Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1660, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.239.208.72')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Ви виігралі Мундіаль ?

© koka cherkaskij, 26-06-2006
- Да с чєго ви взялі, што ето ви виігралі мундіаль ? Ето всьо ваши бендеровци  видумивают ! Да какая разніца, кто виіграл мундіаль - Украіна ілі ми, русскіє ?  Главноє - штоби чєловєк бил хороший. Кто будєт хорошим, тот і виіграл мундіаль !

- С какой статі ето украіна виіграла мундіаль ?  Ви хоть  знаєтє, што "украіна" проісходіт от слова "край" ? как с такім названієм можна виіграть мундіаль ? главноє, нє кто виіграл мундіаль, а у кого нєфть, газ і тепе. Пусть даже ви і виігралі мундіаль, зато у вас нєту газа.

- Шо ви гаварітє !? Ви виігралі мундіаль ? Да у вас трі мєсяца послє виборов нєту правітєльства нормального, газа у вас нєту, ви всє там вори, какой мундіаль ? Главноє, шоб чєловєк біл хорошим, а кто виіграл мундіаль - ето всьо ваши оранжевиє видумалі.

- Какой такой мундіаль ? Да у вас там всє футболісти по-рускі разговарівают, какая  єщьо украіна ? Ето всьо наши футболісти, какой мундіаль ? Нєважно, на каком язикє ми разговаріваєм, главноє, што у вас нєту газа, і зімой ви всє прідьотє к  нам с протянутой рукой.

- Вашу украіну прідумалі Грушевскій с Пєтлюрой, а Бандера бил нємєцкім поліцаєм. А  ви  єщьо гаварітє, што ви виігралі будто би мундіаль. Єто ми єго на самом дєлє виігралі, когда вам Днєпрогес строілі, а про  Буковіну, которую ми вам прісоєдінілі, ви забилі ? Да как ви ващє смєлі єхать на етот чємпіонат міра ? Кто ви такіє ващє ? Какая-то окраіна - і туда же. Мундіаль ім...

- Ну какая разніца, кто виіграл мундіаль, ілі ми, ілі ви, главноє - что ми вас любім і уважаєм, ви наши младшиє братья, і єслі ви даже і виігралі мундіаль, то ето наша общая побєда, но главноє, чтобі чєловєк бил харошим.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Зачотнєнько!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Вяцик Славіфф, 28-06-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73814797401428 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …