Салат президентський або «Ні риба, ні м’ясо”.
Склад: 100 г салату салату, 20 г петрушки, 100 г гіркої редьки, 150 г меду.
Засіб приготування: руками шматуємо салат «сподівань», ножем мілко нарізаємо петрушку «бандитам тюрми», потім тим же ножем кільцюємо редьку закарпатського сорту «балогунська». Далі все це лихо перемішуємо та заливаємо «липовим» медом світлого майбутнього.
Італійська лапша по-прем’єрськи.
Склад: 200 г лапші, яку бажано знімати хоча б раз на тиждень з власних вух, 2 бюджетні помідори, сіль зняту з депозитних вкладів «Ощадбанку».
Засіб приготування: кип’ятимо воду у кастрюлі на російському газі, кидаємо лапшу і варимо приблизно 5-6 хвилин, помідори обда’ємо гарячою водою, а потім легенько знімаємо шкурку надходжень, беремо пекельну сковорідку і кидамо на неї вже подріблені помідорчики та робимо такий собі соус популізму. Далі солимо і томати і лапшу. Врешті накидаємо макаронні вироби на таріль та заливаємо жижою червоного кольору.
Сире яйце по-іванофранківськи.
Склад: 1 яйце, яке здатне валити з ніг.
Засіб приготування: беремо студента та здоровенного політика. Далі кладемо в руки студіоза продукт знесений куркою і куплений у магазині за надцять гривень. Бажано вищого гатанку – нам для наших файних обранців нічого не шкода і жбурляємо щодуху у відомого політика. Звичайно, ви, ситим не залишетесь, але задоволеним будете точно.
Курчатко-гриль.
Склад: 1 курча.
Засіб приготування: грилюємо курча до кондиції, потім кидаємо його на таріль і прикрашаємо написом з майонезу, гірчиці, хріну або кетчупу «Врятуй країну»
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design