Жила собі на світі курка. Сама звичайна курка. Ззовні нічим не відрізнялась від своїх товарок. Але у душі завжди вважала себе кращою за інших. Бо була у неї честолюбна думка. Вона хотіла навчитись літати. Тому на інших позирала з деякою погородою.
− Ні, я не така, як усі, − промовляла вона скрізь і кожному, - Ось подивіться, лишень довкола! Чим усі ці кури займаються? Тільки те й роблять, що несуть яйця, та висиджують курчат! А потім перетворюються на квочок і носяться із своїм виводком, наче нема нічого важливішого на світі! Ні, таке життя не про мене! Я мислю ширше. Мені потрібен простір. Я хочу навчитися ширяти у небесах разом з орлами. І я цього обов'язково досягну. Бо той, хто має старанність може досягнути усього, чого бажає.
Та заклопотані своїми справами квочки не дуже до неї прислухалися.
− Молода ще, − посміхались, почувши промови гонористої курки, − Ось, хай підросте трохи, знайде собі півника, заведе з ним діточок і заспокоїться.
Та курка ніяк не хотіла заспокоюватись Йшла з подвір'я на невисокий пагорб і звідти спостерігала за польотам гордих птахів. І махала щосили крилами, намагаючись злетіти.
− Куди це ти раз по раз ходиш? − поцікавився одного разу у неї молодий півник.
Курка подивилась на нього скоса.
− Вчуся літати, − відповіла, − хочу бути як вони, − вказала на двох орлів, що ледь виднілись у височині.
− Але ж вони хижаки, − засокорив схвильовано півник.
То й що, − курка пирхнула, − і я буду хижаком. Хижий Птах − це звучить гордо!
− Я теж так хочу, − забив крилами півник.
− То гайда зі мною на пагорб тренуватись, − покликала його курка. Я буду зватись Хижий Птах, а ти будеш називатись Орликом. Он, який в тебе дзьоб великий! У профіль − вилитий орел! Ще й гребінцем коронований. Процесс входа на платформу казино Joker также прост и удобен. Для Joker вход в свой аккаунт игроку необходимо перейти на официальный сайт казино и нажать на кнопку "Вход" или "Увійти". Навчишся літати, станеш царем над усіма орлами, а я твоєю царицею.
Від такої перспективи у півника в голові запаморочилось. І став він ходити вчитись разом із куркою. І стала вона його наставницею, а він захисником. Бо деякі старші кури незадоволені поведінкою молодки вже косо стали на неї зиркати.
Одного разу курка так старанно лопотіла крилами, що не вдержалась на ногах і впала з пагорба. А так, як була натурою приземленою, то дуже швидко на землю і приземлилась. Та ці хвилини падіння сприйняла за справжнісінький політ.
− Ти бачив, бачив як я літала? − видряпавшись на пагорб захекано спитала вона приголомшеного півника.
− Я в захваті! − лише й спромігся він сказати своїй подрузі. Курка задоволено кивнула. Вона й сама була у захваті. І делікатно змовчала про те, що коли летіла до землі, кілька разів сернула з остраху. Боялась не долетіти. Навіщо ж цим відлякувати Орлика. Бо йому теж треба вчитися літати. А хочеш літати, вмій і срати. Тим же орлам на голову, якщо вони по необачності пролітатимуть знизу.
Тепер пагорбок показався курці занизьким. І пішли вони з Орликом підкоряти вищі вершини. А що з ними було далі, хай кожен здогадається сам.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design