Знаєте, іноді так хочеться писати... Про що? Про все, що навколо... про життя... про людей... про себе... Ні, не просто писати, а аналізувати, розбиратися в людях, вивчати, чому так, а не інакше? Люблю знаходити суть... Але суті немає... Скільки б не шукала і скільки б не вивчала, постійно стикаюсь з одним і тим же: з людською БАЙДУЖІСТЮ!!! Це те, чого я не можу зрозуміти, це те, що змушує серце боліти, це те, що... Ні, може, я просто занадто прискіплива, але я хочу бачити, що люди вміють бути щасливими... Хіба можливе щастя без ЛЮБОВІ ДО БЛИЖНЬОГО? Мені здається, що лише той, хто НЕБАЙДУЖИЙ, знайде себе в цьому житті, адже любов починається з слухання... Так, ти повинен вміти дослуховуватись, ти повинен чути, ЩО тобі намагаються сказати!!!! Огляньмось!!! Скільки людей відчуває себе непотрібними, самотніми і безпорадними!!! Скільки потребує допомоги!!! Невже людська байдужість може закривати очі на БІЛЬ СВІТУ??!! Я просто не можу зрозуміти, чому ТАК?? Чому всім начхати одне на одного??!! Невже так важко ПОЧУТИ іншого?? Чого ти хочеш?? Прислухатись до бажань... Неважко зробити когось щасливим, необхідно лише прислухатись, чого прагне та людина і дати їй це... Люди!! Я хочу вірити в те, що ви можете бути НЕБАЙДУЖИМИ, що можете змінити Життя і знаю, що Бог вестиме нас до Себе, варто лише прислухатись і почути........
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design