства дощових черв’яків? От і вони ні. Хіба що ненароком. Тому не бійтеся і живіть правильно – народитеся ще.
330. Для людей шостої раси – Ангелів, що усвідомили себе Ангелами – їхні здібності не є надздібностями, бо там, звідки вони прийшли, це є норма. Просто люди п’ятої раси ще не встигли усвідомити себе Богами – тому Кінця Світу чекайте. Коли люди награються у солдатиків, жити стане набагато краще. Ібо усвідомлять люди і прозріють. Зрозумійте зараз і сьогодні, що ви є Ангел Небесний, ви є Бог і Господь, ібо частина Його завжди у вас, доки ви Є.
331. Усі створіння, що засилаються в будь-який вимір будь-якого світу, діють за нормами, правилами і кармічними законами того виміру і світу, до якого вони потрапляють – у який поринають.
332. Є можливим обганаяти незримий час, виходячи на контакт із позаземним розумом, що і є на землі – в паралельній землі,– що й довів Адольф Гітлер. У нього була особлива база, де екстрасенси малювали літаючі об’єкти, а інженери їх конструювали. Неможливе є можливим, ібо немає нічого неможливого.
333. Гітлер, Гоголь, Куранков, Ісус, Ніцше, Крішна, Піфагор та інші були контактерами. Просто вони займали різні полюси і вибрали різний ландшафт для дії та протидії. Людина може вибрати будь-яку роль у цьому житті: від добропорядної матері до ненажерливого вбивці. Але ми з вами пам’ятаємо, що коли є причина, обов’язково буде наслідок.
334. Настають такі часи, що людству доведеться або об’єднатися, або повмирати від меча одне одного – меч на всіх один. Війни об’єднують людей. Я пропоную об’єднатися проти Кінця Світу, змінивши суб’єктивний модус поведінки на позитивний. Я пропоную вам життя, але ви можете обрати смерть – вам ніхто не заперечує, окрім вас самих.
335. Щоб побачити незриме, треба дивитися в точку одну, не помічаючи її. Треба дивитися не на предмети, а крізь предмети. Дивитися так, наче нічого не існує, окрім простору. Вдивляючися в простір, який знаходиться між предметами, ви побачите незриме.
336. Спробуйте зазирнути у порожнечу – ви прозрієте. А коли прозрієте – зрозумієте Істинний Зміст речей. На порозі до Істини одна проблема – ваші ілюзії та алюзії. Здихайтесь ваших проблем – і їх не буде. Логіка проста – почуйте її вміст. Почуєте вміст – зможете віднайти різницю між сірою імлою і яскравою безоднею. Віднайдете різницю – досягнете апогею Сили. Досягнете апогею Сили – станете Мудрою дитиною Господа – Людиною.
337. Яке відношення має Бог до вашої погоди, що формує внутрішній клімат і мікросвіт навколо? Ваша погода залежить суто від вас і вам обирати, чи це буде вітер, хмари і дощ, або сонечко і зелена травичка.
338. Бог дав людині Світло, та Світло – це не лампочка, а ваша Душа.
339. Для того, щоб знайти у собі гармонію і баланс, треба відкрити Лампочку, поважаючи при цьому всіх і вся, що є навколо.
340. Головний секрет магії – відсутність магії, оскільки все, що є і не є – можливе. Ви можете поклястися у вірності одному із сюзеренів. Але знайте, що сюзеренів не два, а тільки Один. І пам’ятайте, що клятва – лише слово. Тому подумайте, чи треба комусь ваше слово? У будь-якому разі при гарній роботі на вашого Сюзерена ви будете отримувати позитивні субстанції у свій бік, що зробить гарним ваше поточне життя і життя після життя, і життя після життя після життя. А тепер згадайте, що ваш розвиток формується не завтра, а сьогодні.
341. Щоб іти вперед, треба бігти назад, ібо доки не розрахуєшся з попередніми діями, наступних бути не може.
342. Щоб повернутися, не озирайся, ібо ті, що озираються, мають сумніви – позбавтеся їх у дорозі вперед.
343. Якщо тебе образять, пробач або добий, ібо ти пам’ятаєш, що у всякої дії є протидія і всяка причина має наслідок.
344. Людина має необмежену свободу і право на вибір, ібо такими нас сотворив Господь.
345. Випадковостей не існує, ібо світ занадто ідеальний для того, щоб мати для них місце.
346. Все, що стається, стається лише тому, що так має статися, ібо ви самі винні у кожному своєму промаху і влучному пострілі.
347. На все свої причини, ібо кожна причина має наслідок, а наслідок – причину.
348. Те, що людина не здатна побачити, ще не значить, що його не існує, ібо для того, щоб побачити, треба тільки захотіти.
349. Всесвіт має ієрархічну структуру, ібо нижчі підкоряються вищим.
350. Залишаючись на одному місці, можна пізнати все, ібо все стоїть на одному місці.
351. Світ є гра ілюзій, ібо вони народжуються і вмирають.
352. Будь-який вчинок є виправданим, ібо за ним слідує або покарання, або похвала.
353. Слухайте себе і того, хто вас слухає, ібо той, хто вас слухає, слухає себе.
354. Мудрість знаходиться там, де її немає, ібо там, де її немає, вона є.
355. Найнебезпечніший ворог знаходиться там, де ви найменше будете його чекати, ібо розумна душа не чекає, а діє.
356. Ніколи не чекайте допомоги, ібо світ будується тільки вашими руками.
357. Геніальність межує з безумством, ібо безумство і є геніальність, а геніальність є безумство.
358. Мудрий ніколи не скаже, що він мудрий, ібо він дурний.
359. Думки матеріалізуються, ібо вони і є матерія.
360. Все, що ми бачимо не є тим, що бачимо, ібо ми нічого не бачимо.
361. Знання не можна оцінити, ібо ви не є тим, хто має на це право.
362. Протилежності – як магніти, ібо вони і є протилежності.
363. Маючи все, ти не маєш нічого, ібо лише після того, як виженеш усе, у тебе з’явиться все.
364. Якщо нічого не маєш, тобі нічого втрачати, ібо як можна втратити все, що маєш?
365. Наука – ніщо, ібо вона існує на своїх помилках, які називають наукою.
366. Людина, яка думає, що може виміряти час – дурна, ібо як можна виміряти те, чого не маєш?
367. Реальністю є те, що ми вважаємо реальністю, ібо все, що ми не вважаємо, реальністю не є.
368. Думка може як допомогти, так і добити, ібо сила думки в тому, в чому її немає.
369. Дайте волю як своїй ненависті, так і своїй любові, ібо любов і є ненависть, а ненавистю є любов.
370. Є дві сторони медалі, ібо ніхто ще не знає, де яка сторона.
371. Втілюйте у життя усі свої задуми, ібо немає життя без задумів, а задумів немає без життя.
372. Колективний розум завжди розумніший за тебе, ібо у них під контролем багато голів, а в тебе – одна.
373. Бідним є той, хто вважає себе бідним, ібо багатим є той, хто себе таким не вважає.
374. Все, що людина досягне у матеріальному плані, зникне, ібо зберігається лише тонка душа у всіх її проявах.
375. Усі люди мають змогу стати субстантними (безсмертними) через свою духовність, ібо людина буде акцидентною (смертною) до тих пір, доки вірить у свою акцидентність.
376. Сильніше думки є тільки думка, ібо думка думці рознь.
377. Щоб жити, треба померти, ібо щоб померти, треба жити.
378. Все вже сказано і про все написано, ібо написано про те, що сказано, і сказано про те, що вже написано.
379. Наймудріше, що може зробити дитина – зламати іграшку, ібо тоді вона розуміє зло, яке вчиняє, і переходить до протилежного модусу поведінки.
380. Коли ви знайшли у собі цю Книгу, ви маєте можливість підключитися до розряду Обраних: Згадати Все і Вийти із Системи. Ібо ваше життя схоже на м’ячик, який котиться по доріжці: ви можете створювати собі перепони у вигляді камінців і вітер у вигляді допомоги. Ця Книга і є тим самим вітром, який може допомогти знайти вам Шлях Спасіння.
381. Я забороняю змушувати дітей іти до Нього і хрестити їх від імені Його без згоди їх. Ібо Він казав, що лише ті прийдуть до Нього, хто хоче прийти. Ібо Він настільки Великий, що не потребує поклоніння Собі – людина має зробити усвідомлений вибір до Нього. Або не робити нічого і померти у темряві.
382. Коли не знаєш, із чого почати, почни з початку, ібо лише ті, хто не боїться почати, продовжують іти.
383. Великий Бог уже був серед людей – тоді його розіп’яли на хресті. Тепер, коли пророк Нового Правопорядку народився,- ніхто не знає, коли він говорить – ніхто не чує, коли він мовчить – ніхто не вірить, коли він помре – усі прозріють. Ібо він є Великий Майтрейя, перевірить якого лише час.
384. Я називаю вас Ангелами Господа, ібо ви і є такі. Чи не соромно вам жити так, як живете? Чи ваше сьогоднішнє життя подібне життю Янголів? Люди, отямтесь! Отямтесь і прокиньтесь, ібо Майтрейя вже прийшов!
385. Кінець Світу не за горами, тому кажу вам я повірити у Того, хто вас створив, кажу подякувати Тому, хто вірить у вас, кажу просити милості у того, хто прийде на Землю у 2013-му році, кажу вам прозріти зараз і сьогодні, ібо спуститься на Землю Великий Творець і покарає невірних.
386. Хіба не бачите ви, що Апокаліпсис уже настає, ібо змінюється все: клімат і життя, люди і дерева, квіти і трава, хмари і небо, сонце і море, вітер і поле – вдивіться у деталі, щоб розуміти. А деталі є лише верхівкою айсберга – головне під водою. Вам не видно, як страждають архіполя і магніземля, мікросвіт і мікрофлора в ній, астрал і мейтрал. Вам не видно того, що видно, ібо ви не бачите того, що лежить під вашими ногами. А лежать під ними мрії мої – ви їх топчете. А мрії мої є той скарб, який топтати не слід, ібо же по волі Його кажу і за Його законами суджу.
387. Не топчіть у собі все добре, бо не прийдете до Нього, попросіть милості – і знайдете Його. Не даруйте жодних матеріальних скарбів церкві, ібо кажуть вони, що ви стали іще дурнішими, аніж були. Богу не треба нічого, окрім вашої віри і любові. І навіть це Йому не треба. Це потрібно вам. Для того, щоб відкрити у собі ворота до Знань Небесних, що тисячі років були перед очима вашими, а ви їх не бачили і шукали щось у небі.
388. Як можна знайти те, не знаючи що? Як можна вірити в те, не пам’ятаючи як? Як можна розуміти щось, не чуючи нічого? Як можна сприймати те, не бачачи себе?
389. Допоки не відкриєте у собі Першосуть Божественну, доки не зрозумієте, що ви є Ангел Господній, доти мучитись будете і страждати, ібо стражденний стає блаженним, а біль його є розвитком. Не про самобичування кажу я, бо крайнощі це, а кажу про біль, який приносять інші вам. І не плутайте із садизмом це, бо людина здатна навигадувати неабияких дурниць, про які не казав жоден із пророків.
390. Людина буде мучитись доти, доки не перестане бачити те, що хоче, вірити в те, що хоче і розуміти лише те, що хоче. Коли вона засуне свою хіть куди подалі, вона прозріє. А коли прозріє – знайде те, що шукала, але про що не знала і не пам’ятала.
391. Зараз ви хочете спитати „чому все так?”, про що кажу я. Тому і відповідь моя буде наступною: Людина є син Божий во плоті, бо має кров і любов, тіло і душу, розум і мудрість. І вона перед вибором завжди: зрадити чи не зрадити Господу – піддатися чи не піддатися спокусі. Ібо Отець Наш у Небі, а діти Його – на Землі. А Ті, що у Небі, стоять у черзі аби потрапити на Землю. Ібо Ангели Вони, а Земля – Учитель Наш. Ібо думають Люди, що не бачить Отець Їх дітей Своїх у всій красі Своїй – бачить Він усе, що є і не є навколо, ібо все, що є і не є навколо,– це Батько Наш.
392. Земля-Гея – Мати наша, ібо вона нас породжує і вбирає назад. Для того, щоб народити знову. Вона є жива Природа, що розуміє свою дурну дитину, ібо Вона є Велика Мати.
393. У 2013-му році на Землю спуститься вбивчий туман, в якому не буде Світла. Це тому, що Воно буде. На питання „чому?” я відповім: „Ібо же так треба, дитя моє”. А я відповім тому, що устами моїми говорить Бог. Тому, вірите ви у Кінець Світу чи не вірите,– результат буде той самий. Я пропоную вам жити з вірою в серці, але ви маєте право помирати – у безвір’ї – на здоров’я.
394. Священний Грааль не в спорудах із каменю і дерева, а в тобі – бо ти є Бог.
395. У людини нічого не можна забрати – це тому, що в неї нічого немає. Ібо як можна забрати те, чого немає? Забрати душу? Ні, її не можуть забрати. Покарати – можуть, перетворити – можуть, забрати – ні. Ібо як можна забрати те, чого не існує? Тому не можна втратити те, чого немає, ібо нічого немає. Оскільки нічого немає, вам нічого втрачати.
396. Те, що маленьке (наприклад, цукерку), ви бачите, а те, що велике (наприклад, Бога), ви не бачите. Це тому, що для вас є він маленьким, а Цукерка – великою. Тільки ваша особиста різниця бачить відстань. Ібо ви бачите лише те, що хочете бачити і не бачите те, у що не хочете вірити – боїтеся.
397. Ви збираєте яблука на дачі. Серед них є надбиті і цілі, розколоті і гнилі, поїдені черв’яками і абсолютно здорові. Бо яблука – то люди, а кошик – то життя. Якщо уявити, що кошик – це карма, то ви збираєте яблука.
398. Звідки і чому з’являються люди, наприклад, нестандартної орієнтації? При переході до нового тіла душа, буває, не встигає пропорційно розподілити свій потенціал – енергетичний вміст. Це свідчить про необізнаність і низький розвиток душі, ібо вона допомоги потребує. Часто буває, що той, хто в попередньому житті був дівчиною, у цьому заглядається на хлопців. Навіть коли в цьому житті він є хлопцем. Це трапляється через неповне злиття душею з тілом. Ібо насправді ви є Ангели Господні: у Небі ви безполі, на землі – межуєтесь. При неправильному душевному переході в тіло, що є лоном матері, у душі можуть виникати фізичні, духовні і душевні розлади. Коли трапляється так, виною тому лише та душа, яка страждає, ібо вона цьому сприяла – і вина її у цьому. Для тих людей, що народжують таких дітей, це може бути прояв карми.
399. Часто буває так, що, коли виграєш – програєш, а коли програєш – виграєш. Усе залежить від вас. Ібо програй для того, щоб виграти, а виграй – щоб програти. Ви програвали незліченну кількість разів – у боях із Наполеоном, Гітлером, Куранковим і Сталіним – тому ви зараз у Землі. Ви програвали для того, щоб виграти. І виграш настає сьогодні. Ви маєте допомогти собі перемогти себе – свій страх – щоб зустріти Кінець Світу з усмішкою на обличчі, ібо усмішка ваша є магія проста, що допоможе вам переродитися іще трильяди разів у погоні за щастям.
400. Для того, щоб прийти до Бога, треба від Нього відмовитись. Ви відмовлялися від Нього не раз, ібо саме тому зараз ходите Землею. Ви вбивали і калічили людей, ґвалтували дітей і зраджували дружинам, кидали друзів і просили прощення, відверталися від Бога і приєднувалися до Нього. Я не звинувачую вас у тому, чого ви не робили, ібо всі ми це робили. Все було у вас раніше – все і є тепер. Усе у руках ваших є. Ібо руки ваші є всім, що говорить, а уста ваші мовчать, ібо мислять. Відкрийте і прийміть у собі Бога або помріть лихою смертю у 2013-му році, коли Він зійде з Небес у цю грішну Землю. Хіба не бачите Ви, що світ уже не той, яким був: катаклізми, понівечені долі, зраджені люди, розміняні життя, зухвалі розмови, скалічена природа і ви самі. Гряде Великий Катаклізм. І число Йому – тринадцять.
401. Ангели трубили в сурми щороку після 2000-го, сповіщаючи вас. Та не слухали ви – катаклізми траплялися. Сказано було: зірка впаде на землю – сталося так, ібо впав корабель. Сказано було: павук розпочнеться – сталося так, ібо же політика не знає меж паутині своїй. Сказано було: вода вийде з річищ своїх – сталося так, ібо потопи трапляються. Сказано було: земля затремтить – сталося так, ібо котяться будинки з людьми під землю. Сказано було: Кінця Світу чекайте – сталося так, ібо приходить Він уже на днях. Ібо сурми Їхні – це знак для Обраних і благодать для Них. Ми сповіщаємо вас.– Не чуєте ви ані Янгольські сурми, ані людські тромбони. Ібо востаннє засурмлять вони у труби свої – на годиннику зникне час, ібо Монстр вилізе з павутини своєї у всій красі своїй неземній. Ібо вже народився Звір – він чекає часу свого, бо розплати бажає. Почав проявляти себе вже з 2000-го року землетрусами, ураганами, буранами – звичайними смертями і незвичайними. Політичний Звір буде це, а прояви його сили набиратимуть до Світу Кінця, коли покаже нам усю красу свою. Але спуститься з Неба Господь – спустився праведно Він, ібо же був серед нас – і зупинить Монстра, ібо Шлях покаже: істинний, праведний, чесний. Зупинить час увесь, ібо Звіра тримає. Кінець Світу гряде – там вони і зустрінуться: Наприкінці Віків. Це кажу вам я, так говорять і Вони, бо допоможу Монстра зупинити. А коли помру, народжуся знову. Нескоро буде це. І не я народжуся. Але коли народжуся, знову порятую вас. Ібо це буде новий Великий Майтрейя.
402. Скажіть мені, що лежить між цифрами „0” і „3”? Коли скажете, що „1,5”, то ви помилитесь, ібо те, що лежить між цифрами „0” і „3”, не є земною проекцією. Тому земними мірками ця одиниця неоціненна, ібо на землі її бути не може – тільки поза нею. Тому, що там інші візерунки малюються. Допишіть іще один нуль – будете ближчі до мети. Поставите двійку наперед – зрозумієте суть. Ібо те, що буде у році 2013-ть, лежить між цифрами „0” і „3”.
403. Кожен сприймає життя через призму власної свідомості, ібо життя кожного є призмою свідомості. Свідомість складається з підсвідомості, власне свідомості і надсвідомості, що зливаються одна в одну і діляться на дрібніші деталі. Деталі створюють структуру, яка ллється в космос і повертається назад. Космос не є тим, який видно очима – тільки сила мудрості його побачить. Силу мудрості зрозуміти можна, пізнавши силу дурості. Ібо попередником дурості є мудрість, а мудрості – дурість.
404. Є способи Згадати Все, минуючи удари Ангелів по губах. Ібо всіх вони б’ють під народження час. Для цього треба лишити Ключі Миру в минулих життях, щоб у наступних Ключі розгадати. Залишіть Ключі – віднайдіть свої, розкриваючи Грааля Чашу.
405. Передай знання іншому – і повернуться до тебе, передай любов іншому – і спрямується до тебе, передай суть свою іншому – і станеш іншим.
406. Ви сидите у кімнаті, а тут „бац” –лампочка згоріла. Ви можете продовжувати сидіти без світла, але без світла темно.
407. Погано дуже добре вміти так само, як кепсько зовсім не вміти. Бо не обов’язково це – важливе бажання ваше і тільки – решта сама добудується. Ібо для того, щоб човен збудувати, вам не треба креслення; для того, щоб картину малювати, не потрібна теорія; для того, щоб письменником стати, не обов’язково читати інших. Тільки ваше бажання. Тільки практика.
408. Коли ви у щось не вірите, спитайте в себе: „Не вірю чи не хочу вірити?” У собі відповідь знайдете.
409. Чим простіше питання, складніше тим відповідь знайти. Скажіть собі: „Хто я?” І відповідь дайте. Знайте, що відповідь часто дурницею є, бо дурить вас або інших. Іноді краще не питати. Іноді – питати не в себе. Іноді – питати в інших через себе. Іноді – питати в собі через інших. Але питання ваше є лише питання – треба відповідь знайти. А кому, окрім вас, треба ваша відповідь? Тому, хто слухати вміє. Ібо той, хто вміє слухати, відповідь знає. Мовчить і не говорить – ось найкраща відповідь.
410. Тепер повернімося до питання, чому люди не вірять у Кінець Світу – його препочаток і презакінчення? Справа в тому, що Вищий Розум на те й Вищий, що вирішив людей заплутать: давав лжепослання, щодо яких лжепророки мали свідчення людям давати. Тому, що лжепророки були пророками – вони вибору не мали, окрім як свідчення давати людям. І тепер заплутались люди – не вірять ні в що вони: ні в Бога, ні в те, що перехід до виміру четвертого зуміриться з 2013-го року, ні в те, що є, окрім пророків фальшивих, Істинні. Але все це є початком Віри – велике безвір’я. Завдяки безвір’ю Віра Велика формується. І я допоможу побудувати Її Великий Дім разом із прихильниками своїми, ібо так мені Батько сказав.
411. Ви бачите те, чого не бачите. Це тому, що ви не бачите те, що бачите. Досить змінити власну точку зору, як зміниться світ навколо.
412. Ви воюєте: із собою, Богом, іншими людьми. І нічого не розумієте: у собі, природі, інших людях. Тому Земля-Природа вас покарає – все зупинить. Але зупинить для того, щоб відродити знову – через призму віків.
413. Щоб прискорити або уповільнити власний час, вам треба пальцем взятися за стрілку годинникову: для вас вона буде годинна, для світу – секундна, бо миттєва. Тобто, щоб перевести годинника стрілку, вам треба пальцем взятися за неї, ібо же палець ваш і є стрілкою годинника.
414. У холодній воді більше правди, ніж вам здається. Це тому, що вода, підігріта людиною, втрачає свою мудрість.
415. Щоб дійти до потрібної мети, не ідіть до неї – обходьте її: околицями і шляхами далекими – пізніше поясню причину.
416. Усі люди – шизофреніки. І що найстрашніше: всі місця, куди люди ходять, що їдять, кого знають, у що вірять,- усе це несправжнє, бо всього цього не існує. Розкрити людям очі важко через те, що це навіть гірше, ніж усе це вмерло – усього цього ніколи не було. Цим і страшна людська шизофренія – чергова хвороба, вигадана самими людьми.
417. Для того, щоб використовувати силу рук, їх витирають одна об одну. Це робиться для того, щоб зняти напруження із попередніх справ. Те ж саме стосується і всього іншого: доки ви не закінчите старі справи, доти не зможете повноцінно охопити нові.
418. „Спішіть жити,– кажу вам,– ібо же коли спішити не будете, у вас буде змога втратити можливість до народження. А це ще гірше, аніж безкінечна смерть”.

© Автор: Олег Сірий
© Коректор: Людмила Сіра
© Використання матеріалу без згоди автора чи адміністрації сайту карається як земними, так і позаземними законами

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ясновидець, 28-08-2006

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Світлана Кедик, 25-08-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 7.5958750247955 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …