Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1669, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.240.243')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фентезі

Хто перший кине в мене камінь?

© Did, 27-06-2006
Власне ідеї і пропозиції щодо покращення його роботи. Щоб почув не тільки редактор.
Отже, на мою суб'єктивну думку:

1. Біля кожного твору повинен стояти лічильник переглядів.
2. Птичку "рекомендувати іншим" краще  замінити на оцінку балами, можна підкріплених словами.
3.Все це повинно працювати виключно з унікальним комп'ютером один раз. Бо от не буду казати Хто якось вирішив скористатися птичкою на власному творі, який  тут же піднявся у рейтингу. "Ги-ги..." - подумав тоді не скажу Хто, після чого  на рубрику "радимо почитати" ( а особливо, коли деякі твори скачуть там з якимись незбагненними амплітудами) став дивитися з зовсім іншого відтінку   ніжністю.  
4. В зв'язку з тим, що  сайт уже  буквально переповнений пустопорожніми (чи хтось так не вважає?) текстами деяких маніакально спраглих до писання осіб необхідно продумати способи  їх вгамування.  Перше, що спадає на думку - ввести рейтинг не тільки творів, а й авторів. Якщо  виводити його шляхом знаходження середнього балу, (наприклад, сума балів ділена на кількість творів) то в автора з'явиться стимул не  засмічувати сайт текстами, над якими він, скажімо, недопрацював. Впевнений, що полови стане менше  і місцеві Андруховичі  більш відповідально ставитимуться до публікації  тут сторінок своїх щоденних записок.
5. На сайті напевне має бути форум. Можна здогадуватися з яких мотивів господарі   його не запроваджували, але особисто я ніяк не можу второпати, що ж тоді малося на увазі, коли вони декларували сайт  як "місце, де Ви зможете поспілкуватися про літературу, знайти нових друзів та познайомитися з колегами." (див. Про нас)

6. Господарів має бути більше. Не  кількісно, а якісно. Коли  заклик редактора не міняється впродовж   тижнів, складається враження,  ніби сайт глохне і став не потрібний   навіть господарям, у яких теж закінчилась фантазія.
Пропоную починати кожен понеділок з нової тези редактора. Зрештою є ж  достатньо активні автори... Ніж висмоктувати  з пальця тексти для себе улюблених, хай би робили  це для громади.
7. Будь яка творча людина загинається без  стимулу. На мою думку конкурси, які фігурували на сайті, хоч і були дуже доречні, але, водночас, і надто вузькотематичні.  Що поетам-лірикам до цього футболу? Чи авторам, які пишуть про любов - до фантастики? Мені здається, що номінації  можуть бути тонким стимулюючим інструментом в руках господарів.  
"Кращий лірик листопада", чи, наприклад, "по-весняному найплодовитіший автор весни 2006"... Ніби й повна фігня,  з одного боку, але ж з іншого...

8. Якщо не помиляюся, у правому нижньому кутку  з'являються лише свіжі рецензії, але не з'являються свіжі на них відповіді. Це надзвичайно не зручно.  Якщо у автора з десяток творів, на кожен з яких є по дві рецензії, на кожну з яких потенційно може з'явитися відгук, то...  то й так ясно що я маю на увазі.
А найкраще було би організувати механізм пересилки рецензій з відгуками на скриньки.
9. Непогано було би зробити доступною систематизацію не тільки по авторам, а й по  жанрам. Це цілком логічно, що людина, яка зайшла  почитати, наприклад,  бойовики, повинна знаходити їх однією кнопкою, а не розгрібаючи  завали аматорських текстів. Те ж саме і щодо рецензій. Вони викладені по датам, а хотілось би і по авторам, з М.Гоголем включно. Бо крім Жанни практично нема в кого вчитися їх писати : ))


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Схвалюю

© svetakedyk, 02-07-2006

Камінь?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Мігель Ольга Василівна, 02-07-2006

В здоровому тілі – здоровий дух! ...або... Мріяти так мріяти!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Савур (а був колись Халва), 30-06-2006

ФОРУМ!!!

© Петро, 28-06-2006

С дньом Констітуциї, рєбъяти !

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Кока Черкаський, 28-06-2006

Кидати камінням не збираюсь

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Редакція, 28-06-2006

Нє, ну не камінь, але буцой в тебе вєрняк запустить можьна 8D

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Пєлє Нєвїбаццо ака Вяцик Славіфф, 28-06-2006

БРАВО!!!

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© ВКВ, 28-06-2006

Нарешті хтось це сказав!

© Камаєв Юрій, 27-06-2006

Цілком слушно

© Вірлена, 27-06-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.92317199707031 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …