Е-е-е-е-е...
Е-е-е-е-е...
Е-е-е-е-е...
Е-е-е-е-е... Шановні глядачі... Е-е-е-е-е... Хто не здогадався... Е-е-е-е-е... То сьогоднішній... Двобій... Е-е-е-е-е... Приборкувачів футбольного... Ядра... Е-е-е-е-е... Буду коментувати я... Е-е-е-е-е... Сергій Дерепа...
А тепер... Склади команд... Е-е-е-е-е... капітан Збірної України... Андрій Шев... Е-е-е-е-е... Вибачте зараз подивлюсь... (Голос замовкає хвилин на п’ять) ... Так ось капітан Збірної України - Андрій Шовковський... До речі форвард Мілану... Е-е-е-е-е... Мілан... Це клуб такий... В Італії... Там ще живуть італійці... Е-е-е-е-е... До речі про глобус... Він якраз залітає в ворота тунісойдів... Е-е-е-е-е... Чудово зіграв капітан Збірної України... Андрій Шовковський... Е-е-е-е-е... Він дочекався поки тунісійці покинуть штрафний майданчик... Е-е-е-е-е... Поставив м’яч на одинадцятиметрову позначку... Озирнувся... Е-е-е-е-е... Переконався, що ніхто із тунісян йому не заважатиме... А тоді... Е-е-е-е-е... Побив по воротах... Хитро... Е-е-е-е-е... Дуже хитро... Не дарма Андрій Шовковський грає у Італії... Е-е-е-е-е... До речі мені підказують, що це був пенальті... А Шовковський - це воротар... Е-е-е-е-е... Виявляється за Збірну України грає двоє Шовковських... Е-е-е-е-е... Хитро... Дуже хитро...
Е-е-е-е-е... Який момент... Збірна Туніса заробила штрафний... Е-е-е-е-е... І пробила прямо в поперечину... Добре, що супротивник вирішив пробити по поперечині... А не по воротах... Е-е-е-е-е...
І ось нарешті лунає фінальний свисток... Ми бачимо як гравці міняються футболками... Е-е-е-е-е... І ви подивіться капітан Збірної України Андрій Шовковський... Виявляється грав у футболці... Якогось Шевченка... Е-е-е-е-е... Дуже цікавий тактичний крок... Не дарма Андрій Шовковський грає в Італії... Е-е-е-е-е... Е-е-е-е-е... Е-е-е-е-е... Е-е-е-е-е...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design