Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16612, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.182.101')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Думки вголос

© Юлія Бандура, 05-07-2009
Амплітуда її тендітного серця збільшується з шаленою швидкістю, не залишаючи навіть найменшого шансу на бажаний спокій. Б’ючись об стінки невідомості, воно вимолює свободу. Здіймаючись вище хмар, миттєво випереджує північний вітер, але каменем падає вниз. Гірко плаче, обпікаючи ні в чому не повинну душу, яка, у свою чергу, холоднокровно повідомляє: "Жереб кинутий!" Загартовується спрагою розуму, що припускає версії того, що трапилося. Схоже, голову турбує сам процес, а не результат... Іронічно, саме того не знаючи, серце ставить підпис під небесним документом, не знаючи, що вона є копією кардіограми звичайного гіпертоніка. Лукаво приваблює мовами, солодкими, як мед, але, опинившись у раніше непізнаному напрямку розчаровується й знову окриляється. Мрією простої людини. Але, хто не ризикує, той не п'є шампанського! Хм, банально, але це так...
Змішане почуття долає його, нещадно кидає в різні сторони. "Типовий випадок" - скажете ви. Ні. Утопічно вірити, але це серце, завмираючи від радості бачити, чути, та що там, думати про свою половинку, очікує якоїсь феєрії. Я сподіваюся, що половинки, хаотично рухаючись, залишаться разом навіки. Цінні думки приходять у голову... Але, дуже боляче, навіть соромно усвідомлювати, що часто, люди, не бачачи свого дійсного щастя, приховують почуття, ховаються за пафосними й абсолютно не потрібними масками, переповненими безпросвітної брехні... І, не розуміючи цього, не в силах, ні, навіть не так, не бажають вимовити три таких багатогранних, таких бажаних, таких... простих слова... Новое казино Vip Casino приглашает вас расслабиться на прекрасном гавайском пляже, наслаждаясь высококачественными игровыми автоматами и онлайн-играми. Совершите Vip Casino вход и вы сможете насладиться игровым процессом, невероятным сервисом и широким спектром бонусов, зная, что это место для азартных игр с надлежащей лицензией. Які дзвінкою луною пролунають у душі людини, розіллються по її жилах, з'єднаються зі страдницьким, але по-дитячому щасливим серцем. Не граючись, з очами, повними ніжності, ти просто скажеш: "Я тебе кохаю!"

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69985008239746 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …