Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 17075, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.87.209.162')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Пригодницька проза

Шарапунделі

© Віталій Дерех, 29-07-2009
Хотілось їсти, але йти через хляпанину вулиць у робітничу їдальню, що за кілометр від редакції не хотілося. Дашинський хотів було сходити у магазин за «печивом «Браво» на дві гривні». Вже навіть напружився, щоб стати з-за столу, аж раптом двері у кабінет прочинилися. Увійшов сивий дідусь. У руках він тримав тацю з дивними крученої форми кондитерськими виробами. Вони пахли чимось схожим на гвоздику вимочену у лимонному соці з додаванням кориці. За чоловіком увійшов кіт.
Кіт! Цей кіт! Той самий кіт, оминаючи якого тролейбус ледь не розмазав по асфальту Дашинського!

Купуєм шарапунделі! Свіженькі запашні шарапунделі! – загорланив дід.

Працівники редакції на діда уваги не звернули. Продовжували загіпнотизовано дивитися у свої монітори та вистукувати балканські мотиви по своїх клавіатурах. До старого підійшов тільки Дашинський. Купив собі десяток шарапунделів. Вийшло зовсім недорого. Дідусь пішов, та за секунду повернувся і заговорив до Дашинського, що не встиг ще відійти зі своїми щойнопридбаними шарапунделями.

Шарапунделі зроблені з найсвіжішого молока самиць італійського тигра, - загадковим тоном говорив дід. – Їх потрібно їсти з не менш надійним молоком. Наш великий керівник обожнює мої шарапунделі, а тобі вони можуть показати дорогу в пекло власного інтелекту...

Дашинський вислухав старого. Ще раз глянув на свої шарапунделі.

Угу, добре, як будете виходити, не зачепіть тими шарапунделями поскладані газети, а то вони розвалитися можуть, - сказав він.

Старий пішов. Дашинський почув як завалилася піраміда з газет у коридорі. Старий її всетаки зачепив. Дашинський згріб мотлох зі стола і поставив на звільнене місце тарілку зі своїми шарапунделями. Хотілось їсти.

Чим би то таким запити, - мізкував Дашинський. – Не в суху ж топтати. На вулиці жижі всякої вдосталь...чи цукровиці нагноїти...

Дашинський відчув на собі погляд. Його колега Катя дивилася на нього так, як тоді коли дарувала тюльпани. Вона сиділа на офісному кріслі за десяток метрів від Дашинського. Кілька верхніх ґудзиків на її блузці розстебнулися і оголили частину пишних грудей. Було видно її зелений бюстгальтер. Дашинський підвівся як лев, що готовий накинутись на жертву. Втис собі правою рукою у ліву лодоню горнятко та підійшов до Каті дивлячись їй прямо у вічі. Нічого не кажучи зірвав з неї блюзку та стягнув бюстгальтер. Катя почала труситись, але не сказала нічого. Дашинський стис її перса. У чашку полився тонкий паруючий струмінь свіжого молока Каті. Дашинський націдив по вінця. Мовчки застебнув бюстгалтер, потім білу блузку співробітниці, сів на своє місце та почав наминати шарапунделі запиваючи щойно здобутим молоком. Відчув новий смак. Він обожнював відчувати смаки, про існування яких ніколи не підозрював. Решту дня Дашинський провів з Катею. Вони стрибали разом вулицями міста імітуючи кенгуру, облизували пил зі світлофорів та підставляли ноги пішоходам так, що ті падали на асфальт. Дашинський у десятій лизнув Каті вухо та подався додому. Всетаки зранку на роботу.


Уривок із тексту "Тиждень" занадто важкого для сприйняття у повному обсязі

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Обмануті сподівання

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© koka cherkaskij, 30-07-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Олег Derim, 29-07-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.87599182128906 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …