Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2476
Творів: 44505
Рецензій: 87040

Наша кнопка

Код:



Художні твори Проза кулінарна книга

Смачного від Захара

© Захар ван дер Бюйтен, 27-07-2009
Салат президентський або «Ні риба, ні м’ясо”.
Склад: 100 г салату салату, 20 г петрушки, 100 г гіркої редьки, 150 г меду.
Засіб приготування: руками шматуємо салат «сподівань», ножем мілко нарізаємо петрушку «бандитам тюрми», потім тим же ножем кільцюємо редьку закарпатського сорту «балогунська». Далі все це лихо перемішуємо та заливаємо «липовим» медом світлого майбутнього.

Італійська лапша по-прем’єрськи.
Склад: 200 г лапші, яку бажано знімати хоча б раз на тиждень з власних вух, 2 бюджетні помідори, сіль зняту з депозитних вкладів «Ощадбанку».
Засіб приготування: кип’ятимо воду у кастрюлі на російському газі, кидаємо лапшу і варимо приблизно 5-6 хвилин, помідори обда’ємо гарячою водою, а потім легенько знімаємо шкурку надходжень, беремо пекельну сковорідку і кидамо на неї вже подріблені помідорчики та робимо такий собі соус популізму. Далі солимо і томати і лапшу. Врешті накидаємо макаронні вироби на таріль та заливаємо жижою червоного кольору.

Сире яйце по-іванофранківськи.
Склад: 1 яйце, яке здатне валити з ніг.
Засіб приготування: беремо студента та здоровенного політика. Далі кладемо в руки студіоза продукт знесений куркою і куплений у магазині за надцять гривень. Бажано вищого гатанку – нам для наших файних обранців нічого не шкода і жбурляємо щодуху у відомого політика. Звичайно, ви, ситим не залишетесь, але задоволеним будете точно.

Курчатко-гриль.
Склад: 1 курча.
Засіб приготування: грилюємо курча до кондиції, потім кидаємо його на таріль і прикрашаємо написом з майонезу, гірчиці, хріну або кетчупу «Врятуй країну»

                                                            Далі буде.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Молодець!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Надія, 28-07-2009

Молодець!

© Надія, 28-07-2009

Молодець!

© Надія, 28-07-2009

Мівіна a la Bogoslovska

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Олег Derim, 27-07-2009

Шеф-кухар

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Dara, 27-07-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.94207191467285 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Пол Бейті «Запроданець». Чорний роман під рожевою обкладинкою
Як воно — жити з усвідомленням власної чорноти? Чому ми досі ділимо людей за кольором шкіри? Запитання, …
«Лютеція» — еротичний роман-містифікація
Вже кілька років поспіль у вересні (до Форуму видавців) Юрій Винничук влаштовує справжнє свято для поціновувачів …
Вікторія Андрусів «Тринадцять жінок Івони»: фатум як спасіння
Свою дванадцяту книгу презентує широкому загалу відома закарпатська письменниця Вікторія Андрусів. «Тринадцять …
«Моє не надто досконале життя» (але майже)
Знову переповнений вагон, вже бачу це ще до зупинки потяга. Але я ж мушу потрапити на роботу на іншому …