Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51006
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19062, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.33.87')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Звичайне самогубство

© Альона Плешивенко, 04-11-2009
Веселе сонечко ніжно заглядало у віконце. Ти просто йому посміхнулась у відповідь… А він просто мовчав, такий спокійний, твій милий. Та раптом все якось змінилось, він зник, на зміну сонцю прийшла злива, гроза, що провіщала лихо. Ти не втрималась і зронила сльозу. Вона така гаряча, одразу обпекла горло шаленим криком. Від цього ти ще більше закричала, та вже німим голосом. Просто  вдивлялась у безмежний простір, такий порожній та темний…
Аж раптом щось блиснуло, неначе іскра надії, і одразу ж згасло. І це було неспроста. Ти була в цьому впевнена. Ти згадала минуле прощання і щось невтримно почало пекти.
І ось….аж страшно подумати…ти взяла лезо до рук. Тремтячою рукою наважилась піднести до вени, але крик зупинив тебе. Твій внутрішній крик. Раптом прийшло розуміння, що все не так погано, що він можливо повернеться, хоч і навряд… а до таких думок ти боялась повернутись. Серце билось в шаленому темпі. Ти мовчки дивилась на відображення у дзеркалі. Воно не надто тобі сподобалось: змучена дівчинка із заплаканими очима. Ти зовсім не впізнала себе. Ці очі більше не співали пісень, не розповідали віршів. Вони були спустошені: сльози все забрали із собою. Від усвідомлення цього ти здригнулась… «Я ЖИТИМУ!!!» - прокричала собі, але лезо вже недбало впало на  тендітне зап’ястя… і кров хлинула швидким потоком…
Та ти чомусь вже не кричала, а просто спостерігала… Ти здалась…На поталу тим, кому ти зовсім не потрібна…
Тебе знайшли самотню на підлозі, із посмішкою на обличчі – ти помстилась йому… Так ти думала…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

важка тема...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
©  Наталка Тактреба, 04-11-2009

Після прочитання інших ваших творів

© Таня Овчар, 04-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74627089500427 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …