Оголошення по судну
Попри відсутність зовнішніх ознак бурхливої діяльності, більшість розділів "Навколосвітньої подорожі..." вже перекладені й чекають на оприлюднення, яке планується на кінець серпня-початок вересня, коли я повернуся з двотижневої навколоствіньої мандрівки.
Прохання до тих перекладачів, хто ще не здав свої розділи, підгадати із закінченням десь на двадцяті числа серпня. Втім зв'язок у мене буде, можна й раніше. Таких розділів наразі залишилось лише три. Переконливо нагадую перекладачеві п'ятого розділу, що його переклад ми свого часу пропустили, і читачі ще й досі не в курсі, що ж там сталося у автора з африканськими піратами. А хотілось би. Тема несподівано знову злободенна, чому є безліч підтверджень в пресі.
Незайнятим залишився, власне, лише один розділ - 15. Його перекладач не виходить на зв'язок і що там з ним буде - незрозуміло. Тому вимушений знову виставити його на переклад. Найліпшим варіантом було б, якби зголосився хтось з уже задіяних перекладачів, чия обов'язковість вже підтверджена попередніми перекладами.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design