. Врешті решт я думаю, що всі лікарні на одне лице, але розрізнити їх можна по густоті повітря крізь яке йдеш. На одному поверсі лежать хворі у різноманітті домашніх халатів, що приймають процедури і розгадують кросворди. По вечорам нарізаючи ковбаску і привітно ділячись печивом п’ють чай і не доїдене несучи у холодильник, точно знають свої необхідні номери: номер палати, номер кабінету, номер хвороби, номер життя. На іншому поверсі, кушетки і ліжка стоять, як не вдала копія картини Босха. Чорно-білі хворі від яких відпадає те що від боліло, які стогнуть то тут, то там і кудись деруться наче в них немає розуму. Медсестри, які вже бачать тільки зелений колір, і дишуть повітрям просякненим смолами хвороб чорного тіла. Між поверхами ліфт снує ненажерливим колом, яке не спускає і не піднімає, а пересаджує тебе, як бацилу. І коли ходитиме поважний дядечко з коробкою на голові з надписом „ТИР” не зразу розумієш, що це не хвороба, а стрільбище.
Виникає питання: Чи пожаліла б я Попелюшку, заради здійснення історії, якби мені була б потрібна її печінка? Відповідь: ...
Що ж це за Попелюшка без печінки про існування якої у неї ми підозрювали, але не приділяли цьому значення, бо це не головне. Головне це казка – історія у які все чудово влаштовується. Тему залишаю відкритою : Чи може Попелюшка бути донором? (в усіх сенсах)
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design