Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15892, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.138.200.66')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Pat then riot

© Юнацький мінімалізм, 29-05-2009
Патріотична суїцидальність – те, що накриває наше шановне панство та всіляких соплежуїв, які, ниючи, розмазують слиз по своїх носах, пускають його на губи, потихеньку злизують язиком, втягують до рота, змішують зі слиною, ковтають, а потім кричать,  натискаючи на горлянку, відкладаючи жовч у пломбах. Мигдалини червоніють від кисло-солоного потоку, що міг би піти коротшим шляхом із носу прямо до горла. Цей слиз не державницький, не колекторсько-туалетний, не ще якийсь, він свій - на ньому ДНК, у ньому самоненависть. Ніс запалений, його закладає, треба ковтати повітря, проціджуючи через стулені криві зуби нижнього ряду. Все ниє, починається лихоманка. Світ стає змазаною лінією та слизом-слизом-слизом. Уже здається, що і підслизнешся на ньому.
І от, ставши перед дзеркалом, вибір буде зроблений: ножиці чи краплі від нежитю, які, байдуже, не допомагають. Товсті подушечки важко піддаються (передбачено), але ще трохи і піде перший сантиметр. Слиз отримує новий смак, такий металевий – смачніше, хочеться впиватись ним, язик шархає по губах частіше і частіше. Кров уже малює петлю, пішов другий сантиметр, але ножиці не заходять у ніздрю та й ріжуть геть кепсько. А, ледь біль не забуто. Так, він роз’їдає, його чутно аж у потилиці, аж у пальцях рук, аж у п’ятці, ахілесовій – у кого де. Підлога мокрішає – відчутно ногами, бо шкарпетки холоднішають, хоча і не видно - очі затопило. У руках з’являється нове знаряддя – ніж. О, зараз за раз – три сантиметри. Втім, лезо натрапило на кістку, довелось вести дорогу півдугою та різати іншу сторону. Ще трохи. Шкіра відвисає перед надгубником, в очах бажана чистота, щоправда, чорна та якась неглибока. Добре, лампа вимкнена, інакше довелося би бачити порожнечу кольору крові. Крапля полетіла у стіну, шкіра вдарила по калюжі в ногах. Тепер час побачити, чому закладало. Але вже не видно нічого.

Поспільство робить інакше, воно входить у транс, безстатевий, ачасовий, атілесний. Руки піднімаються до теплих абажурів, тіло саме падає в поклони козацькій відреставрованій шаблі. Нею ніхто нічого не різатиме. Не той час, не ті бажання, не ті люди. Є ж гвинтівки, є гвинти. Перші зареєстровані, а другі – не покинуть ту машину, що поведуть. Велику машину зброї. Поспільство думає. Трансом занурені у Світовий Розум. А потім вдарять в груди, мов у барабан, і вкрадуть грошей.

Ви скажете, а чому це про соплежуїв більше? Їх більше.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Дайош бєзпердел!!!

© Самий умний, 31-05-2009

тттт

© Іволга, 31-05-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Подоляк Ірина, 30-05-2009

Де згадка про ДНК, там шукайте Іванка.

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© , 30-05-2009

Учитель-учитель, чий я родитель?

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Сталева Кицька Panzervaffe, 30-05-2009

Немає ніякої суті

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Олена, 30-05-2009

Херня херньою

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Був і немає, 30-05-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© , 30-05-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.47304177284241 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …