Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95732

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16326, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.236.62')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Не відіслані смс

© Літо зі смаком Кориці, 22-06-2009

* Опції-Відіслати повідомлення-Відмінити…
   ..Вона сиділа на бордюрі тротуару серед порожньої вулиці… Люди боялись дощу…Чекали його в пекельні дні, коли температура перевалювала за позначку 40…а коли він
приходив – тікали…
  Повз неї пробігла дівчина, мокра до нитки…. вперто перестрибуючи через калюжі штурмувала вулицю… Невже їй не видавалось це безглуздям?..
  Хотілось щось крикнути…ні, не дівчині… Просто крикнути те, про що кричали у її голові думки…але Світ не зрозуміє цієї мови… ще не написали словника… Тож замість неї кричали ноти музики з навушників…глушили думки…
  Та телефон кричав найголосніше – він просто мовчав…

** Ще один день зачинив за собою двері, залишивши Його у власній кімнаті, яку Він ніколи не вважав своєю власністю, а так, лише прокатним інвентарем. Прислухався. Сусіди знову голосно лаялись, вибираючи колір для нових шпалер, поверхом нижче п’ятикласниця Соня вчилась грати на піаніно під суворим наглядом своєї літньої няні. І нічого, що няня була деспотичною людиною, яка змушувала дитину грати доти, доки та була не взмозі поворухнути пальцями. Для батьків Соні, вміння дочки було ПРЕСТИЖНИМ і безумовно викликало захоплення у їх гостей, колег та друзів.
  Поверхом вище хтось вчився танцювати, про це свідчило ритмічне постукування та уривки джазової музики. Наче заражені вірусом, люди вдарились у мистецтво, вдарились сильно, що зовсім не пішло їм на користь.
  Він лежав горілиць на підлозі і дивився, як зі стелі сиплеться штукатурка, як непомітно здригається будинок. Пригадав останнє повідомлення, що написав ще кілька годин тому але так і не відіслав…

  * Як мені почути Тебе, якщо ти мовчиш?..
** Читай мої слова загублені в Тобі...Думки до божевілля....у Твої очах...Читай...
* Як мені знайти Тебе коли Ти зникаєш?..
** Я поруч...Та ти мене не бачиш...Я поруч, розповідаю хвилинам про Тебе...Щоночі клею вирізки зі снів Тобі на шибки вікон...Просто Ти не бачиш...
* Як мені бути поруч коли Ти відпускаєш мою руку?..
** Я тримаю Тебе що є сили...та коли Ти вириваєшся...падаю разом з Тобою у Світ, в якому так важко не загубити Тебе...
* Випий мій погляд. Викури мої слова наче цигарку зі смаком світанку...Я стану димом... Просто вдихай...
** Я затримую дихання, щоб не забути Твій запах серед тисяч днів...
* Впусти в кімнату небо - відчини вікна!
** Сам на сам з божевіллям, яке розважається у кутку кімнати клаптиками ночі... У прозорі шибки вікон б'ється Літо, розбиваючи до крові руки... Воно плаче холодними дощами...
* Як мені сказати Тобі, що я Тебе кохаю...Якщо Ти не чуєш мене...Увімкни режим он-лайн. Повернись...у якусь із хвилин я встигну...
** Подивись у дзеркало, побачиш там мою любов - себе...
* Я закохалась у Тебе ще до того як зустріла... Прошепотіла це на вухо Літу...Воно пообіцяло передати...
** Парасольки...Вечір...Люди...Ти де?..
* В оф-лайні...Люблю...
** Як мені почути, якщо ти мовчиш?..Як мені знайти тебе, якщо тебе заховало Небо?..
* Послухай дощ...Сьогодні він співає для тебе: "Я так тебе люблю"...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Віртуал...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Консуело, 23-06-2009

В УНІСОН

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Сергій Коломієць, 22-06-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76706099510193 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …