Гадаю, протягом кількох попередніх розділів Принцеса перепочила, тож повернімося до неї. Отже…
Стоячи під дубом і міркуючи як далеко можна дійти зі зламаним ребром, Принцеса раптом почула тривожне цвірінькання птахів: “Стережісь! Чорний Чаклун іде!” Не личить принцесам ховатися – дівчина намацала під корсетом стилет і вирішила… Що саме вона вирішила, так і залишиться невідомим, бо з лісу на галявину вийшов Чорний Чаклун. Наче з пекла з’явився він: чорнюща шкіра, обпечена проклятим вогнем; бісівська безрукавна сорочка з жахливими широченними панталонами; круглий ковпак на голові й ланцюг з магічним амулетом на грудях.
- Йоу, дівчинко, де тут Сусіднє Королівство? – звернулася потвора до Принцеси.
Та тихенько промовила закляття-оберіг і стримано відказала:
- Повертайся до пекла, тварюко, я не розмовлятиму з тобою.
- Холі шит! – вочевидь, обурилася потвора, - Ти так нечемно поводишся, бо я чорний?
- Саме так!
З цими словами Принцеса вихопила стилет і кинулася вже на Чорного Чаклуна, коли її руку перехопив хтось ззаду. Вона озирнулася – це був ще один Чорний Чаклун. Принцеса знепритомніла.
- Субото, ти помітив: вона хотіла мене вбити тільки за те, що я чорний?
- Довкола самі расисти. Ще не звик, Моулфe?
Принцеса прокинулася від цих слів і хоч як обережно розплющувала очі, проте один з Чорних Чаклунів це помітив.
- Хей, красуню, прокинулася? Звідки ти така дика?
- Ви – брати? – Принцеса помітила, що у другої потвори був інший одяг: сурдут з високим циліндричним ковпаком на голові.
- Ти бачиш, Субото? – знову розлютився перший Чорний Чаклун, - Для неї всі чорні – брати! Ні, дорогенька, це ми між собою “брати”, а для тебе я – пан Molephe R.
- Молф… Моуф-ар, - спробувала вимовити дикунське ім’я Принцеса.
- Вона знущається, Субото!
- Та ні, їй просто треба звикнути, - відгукнувся другий Чорний Чаклун, і, знявши капелюха, відрекомендувався, - Мене звуть барон Субота. А яке ім’я у чарівної мадмуазель?
- Принцеса, - промовила гордо дівчина.
- Гм. І все? – поцікавився барон Субота.
- А чого вам іще потрібно?
- Імені, звичайно, а не вашого соціального статусу.
Принцеса знизала плечима, і її знов пронизав біль від поламаного ребра.
- Ти ба як вона кривиться, - не вгавав Molephe R, - Її від одного нашого вигляду аж нудить. А ти не з Ку Клукс Клану?
- Стривай, Моулфе, вона, здається, поранена. Її треба оглянути.
- Авжеж, оглядай! Нам же все одно нема куди поспішати. Чорному Чаклуну так легко знайти собі працю. Вакансії від Сусіднього Королівства так і сипляться на нас, - дратувався Molephe R, - Піду роздивлюся, з якого стафу готують на нас тут зашморги.
Він зник у лісі, а барон Субота почав роздягати Принцесу.
- Ниций чаклуне, ти хочеш скористатися моєю слабкістю! Зажди! От приїде лицар Лотульф і помститься за мене!
- Що? – здивувався барон Субота, а потім, збагнувши у чому річ, зареготав, - Не бійтеся, мадмуазель, я не маю інтенції чинити вам шкоду. Лише накладу чарівний бандаж, і через кілька тижнів усе загоїться. Магія! І, до речі, у нас в Гаїтянській імперії чоловіки не мають таких гарних імен як Лотульф… А сам лицар гарний?
- Так, - машинально відповіла Принцеса і з якоюсь підсвідомою підозрою подивилася на барона Суботу.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design