Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51072
Рецензій: 95793

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18999, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.140.108')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Куди падають зірки?

© Myrrh, 31-10-2009
Навколо нас так багато речей, які для когось виглядають зовсім іншими, ніж бачимо їх ми... Глянути на світ іншими очима… побачити те, що ховалось за примарами-хмарами стереотипів, ілюзій, страхів.

Зайшло Сонце чи впала Зірка?

Так звично дивитись на захід Сонця – і так незвично бачити в ньому падаючу Зірку. А хто може знати? Напевне?

Скільки незамовлених бажань заходить за хмари та завмирає там в очікуванні того, що падаюча зірка їх воскресить і поверне в життя, що вони не пропустять тої оказії і саме в потрібну долю секунди вони вспіють прийти на думку тому, хто відправив їх за хмари.
І хто знає як довго чекати тієї оказії, того шматочка часу, тих усміхнених облич, на яких буде видно радість від здійснених Зіркою бажань. А куди насправді падають Зірки, разом із бажаннями?

А що стане із тими бажаннями, що будуть відправлені господарями разом із заходом Сонця?! Адже це також Зірка! І Вона не падає, вона знову повернеться... можливо та, що падає і не встигне здійснити те таке очікуване бажання лише за ту долю секунди, що доля їй відведе аби глянути останній раз на Землю. Можливо, вони зробивши круг разом із Сонцем за ніч, принесуть посмішку щастя своєму Господарю на наступний ранок?
Куди падає бажання разом із падаючою Зіркою?
А коли Сонце повертає відправлене з ним на ніч бажання?
І про що шепоче під смутним поглядом хмар водяна гладь? А можливо це доріжка до Сонця? До твоє Мрії?

Побачити те, що раніше не бачив, почути те, чого не чув, розповісти те, про що раніше мовчав, глянути на світ іншими очима, приблизити свою мрію  – бути відкритим до всього і до всіх.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81712007522583 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури
Реклама: Rusalochka нижнее белье оптом.

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …