Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16317, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.38.125')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

КОХАННЯ ОН-ЛАЙН

© Сергій Коломієць, 22-06-2009
                                                                          
Ще одне слово відбилося на екрані чужого монітора. Ще одну думку вхоплено нальоту і брутально втиснуто в слова, які, перенісши цю думку до іншого серця, спотворять, її, напевно.

Як же передати думки словами, яких так мало?.. Як подружитися із Вашим серцем? Як?..

Чому ж Ви мовчите?

Я щось не те сказав?
Не те сказав?
Не те сказав…
Помовчу…

Хто Ви?.. Де Ви? Звідки Ви?
Може, ми станемо друзями?
Ви ж не обманюєте мене? Ви – це Ви, так? А я – це я. Я на Вашому моніторі. Я тут. І Ви тут, на моєму моніторі, але Ви там. То де Ви? А… Ви вже знову тут. Добре.

Він: Як Вас звати?
Вона: Квітка. Давайте на ти. А яке твоє ім’я?
Він: ОК, Квітка. Моє ім’я – Сонце. У тебе таке чудове ім’я, торкаюче таке.
Вона: Дякую. І з твоїм іменем у мене також щось добре і тепле асоціюється.

Чим займаєшся? Навчаєшся? Працюєш? Подорожуєш? Мрієш? Живеш?
Усього потроху.
Вау.

Сонце: Скажи, а ти колись кохала?..
Квітка: Так. Літала в хмарах. І стрімко падала. Одного разу не витримала, впавши, і пішла. Не летіла більше до нього.
Сонце: А він – що ж?
Квітка: Він… не заперечував. Але добре, що вчасно дізналась, що у нашого кохання було лиш одне крило – від мене. Його участі не було.
Сонце:  Ого. Сумно. Розумію тебе.
Квітка: Що, теж однокрилим коханням перехворів?
Сонце: Не те слово. Однокрилим, однооким, одноногим, одно… тепер уже все одно.
Квітка: Розумію, чому мене розумієш…

[17 хвилин потому]

Квітка: Невже? І я туди минулого літа їздила, і у липні також, до речі. Цікаво, може, ми бачилися, хтозна?
Сонце: Може. Ти такого хлопця на прізвисько Стікс часом не знаєш?
Квітка: Ні, не знаю.
Сонце: У вас в університеті навчається, на 3 курсі.
Квітка: А факультет який?
Сонце: Здається, економіки і менеджменту організацій.
Квітка: А. Ні, мало кого звідти знаю.

[34 хвилини потому]

Сонце: Ха. Реально смішно. І скільки це у Вас тривало?
Квітка: Десь три тижні.
Сонце: Ти сильна.
Квітка: Та де там! Але і на цьому дякую.
Квітка: Ну добре, мені реально пора йти. Треба готуватися до того екзамену. Sorry…
Сонце: Так, розумію. Одного не розумію: нащо екзамен на суботу ставити?????
Квітка: У нас так часто буває. Мені не звикати… Напишеш мені якось?
Сонце: Із величезним задоволенням напишу!!! Куди писати?
Квітка: flowergirl@love-me.com
Сонце: Дякую! Мій е-мейл: sunnyboy@forever-together.net. Якщо є бажання, ось мій мобільний: 8 (067) 965 25 82
Квітка: Тобі дякую. Коли вже не побоявся дати свій моб., то ось тобі мій: 8 (067) 285 25 69.
Сонце: Супер! Обов’язково напишу тобі, ДРУЖЕ!
Квітка: =) Рада була познайомитись із тобою. Бувають же в чатах люди, з якими можна і є про що поспілкуватись!
Сонце: І не кажи! Успіху тобі завтра на іспиті, Квіточка!
Квітка: Дякую, Сонечко!.. Пока! До зв’язку!
Сонце: Так, до зв’язку.

[22 години 29 хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонце(чат)
+38 (067) 965 25 82
Pryvit, Kvitka! Ce toi hlop4yna iz v4orashniogo 4atu, remember me? Yak spravy? Yak tviy ispyt? Nadiyus use bulo OK.

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Привіт,Сонце!Дякую що написав!Усе гаразд,екзамен здала на 5.Зараз відпочиваю.В парку з друзями.
Відправити: +38 (067) 965 25 82

[6 хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонце(чат)
+38 (067) 965 25 82
Klas! Molod4ynka! Ya znav, s4o ty vse dobre zdasysh. Moyi vitannia! 4udovo vam vidpo4yty!

[4 дні 3 години 34 хвилини потому]

От: Сонце
Кому: Квітка < flowergirl@love-me.com>
Дата: 16 июня, 16:24:19 (по киевскому времени)
Тема: Привіт, подруго!

Привіт, Квітка!
Як твої справи? Як пройшла сесія? Канікули уже розпочалися? Де збираєшся їх провести? Я буду в селі в бабусі і вдома в батьків протягом наступних кількох тижнів. Там чудова природа, серце відпочиває від “залізної руки города”.
Знаєш, я скучив за тобою, як це не дивно звучить зараз. Хотілося б поспілкуватись із тобою ще; мені не вистачає твоїх життєстверджуючих слів та підбадьорень! Я дійсно вдячний Богу, що зустрів тебе в електронних джунглях цього світу. Думаєш це випадковість?
Розкажи мені більше про себе, якщо бажаєш… Я із великим задоволенням хотів би дізнатися про тебе більше. Хоч ми і не віддавна знайомі і не бачились жодного разу, я з упевненістю кажу: ти мій друг, який розуміє мене на відстані і з яким хочеться бути і розмовляти.
Дякую за все!
P.S. Не покидай мене!
Твій друг,
Сонце.

БЫСТРЫЙ ОТВЕТ:

Привіт, Сонце!
Дякую дуже, що написав. Пробач, зараз немає можливості довго писати  (я в подруги, до речі, як і той раз, коли ми вперше познайомились! У мене і-нет зараз не працює!!!) Обов’язково напишу тобі більше зовсім скоро!
Усього найкращого,

Твоя подруга, Квітка

Отправить

Дякую, дорогенька!!!

[14 днів 6 годин 2 хвилини потому]

Чому ж мене так до тебе тягне? Чому так часто думаю про тебе? Чому прокидаюся із думкою про тебе і лягаю, пам’ятаючи, що десь у цьому світі є та, яка мені особлива, і яка, певне, також  зараз йде до сну…
Невже можна отак просто закохатись у когось із чату? Невже можна полюбити віддано КОНЦЕПТ? Я ж навіть не бачив її… А що, коли при зустрічі я б їй абсолютно не сподобався?.. Тоді б важко було ламати і вбивати це концептуальне кохання… Навряд чи ми скоро побачимося, якщо побачимося взагалі…

Хай там як, але поява цієї дівчини – нова віха в моєму житті.


1 Нове повідомлення
Від: Квітонька
+38 (067) 285 25 69
Сонце!Надіюсь не розбудила тебе своїм пізнім СМС!Просто хотіла побажати тобі мирної ночі і сказати, що зараз думаю про тебе…До завтра, мій особливий Друг!

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Ні, не розбудила! Навпаки, загорнула в тепло! До завтра, моя особлива Подруга!
Відправити: +38 (067) 285 25 69

[3 дні 10 годин 58 хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонечко
+38 (067) 965 25 82
Kvitonka, a yaka ty? Opyshy sebe…

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Зовнішньо-кажуть,що приваблива(темно-русе волосся каро-зеленкуваті очі,середній зріст).Внутрішньо-мені здається ти вже багато про мене знаєш із моїх слів та думок. До речі, уже понад три тижні, як ми з тобою знайомі!
Відправити: +38 (067) 965 25 82

1 Нове повідомлення
Від: Сонечко
+38 (067) 965 25 82
Tak, tretiy tyjden. A zdayetsia, s4o nabagato dovshe…Hai jyve 4at! Dobrani4!

[5 днів 4 години 16 хвилин потому]

От: Сонце
Кому: Квітка < flowergirl@love-me.com>
Дата: 8 июля, 13:01:23 (по киевскому времени)
Тема: Моїй…милій!

Квітонька, шлю тобі вітання із рідних країв! Накінець зявилася можливість написати тобі мейл (з Інтернетом тут не дуже). Так радісно було чути про твої пригоди у Львові минулого тижня!.. Знаєш, мрію, погуляти у цьому чудовому місті разом із тобою (я не навязуюсь!)…
У нас тут літо на повну! Добре дома, і вчитись не треба.
Я тут тобі дещо написав, так, на память…
Надіюсь тобі сподобається.
Зі щирою і невимовною повагою і не тільки,
Твій Сонце.

for the flower.doc (27 Kb)


Так мило!... Хто ж він, мій не просто Друг?.. Ніколи б не повірила, якби мені сказали, що можна мати почуття, до людини, ані лиця якої не бачила, ані голосу не чула?… Що ж це взагалі за почуття? І Чому я все менше боюся розчаруватися в ньому при зустрічі?.. Може, зателефонувати йому?.. Чи хоче він зустрічі зі мною? Схоже, що хоче. То чому ж не пропонує?..

[1 годину потому]

1 Нове повідомлення
Від: Квітонька
+38  (067) 285 25 69
Сонце!Можна я тобі сьогодні увечері зателефоную? Так хочеться почути твій голос!…

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Так,Квітонька! Дякую за хвилюючу пропозицію! Телефонуй! А то я перший тобі зателефоную! До зв’язку!
Відправити: +38 (067) 285 25 69

[4 години 41 хвилина  потому]

Квітонька телефонує
… … … +38 (067) 285 25 69… … …

WOW! Коли ж в останнє у мене так серце калатало?… На вступних іспитах? Ні. Хух! Екстрим…

- Алло.
- Привіт, Сонце!
- … Привіт, Квітонька!.. Як справи?
- Чудово, а тепер, коли чую твій голос, – ще краще!
- (Гарно сказала, щиро…) Я з нетерпінням чекав твого дзвінка…
- Я знаю. (Спокійний який… І… чомусь… жіночний :)…). Це тобі подарунок (:)). І мені теж.
- Прегарний подарунок! Я от ніколи не думав, що реально приємні подарунки отак от на відстані можна робити (:)).
- (:)) (Не просто жіночний... лагідний (:)…)
- … Знаєш, не тільки твої слова в електронному вигляді життєствердні, Квіточка, твій весняний голос ще більш підбадьорюючий!
- Ти, певне, перебільшуєш… Або… ти єдина людина на світі, чиї вуха налаштовані сприймати мій голос саме так (:)).
- Слушна думка!
- Гаразд. Як твоє літечко минає, Сонце?..

[6 хвилин потому]

- А взагалі коли плануєш назад до міста?
- Думав за тиждень до початку навчання. На виставку квітів хочу потрапити. Але, можливо в цей час картоплю доведеться копати…
- (От якби  там зустрітися!..) Я також люблю виставку квітів. І цього року планую там побувати.
- (От якби  там зустрітися!..) Класно… Якщо у мене вийде приїхати, то я ще можу на тебе так, ненароком, натрапити (:))…
- (:)) Розхвилював мене!

[3 хвилини потому]

- …Так приємно твій голос чути.
- А мені твій. Тепер у мене більше даних, щоб яскравіше уявити тебе, усю таку весняну.
- (:))…

[1 хвилина потому]

- ОК. Буду, мабуть, закінчувати.
- Безмежно дякую, що зателефонувала мені!
- Не забувай, підтримуй зв’язок!
- Не забуду, Квіточка!
- Чудового дня… (…) милий!….
- (!!!!!!) І тобі теж…. МИЛА!
- Пока!
- Пока!
- … … … … …

Я, мабуть, так і уявляв собі її голос… Приємний дуже. Але, мабуть, справа тут не в голосі… Обов’язково запропоную зустрітись, як тільки повернусь до міста.


Він - цікавий юнак, особливий… А той верлібр… Невже він написав це саме мені?.. Нам треба побачитись.

[8 днів 14 годин 14 хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Квітонька
+38  (067) 285 25 69
Милий Сонечко!Ти правду казав про погоду))) А знаєш, мені здається, що ми з тобою сто років знайомі… Невже ще навесні у мене не було такого особливого друга?

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Tak, ty prava: znayemos my vje stolittiamy:). A yak tobi nash “elektronnyi” format stosunkiv? V nas stosunky prosto taky osoblyvi…
Відправити: +38 (067) 285 25 69

[3 хвилини потому]

1 Нове повідомлення
Від: Квітонька
+38  (067) 285 25 69
Сончик, ти на щось натякаєш? :)

[2 хвилини потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Pevno, tak… Ty zdogadalas, na s4o ya natiakayu. Natiakayu na perekhid zi svitu virtualnogo u svit materialnyi…:)

[2 дні 7 годин 10  хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Nu yak, Kvitonka, vje spakuvala re4i? Yak nastriy 4emodanniy?

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Так,настрій чудовий,у подруги в селі має бути весело.Накінець і я поживу тим життям,яким ти вже майже місяць живеш,сільським життям!
Відправити: +38 (067) 965 25 82

[1 година 37 хвилин потому]

Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Nu slava Bogu, s4o dobre sily i rushyly! Have a safe trip and great time in the village!

[5 днів 22 години 30 хвилин потому]

Створити повідомлення:
Привіт, дорога подруго! Чому не пишеш? Надіюсь усе гаразд!.. Завжди Твій, Сончик.
Відправити: Квітонька +38  (067) 285 25 69

[1 день 15  годин 6 хвилин потому]

Створити повідомлення:
Myla Kvitonka!Tak hochu pochuty tebe! Ne movchy! P.S. Sashok vstupyv u KNLU!!!
Відправити: Квітонька +38  (067) 285 25 69


[3 дні 5  годин 10  хвилин потому]
Сервісне повідомлення: Повідомлення від 26.07.2009, 12:28:43,  не доставлене. Delivery failed.

[4  години потому]
Сервісне повідомлення: Повідомлення від 26.07.2009 23:11:02 не доставлене. Delivery failed.

[3 дні 5  годин 13  хвилин потому]
Сервісне повідомлення: Повідомлення від 29.07.2009, 14:06:30,  не доставлене. Delivery failed.

[2 дні 9  годин 15  хвилин потому]
Press * to unlock  Contacts  Квітонька  Calling …
Абонемент зараз не може прийняти Ваш дзвінок. The subscriber is currently unavailable.

[1 день 4  години 53  хвилини потому]
Сервісне повідомлення: Повідомлення від 01.08.2009, 11:57:17,  не доставлене. Delivery failed.

[4 дні 16  години 26  хвилин потому]
Press * to unlock  Contacts  Квітонька  Calling …
Абонемент зараз не може прийняти Ваш дзвінок. The subscriber is currently unavailable.

DELIVERY FAILED. THE SUBSCRIBER IS CURRENTLY UNAVAILABLE


[1 день 9  годин 19  хвилин потому]

Чому ж вона не може зв’язатися зі мною? Невже вирішила завершити цю двомісячну переписку перед початком нового навчального року? Я не можу в це повірити... Може, сталось щось? Ні, це не концептуальне кохання. Від концептів так не болить. Мені байдуже, чи побачимось ми коли-небудь взагалі і чи будемо ми разом одного дня, аби з цією чудовою панночкою усе гаразд було!!! Благослови і збережи її, Боже!


Чому він не відповідає на мої СМС-ки? Увесь цей час жодного слова від нього!!! Невже просто втік, невже просто набридла йому? Невже?..


[2 дні 19  годин 11 хвилин потому]

От: Сонце
Кому: Квітка < flowergirl@love-me.com>
Дата: 9 августа, 13:25:19 (по киевскому времени)
Тема: Чому ти зникла?.. Скучив…

Мила квіточка! Я писав тобі багато разів месиджі і телефонував кілька разів; але жодної відповіді не отримав. У тебе якась проблема із телефоном? Будь ласка, дай знати, чи все гаразд, якомога скоріше.
Я ТАК СКУЧИВ ЗА ТОБОЮ!..

Твій Сонечко.


Мамонько! Він ще тиждень тому мені цей мейл відправив! Де ж усі його месиджі? А мої де?.. Слава Богу, він не зник.
Що ж із моїм телефоном?….
Дякую, що не втратила його!!!!


[ 10  годин 13  хвилин потому]

Press * to unlock  Contacts  Сонятко  Calling …

- Ало?!
- Сончик, привіт, рідний!!!
- Привіт, Квітунечка! Що трапилось? Усе гаразд? Де ти була? Я думав, що втратив зв’язок із тобою…
- Ні, все гаразд, не втратив. То у мене з телефоном проблема була. Малий Колька, сусід бабусин, грався і твій номер випадково заблокував. Я також тобі не могла додзвонитись і месиджі відправити.
- Слава Богу ми разом!!!
- (:)) Разом… Цікаво сказав: “разом”…
- Так, на відстані, але разом…

[ 8 хвилин потому]

- Добре, якщо все вийде, то потраплю на виставку.
- Тобі би там сподобалося цього року… З кількох причин…(:))
- Однозначно…


[ 6 днів 1  година 7  хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
U mene do tebe odne seryozne zapytannia: mojna v tebe zakohatys?..

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Мені залишається сказати лиш одне: дозволено!!!
Відправити: +38 (067) 965 25 82


[ 1 день 4  години  47  хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Najal, sezon kartopel rozpochato… Moyu poyizdku vidkladeno do 29 serpnia, Kvito4ka…

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Шкода!..Таку красу пропускаєш:).В будь-якому разі я нароблю фотографій і тобі по ел.пошті перешлю. Чудового дня,Сончик!
Відправити: +38 (067) 965 25 82


[ 7 днів 23  години 28  хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Квітонька
+38 (067) 285 25 69
З приїздом до Києва,дорогий друже!Тепер ми знаходимося в одному місті!

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Так, ми вже набагато ближче!:)У всіх відношеннях!
Відправити: +38 (067) 285 25 69


[ 2 дні 15  годин 12  хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Z PERSHYM VERESNIA, Kvitonka !!! NASNAGY, USPIHU, VELYKYH ZVERSHEN I DOSIАGNENNIA NOVYH VYSOT U NOVOMU NAVCHALNOMU ROCI!!!

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Дякую!І тобі того ж, студент!Ти ж у нас випускник цього року!Мужайся!..)
Відправити: +38 (067) 965 25 82

[20 хвилин потому]

1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
Буду відвертим з тобою. Дозволь запросити Тебе на справжнє очне побачення. Якомога швидше. Прошу вважати це офіційним запрошенням. Будь-яке місце і будь-який час в другій половині дня. Чекаю відповіді.

ВАУ! Він запросив мене на побачення! Ми знаємо одне одного вже так добре, а побачення у нас буде тільки першим!!! Ура! Я готова побачитися з тобою сьогодні, милий. І хай там як, а мені не страшно! І ти не бійся! У нас же візуальне воз’єднання! Зізнаюсь, я довго чекала на цей день. Вперше в житті я зустрічаюсь із більше ніж просто другом із чату. Отакий він, цей вік інформації…

Опції  Відповісти через SMS-повідомлення:
Із нев’янучим задоволенням і урочистою схвильованістю приймаю твоє запрошення,дорогий!Сьогодні. 16:30.Біля бібліотеки, в якій ми бували так багато разів і так і не зустрілись.До ПОБАЧЕННЯ(!!!) Сонечко!
Відправити: +38 (067) 965 25 82


[1 хвилину потому]
1 Нове повідомлення
Від: Сонятко
+38 (067) 965 25 82
ЧУДОВО! ДОМОВЛЕНО! ДО ЗУСТРІЧІ, ЯКА СТАНЕ СЕНСОМ І ВИСНОВКОМ ЦЬОГО КРАСИВОГО ЛІТА!

Д О З У С Т Р І Ч І


Зустріч відбулася. Запевняю Вас. Звідки я знаю? Я там був. Може, і ви були. А коли не були, то повірте моєму слову.
Зустріч була красивою. Її варто було дочекатись. Варто було ризикнути заради неї. Варто було відкритись і довіритись. Варто було повірити у можливість. Можливість кохання на відстані. Кохання он-лайн, бачите.
Скажу ще, що вони уявляли одне одного такими, якими виявилися в житті, ніби справді десь колись пересікались. І їм точно було добре того осіннього вечора разом.
Про що вони говорили? Що робили? Куди пішли? Чи призначили наступне побачення і на коли?
Це вже інша історія, невіртуальна. Про це хтось, може, якось іншим разом красиво напише. А Ви ліпше самі запитайте у Сонця і Квітки. Вони дуже добре пам’ятають усю свою історію. Від початку. Від першого друкованого слова, за яким цвіла жива душа. І до першого щирого усміхненого погляду, у якому тануло серце, повне надії. І далі. Історію кохання, яке, якщо є, то воно є, і не віртуальне, а справжнє. Їхню нову, унікальну, історію, сокровенну таку.
Побажаємо ж Сонцю та Квітці щастя від щирого серця. Що тут ще скажеш? Молодці, одним словом. І дяка Богу, що любов у наш хоробрий новий вік не втомлюється проникати у все нові і нові буттєві площини людської раси. Так, і до зустрічі.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 21-09-2009

Романтично

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Літо зі смаком Кориці, 22-06-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.44981217384338 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …