Патріотична суїцидальність – те, що накриває наше шановне панство та всіляких соплежуїв, які, ниючи, розмазують слиз по своїх носах, пускають його на губи, потихеньку злизують язиком, втягують до рота, змішують зі слиною, ковтають, а потім кричать, натискаючи на горлянку, відкладаючи жовч у пломбах. Мигдалини червоніють від кисло-солоного потоку, що міг би піти коротшим шляхом із носу прямо до горла. Цей слиз не державницький, не колекторсько-туалетний, не ще якийсь, він свій - на ньому ДНК, у ньому самоненависть. Ніс запалений, його закладає, треба ковтати повітря, проціджуючи через стулені криві зуби нижнього ряду. Все ниє, починається лихоманка. Світ стає змазаною лінією та слизом-слизом-слизом. Уже здається, що і підслизнешся на ньому.
І от, ставши перед дзеркалом, вибір буде зроблений: ножиці чи краплі від нежитю, які, байдуже, не допомагають. Товсті подушечки важко піддаються (передбачено), але ще трохи і піде перший сантиметр. Слиз отримує новий смак, такий металевий – смачніше, хочеться впиватись ним, язик шархає по губах частіше і частіше. Кров уже малює петлю, пішов другий сантиметр, але ножиці не заходять у ніздрю та й ріжуть геть кепсько. А, ледь біль не забуто. Так, він роз’їдає, його чутно аж у потилиці, аж у пальцях рук, аж у п’ятці, ахілесовій – у кого де. Підлога мокрішає – відчутно ногами, бо шкарпетки холоднішають, хоча і не видно - очі затопило. У руках з’являється нове знаряддя – ніж. О, зараз за раз – три сантиметри. Втім, лезо натрапило на кістку, довелось вести дорогу півдугою та різати іншу сторону. Ще трохи. Шкіра відвисає перед надгубником, в очах бажана чистота, щоправда, чорна та якась неглибока. Добре, лампа вимкнена, інакше довелося би бачити порожнечу кольору крові. Крапля полетіла у стіну, шкіра вдарила по калюжі в ногах. Тепер час побачити, чому закладало. Але вже не видно нічого.
Поспільство робить інакше, воно входить у транс, безстатевий, ачасовий, атілесний. Руки піднімаються до теплих абажурів, тіло саме падає в поклони козацькій відреставрованій шаблі. Нею ніхто нічого не різатиме. Не той час, не ті бажання, не ті люди. Є ж гвинтівки, є гвинти. Перші зареєстровані, а другі – не покинуть ту машину, що поведуть. Велику машину зброї. Поспільство думає. Трансом занурені у Світовий Розум. А потім вдарять в груди, мов у барабан, і вкрадуть грошей.
Ви скажете, а чому це про соплежуїв більше? Їх більше.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design