Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19074, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.233.150')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

...Бо

© Олеся Малинська, 04-11-2009

...Бо малювати паралізованими пальцями на захололих вустах візерунки і підписуватись у кутиках посмішки може лише диво. А воно застуджене, бо ходило без парасольки під цілунками дощу.  

...Бо бачити у калюжах зеленаву мутнявість, сірувати тяжкими думками свою непевність – потреба одноманітності, а ти – ще зовсім непристосована до цього.  

...Бо кожен крок відлунюється у серці кришталем, застарілим від часу, залишеним у спадок від прабабусі.  

...Бо осінь незграбно пролила синьку на біле полотно неба, і тепер воно шкіриться збляклим від давності сонцем.

  ....Бо приреченість – то лише її справа, а безвихідь – лише його. Вони приречені на безвихідь бути разом.  

...Бо закутувати шию у широкий шарф нині модно, тому вони закутують і задихаються від тепла ниток. Ниток, виплетених із нездійсненних снів.  

...Бо відлуння – лише відлуння, а вогкість очей – надумане.  

...Бо час міряє ковтками безсоння, а безсоння тим часом вінчається із чеканням.  

...Бо слова стають занадто мізерними, коли хочеш пояснити, що твоє дихання залежить від биття його серця, а твої очі – лише люстро його почуттів до тебе.  

...Бо знаходити якісь виправдання своїй самозреченій всепоглинаючій закоханості – парадокс. А ти доросла і сама собі зав’язуєш шнурки і вирішуєш, видаляти в корзину свої думки, чи показати йому.  

...Бо ти, певне, кохаєш, тому втрачаєш голову, тому стаєш прискіпливою і дратівливою і малюєш потерплими від довгого чекання пальцями на його губах знаки, таємний зміст яких знають лише двоє – ти і він…
…і ніяких «бо»…


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Видаляти в кошик свої думки чи показати йому?

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Наталка Ліщинська, 05-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2673618793488 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …