Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16933, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.166.200.255')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Бруно в країні Лозинського

© Захар ван дер Бюйтен, 21-07-2009
Ну шо, хлопче, вітаю тебе в моїй країні. Скільки там в тебе триває візит? Один день? Добре. Значить так. Зараз швиденько на полювання в Кировоградщину. На кого? Хе-хе. Побачиш. (дзвінок мобіли). Пробач. (кричить в мобілу). Шо значить “селяне поховалися”?! Так знайдіть! Ви там шо подуріли?! Забули з ким розмовляєте?! А ну дай мені шерифа! Так, вилупку, слухай мене уважно – якщо я через тебе осоромлюсь перед гостем з Заходу… Зрозумів?! Хутко! За дві години вже будемо у вас. І щоб не слова про Гаркушу. (вимикає мобілу). Сволота… Отже, пане Бруно, на чому ми зупинилися? З ким я зараз розмовляв? Та то таке… Шериф Нотин… Кировоградський розслабився. Селяне відбилися від рук, їм допомагає терорист Гаркуша. Бєспрєдєл. Скоро нема на кого буде полювати – всі в ліс побігли. Та нічого. Впораємося. Зараз тільки заїдемо до пана судді. Нащо? Так от і я думаю – нащо? Сиди собі, суди. Нє, він шо дитина мала, то його на полювання візьми, то ще кудись. А як на колядування не запросиш, аж плаче. Добре. Яка в нас далі програма візиту… Подивимось… (шурхотить паперами). Верховна Рада? На хріна вона йому? (шепіт) А-а… Так, шо ти теж з цих під… під… під чиннисть природних законів людства не потрапляючих? (убік) Хух, викрутився. (знову гучно). Сказав би раніше, я би тебе до Комітету з питань моралі завіз. Ото вже компанія збоченців. Самі хрінзна чим займаються на своїх засіданнях, а мені потім накази підписуй про заборону публічного вживання слова “зараза”. Якби Ви розум мали, Ви б такого не… Тьху! Знову якась гидота в голову лізе. Ото так тут поживеш, і потягне тебе знов до тихої Кировоградщини. Приїдеш в сей тихий куток, візьмеш двостволку, сядеш в джип… Е-ех, не зрозуміти тобі цього, хлопче. Ти сам звідки? Остеррайх? (убік). Де воно таке? (гучно). Один хрін. Такого як у нас ніде не побачиш. А ось і пан суддя. Здрастуйте, пане Зваричу! Як ся маєте? Ну то й добре. А це хто з Вами. Пан Шу… Нє, я його брати не буду. Де гарантія, шо він не втопить нашому гостеві по мармизі після обіду. Сказав не візьму, значить не візьму. Он у тебе з кишені пляшка виглядає. Шо? думав не помічу? Угу, а потім міжнародний скандал… Ах, ти ж… Їждай мерщій!!! (відсапучись) Добре, шо пан Юрген допоміг. Я би сам з ним не впорався. Хай там б’ються. А ми вже далеко (хіхотить). Та ні він не з ваших. То ми нашого Юрка-мента звемо пан Юрген фон Франкфурт. Але то довга історія. А ось і аеропорт…  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Идёт охота на людей, идёт охота...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Консуело, 22-07-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Залєвський Петро, 22-07-2009

I am Robin Gud!)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Богдана, 21-07-2009

Невже?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Сталева Кицька Panzervaffe, 21-07-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола, 21-07-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70584583282471 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …