Чого, коли когось любиш, то в животі обов"язково повинні бути метелики? Чого, коли когось любиш, то обов"язково мусиш літати, а не ходити, як всі нормальні люди з сірої маси?
Можна в мене в животі не буде метеликів? Можна, щоб там були хрущі? Я люблю звук, який вони розносять, коли летять. Ж-ж-ж-ж-ж... Буду ходити, зауважне -- не літати, і видавати своєрідний жужжачий звук, притаманний хрущам? Я любитиму і піклуватимусь про них, буду їсти зелене листя, щоб моїм жучкам було чим харчуватись там, в животі. Хрущі ж, здається, листя їдять? Так?
Це так чудово! В мене в животі будуть жити хрущі. Тільки в мене і ні в кого іншого на нашій планеті Земля, яка є маленькою, маленькою, маленькою, маленькою, маленькою... У всіх метелики, а в мене ХРУЩІ! Прекрасні жуки. "Садок вишневий коло хати... хрущі над вишнями гудуть...". Я впевнена! Якщо б Тарас Григорович був закоханим і в животі в нього жили хрущі, то він би з задоволенням замінив джелів з віршу, на хрущів.
Ех... Якби в мене в животі жили хрущі. Не люблю метеликів. Люблю тебе! Я люблю тебе і хрущів, які одного дня все-таки замінять метеликів.
30.09.09. (с)
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design