Минає вже другий рік без діджітал-романтизмів...
Натомість - віртуальні Золоті Фонди, Зали Слави, двадцять третє оновлення і сто двадцять третє вдосконалення сайту ГАК.
А обіцяють зробити його ще більш досконалим. Глядиш, не мине і п'яти років, а сайт стане таким досколалим - ну майже як Статут Стройової служби. Крім Золотого Фонду ГАКу запроводять Платиновий Фонд, Смарагдовий і Діамантовий. Щоб було, як в Емвеї. Оцінку з трибальної скоротять спочатку до двобальної, потім до однобальної, а потім дозволять авторам оцінювати самих себе, щоб убезпечитися від блокування трибуни опонентами.
Ще через п'ять років розпочнуть готувати третій випуск "Діджітал Романтизму". Внаслідок цього розпочнеться війна не на життя, а на смерть між номінантами Золотого та Діамантового Фондів Гаку. Номінанти Діамантового Фонду будуть вимагати, щоб кількість їхніх надрукованих у "Діджітал Романтизмі" творів була утричі більша, за кількість творів із Золотого Фонду. Номінанти Золотого Фонду вимагатимуть рівності у правах і апелюватимуть до найсправедливішої у світі Конституції України. Номінанти Смарагдового фонду будуть тихенько мовчати і благати Господа Бога, щоб у цій суперечці переміг хоч хто-небудь, лише б суперечка не затягнулася на чергові наступні п'ять років.
Тим часом, Наталка Карпа, Кокотюха та Сергій Жадан будуть готувати до друку свої повні зібрання творів у ...надцяти томах.
===========================
Замість постскриптуму:
13 вересня, неділя
15.00-17.00 Читання-марафон. Провокативно-лірична антологія сучасної творчості Учасники: Андрій Деревенко, Арсен Ій, Володимир Вакуленко-К. Іра Дементьєва, Кока Черкаський, Назар Незнаний, Надя Репета, Наталка Кондратьєва, Олесь Барліг, Тарас Малкович, Тед Лещак, Юрій Рудницький. Виступ музичного гурту «Артіш». Модератор Оксана Яблонська. Біля Музею Ідей (м. Львів, вул. Валова, 18-а)
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design