Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2466
Творів: 44253
Рецензій: 86415

Наша кнопка

Код:



Художні твори Проза кулінарна книга

Смачного від Захара

© Захар ван дер Бюйтен, 27-07-2009
Салат президентський або «Ні риба, ні м’ясо”.
Склад: 100 г салату салату, 20 г петрушки, 100 г гіркої редьки, 150 г меду.
Засіб приготування: руками шматуємо салат «сподівань», ножем мілко нарізаємо петрушку «бандитам тюрми», потім тим же ножем кільцюємо редьку закарпатського сорту «балогунська». Далі все це лихо перемішуємо та заливаємо «липовим» медом світлого майбутнього.

Італійська лапша по-прем’єрськи.
Склад: 200 г лапші, яку бажано знімати хоча б раз на тиждень з власних вух, 2 бюджетні помідори, сіль зняту з депозитних вкладів «Ощадбанку».
Засіб приготування: кип’ятимо воду у кастрюлі на російському газі, кидаємо лапшу і варимо приблизно 5-6 хвилин, помідори обда’ємо гарячою водою, а потім легенько знімаємо шкурку надходжень, беремо пекельну сковорідку і кидамо на неї вже подріблені помідорчики та робимо такий собі соус популізму. Далі солимо і томати і лапшу. Врешті накидаємо макаронні вироби на таріль та заливаємо жижою червоного кольору.

Сире яйце по-іванофранківськи.
Склад: 1 яйце, яке здатне валити з ніг.
Засіб приготування: беремо студента та здоровенного політика. Далі кладемо в руки студіоза продукт знесений куркою і куплений у магазині за надцять гривень. Бажано вищого гатанку – нам для наших файних обранців нічого не шкода і жбурляємо щодуху у відомого політика. Звичайно, ви, ситим не залишетесь, але задоволеним будете точно.

Курчатко-гриль.
Склад: 1 курча.
Засіб приготування: грилюємо курча до кондиції, потім кидаємо його на таріль і прикрашаємо написом з майонезу, гірчиці, хріну або кетчупу «Врятуй країну»

                                                            Далі буде.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Молодець!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Надія, 28-07-2009

Молодець!

© Надія, 28-07-2009

Молодець!

© Надія, 28-07-2009

Мівіна a la Bogoslovska

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Олег Derim, 27-07-2009

Шеф-кухар

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Dara, 27-07-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86574506759644 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Огляд книги Ельчіна Сафарлі «Про море мені розкажи»
Просто живіть, посміхайтеся і любіть. Це не складно. Ельчін Сафарлі «Про море мені розкажи» Відверто …
Огляд роману Сергія Жадана «Інтернат»
Сергій Жадан написав роман, на який чекали три роки. Чекали хоч і з нетерпінням, проте мовчки. Чекали …
10 рекомендацій із книги «Самостійна дитина, або як стати „Лінивою мамою“»
Одним із найбільших страхів майже кожної матусі є страх, що її назвуть «лінивою мамою». Проте можна …
Між двох вогнів: Огляд нової книги Світлани Талан
Новий роман письменниці Світлани Талан цілком виправдовує свою назву — «Ракурс», оскільки пропонує читачеві …