Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15322, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.21.231.245')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Безсонна ніч

© Ірена Карпатська, 29-04-2009
Безсонна ніч... Безсонна ніч - це щось нестерпне. Це така прудка зміюка, яка за декілька годин злазить по всьому твоєму тілу вздовж і впоперек, зазирне в кожний куточок і в кожну шпаринку, обнюхає всі соломинки. Потім вона буде невдоволено витись і шипіти, жалитиме тебе до безпам'яті своїм пекучим язиком і ... залишиться ненасиченою. Така вона безсонна ніч. Ніч не в обіймах коханого чи біля теплого каміна з батьками. Ніч не за філіжанкою ароматної кави з подругою чи вірним другом. Ніч, навіть, не перед екраном телевізора чи у ревній молитві. Це далеко не та п'янка ніч у галасливій компанії під літніми зорями, яка здається такою короткою, а це та мордуюча ніч, яка тягнеться цілу вічність. Це ніч, коли єдиним свідком твого катування є стеля, якої в темряві ти не бачиш, але відчуваєш, що от-от вона звалиться на тебе і придушить твоє ще недомучене спогадами серце. Спогади? Та вони, як океан, в якому ти безліч разів потопаєш і виринаєш, захлинаєшся солоною водою і з усіх сил намагаєшся пливти до берега.
Безсонна ніч і гіркі спогади - як змія та її язик - вірні супутники. Чомусь у цю ніч ти не згадуєш нічого хорошого - лише розчарування, невдачі, розлуки та сльози. Хочеться думати про майбутнє, але не виходить. Просто темно навколо і холодно. Така вона безсонна ніч...
Лише під ранок, вдосталь назнущавшись над тобою, напившись твоєї крові, вона кине тебе непритомну на ліжко і піде... аби повернутися знову.


Усі права застережено.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Шукайте причин на дні...

©  Наталка Тактреба, 17-09-2009

Інсомнія

© Консуело, 29-04-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79033708572388 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …