Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19195, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.230.84.106')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза публіцистика

лохотрон

© Наталка Тактреба, 10-11-2009
  А що коли порівняти майбутні вибори з лотереєю.  По-суті ми вже майже 20 років обираємо тих самих політиків, сортуючи їх за партійними списками. Яка ж комбінація виявиться виграшною?

  Уявимо, що всі політичні сили розміщені в порядку від одного до десяти.
І   Першим повинен бути Президент. Його число - це однина. Бідний наш самотній геній.  Единий і верховний (навіть у парламентсько-президентській країні)... Можна сказати перший з гетьманів, який боровсяя за свою владу, маніпулюючи козаками (в обличчі запальних українців) безтурботнім стоянням на морозі. Геніально!
ІІ   Другим поставимо "Блок Литвина". Не по рецтингу - по місту. Такий собі політик, давно не більшіть, але ж спікер! Двійка ж це така оцінка - незадовільно, але для середнього балу згодиться, особливо якщо додати одиницю чи трійку...
ІІІ  Нехай це буде свята трійця партії "Регіонів": Віктор Янукович( в народі просто  Нукович), Раїса Богатирьова (в народі тета Рая) і ... братва, що стоїть поза їхніми спинами. No coments!
ІV  Четвіркою у нас будуть комуністи. А чому? Бо за комуністів усьо було "хорошо"!
V  Цифра п"ять мені асоціюється з Наталею Вітренко. Така собі відмінниця, спортсменка, активістка. Прекрасний оратор - поганий політик.
VI  Шестірка - це соціалісти. Несправедливо трохи по відношенню до Олександра Мороза, але що поробиш: репутація справа непроста.
VII  Щасливе число сім - це звичайно ж Арсеній Яценюк. По-перше він дуже вчасно "змився" з посади спікера, завжди при свіжому анекдоті ... такий увесь аж ух! До того ж три сімки в лотереї - купа зелених( я про вік і ще дещо).
VIII  Вісім - число Юлї Володимирівни. Це її місце у виборчому списку 2007 року. Крім того як можна не поєднати Восьме березна з такою чудовою жінкою?! Вона самодостатня і без Литвина, хоча для повноти міг би бути.
IX  Дев"ятка - пертія зелених. Легко можна сплутати з шісткою, хоча "поняття" різні. А зрештою казати нема що: ну зовсім не зрозуміло, що вони роблять для політики. Звалися б Комітетом з вирішення екологічних проблем - та й діло з кінцем!
X  в десятку потрапляють решта всіх існуючих портій. Разом нас багато - що робить не знати... Але для протоколу треба.

  Як складеться цьогоріч усе це в одному залі засідань - не уявляю. Та нічого, " аби не гірше"...


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Репліка

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 21-12-2009

Проголосую за Гриценка. Він не пройде.

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Наталка Ліщинська, 11-11-2009

Життя або гаманець!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олег Derim, 11-11-2009

А в нас його називають Янеком)))

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Уляна Галич (Консуело), 11-11-2009

Ну, питання риторичне...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Залєвський Петро, 10-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.67263293266296 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …