Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1651, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.22.181.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Бізнес

© , 24-06-2006
Голова і ноутбук завалені інформацією про маркетинг, рекламу і PR, про чинне законодавство, новинами і моніторингами ринків, робочий стіл – тим самим, а також купою договорів, рахунків, листів і записочок. Діловий щоденник списаний вздовж і впоперек, але все одно не може вмістити на сторінку одного дня все потрібне. Дзвонять всі телефони (в тому числі – два мобільних), приходить електронна пошта...
І це називається ділова жінка. Business woman. Та, яка робить кар’єру, яка хоче бути незалежною, яка вважає себе гідним професіоналом. Рідко може бути хорошою господинею і уважною мамою, через це їх бояться в сімейному плані чоловіки. Хоча для сучасної дитини мама на власному автомобілі і мама-директор – хороший приклад і хороший плюс в школі чи дитячому садочку перед ровесниками. Але дорогою до автомобіля і директорського крісла треба мати ще талант народити дитину. І ще треба знайти час. І не кілька хвилин, а щонайменше дев’ять місяців. Зрештою, яке може бути в ділової жінки сімейне життя? Знайдете багато таких чоловіків, які їстимуть страви домогосподарки, а ввечері спостерігатимуть негайний процес засинання? Поясните новонародженому малюкові, що матусі відразу після пологового будинку – на роботу?
Ті жінки, які кар’єру зробили, вже не мають нормального (тобто повноцінного) особистого життя, вже не курять, вбрані в строгі ділові костюмі, що виглядає деколи смішно, бо ніби сучасна жінка, на роботу не поспішають, можуть зробити для себе вихідним будь-який день тижня. Ті жінки, які в процесі, ще не мають нормального особистого життя, курять, вбрані як коли, можуть бути і в звичайних потертих джинсах, бо поспішаючи на роботу, не завжди замислюються над строгістю одягу, часто працюють в суботу і в неділю, деякі – і на Різдво.

На мене плавно починали давити стіни кабінету. Я не дивилась на свою електронну пошту. Мені потрохи ставало байдуже. І що, що з тієї кар’єри? Не можу я зараз продумати план промо-заходів на наступні три місяці. Не м-о-ж-у! Я хочу хоч трохи того сонечка, що за вікном. Захотіла червону спідничку. І скажу „Ні!” смерті в офісі і всім кар’єрним курйозам.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Рецензії

На цю рецензію користувачі залишили 9 відгуків
© Авторка, 24-06-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.39602494239807 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …