Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16132, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.113.197')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Підліток

© тайлер, 12-06-2009
Секс. Він думав про секс. А навіщо ж думати про щось інше? Секс – це і хліб, і масло, і вода. Секс – це все. Все чого ти бажаєш. Роздягніться – і ви вже не належите собі. Ви – дві плями у цьому світі, які ритмічно бавляться на ліжку, немов прагнучи злопати його.
- Вона класно кохається, - сказав Ден, виходячи з будинку, - я майже не відчуваю свого члена.
Ден був худорлявим хлопцем з довгим та гострим носом. Але він чомусь дуже подобався дівчатам. Він був кумедним, як казали вони. І цього разу він проявляв свою кумедність у ліжку Летиції, які вчора виповнилось 16.
- Знаєш, що найбільше мене приваблює у сексі? Неможливість зупинитись. Це як наркотик. Спробуй раз – і понеслось. Хоча ні…це краще ніж наркотик.
Ми сіли на лавицю і запалили по цигарці. Я неуважно поглядав на дівчат, які проходили поряд. Всі вони були як одна. Гарні та в міні спідницях. Гарне поєднання, чи не так?
І не дивно, що я хотів мати кожну з них. По черзі.
Ден підморгнув одній з блондинок, які пройшли в двох кроках від нас, скосивши на нас погляди.
- Ти подивись! О, напевно, її навіть заводити не потрібно…Така срака…Чого
мовчиш? Колись, будеш сьогодні дрюкати на неї?
Я мовчав. Мовчав, бо знав, що Ден має рацію. Мені 16 і я ще не мав дівчини. Я не такий як Ден. І я не знаю чи це правильно.
- Моя мама завжди мені казала, щоб я був обережний. Вона сама купує мені презервативи. Чого ти смієшся? Це правда. Вона не хоче ставати бабусею. Та і я не рвусь в батьки.
- Наше життя, - каже Ден, - це мабуть і є чиєсь незріле дитя. Неочікуване дитя. Його ніхто не хотів, ні батько ні матір. Тому воно таке ху….е.
Я викинув цигарку і поглянув на небо. Мені подобалось дивитись на небо. Я немов забував про всі негаразди, про все-все. Якщо і є десь щастя то це там. На небі. Поряд з хмаринками. О, як би я хотів бути нею!
- Слухай, а чому б тобі не переспати з Лет також? – каже Ден, - вона казала, що ти їй подобаєшся. Га, ловеласу?
Він сміється. І я не знаю з чого. З того, що сама думка про те, що я можу бути ловеласом є кумедною, чи з того, що Летиція такого ніколи б не сказала. Вона могла б сказати щось на кшталт такого: «Маккевой? Той прищавий поц? Ти що, Дене, ні, я б з ним не спала…І …навіщо він нам? Діставай свого Джонсона знову, потрібно повторити заняття»
Я нездара. Я – сміття. Я не знаю чому Ден товаришує зі мною. Може, коли ми йдемо вдвох то дівчата на моєму фоні звертають увагу тільки на нього? Та і яка в біса різниця. Я повинен бути вдячний йому за те, що він взагалі зі мною розмовляє. Проте він думає, що я дійсно не цнотливий. Я брехав йому про своїх вигаданих коханок. В уяві вони чимось нагадували порнозірок. Елен, Таня, Ванесса…Всі ті, на кого я щовечора дрюкаю. Так само як і ти. Але не хвилюйся, я вмію берегти таємниці.
- Дівчата думають, що вони розумніші за хлопців. Знаєш який приклад навела Лет мені?т Знаєш? Вона сказала що дівчата розумніші, бо вони завжди носять презерватив! Ха ха! Ну і що думаєш я їй відповів? Я сказав, що ми їх не носимо бо без них краще!
О так. Ден знає, що каже. Він кумедний.
- То що, друже? Зателефонуємо Лет? Вона тебе по повній програмі обслуговувати буде.
- Ні, - кажу я, - у мене чомусь живіт прихопив. Я додому.
Я побіг. Я тікав від того, що я нікчема. Тікав від свого життя…
Вдома з журналом я краще проведу час, чи не так?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

стереотип

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Захар ван дер Бюйтен, 13-06-2009

Тому воно таке ху….е

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Віктор Вог, 13-06-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7456910610199 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …