Осадко Г. Та, що перевертає пінгвінів: Вірші.- Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2009. – 64 с. Презентації 12 вересня:
15.00 - Палац Потоцьких, голубий зал; 17.00 – Управління праці та соціального захисту, вул. Митрополита Андрея, 10 (біля церкви Св. Юра).
16-й Форум видавців у Львові презентує:
«Віртуальна» Осадко стає реальною для читача!
Вийшла у світ довгоочікувана збірка тернопільської «перевертачки пінгвінів», поетеси і художниці Ганни Осадко!
…Вона хотіла «жити просто – просто жити», але Бог наділив її унікальним поетичним чуттям і струнким, наче пісня, поетичним рядком, який виривався на світ.
Вона «порола, ткала, ткала і порола, порола ткала і порола знов…» - багато років поспіль:
…займалася редакторською роботою,
…малювала,
…вивчала професію «перевертачки пінгвінів»,
…друкувалася в періодиці,
…очолювала верхівки рейтингів на літературних сайтах,
…отримувала захоплені відгуки Інтернет-читачів та знаних літераторів…
І ось, нарешті, дочекалися: у видавництві «Навчальна Книга – Богдан» з’явилася дебютна збірка загадкової, ніжної та дещо ексцентричної «перевертачки пінгвінів»! Поезії у книзі гармонійно поєднуються з ілюстраціями авторки. Післямову до збірки написав Дмитро Стус.
Як виглядає книга, можна побачити на сайті видавництва. Отут можна прочитати аналітичну статтю Тетяни Риженко про книгу Ганни.
Ганна-Галатея, Дівчинка-серце, Пенелопа, Медея, Золота Донна – і десятки жіночих постатей сплелися у віршах Ганни Осадко в одну сильну «непрочитану жінку». Отож читачеві залишається читати її, занурюватися у глибокі води її поезії і шукати там…себе.
ПРИХОДЬТЕ НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ: 12 вересня 15.00 - Палац Потоцьких, голубий зал; 17.00 – Управління праці та соціального захисту, вул. Митрополита Андрея, 10 (біля церкви Св. Юра)
і Ви зможете:
• зустрітися з улюбленою поетесою;
• почути давно знайомі поезії в авторському виконанні;
• дізнатися про тонкощі професії «перевертачки пінгвінів»;
• придбати збірку «Та, що перевертає пінгвінів» і отримати автограф авторки!
УВАГА: поспішайте, тираж обмежений, лише 200 екземплярів!
Книгу Ганни Осадко «Та, що перевартає пінгвінів» також можна придбати на Форумі, стенд видавництва «Навчальна книга-Богдан» (2-й поверх, перший стенд ліворуч).
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design