Будучи ще малою дитиною я тішилась кожній новій ляльці….вбраній у яскраве платтячко, з гарною зачіскою та відсутністю лисини в наслідок перукарських авантюр - висмиканого волосся, що клаптями стирчало у різні сторони.
А що було зі старою облізлою лялькою, якій довелося пережити зустріч з Чапою, маленьким цуценям, що любило все гризти….в тому числі і її ліву ногу… Лялькою – героєм численних війн з солдатиками сусідських хлопчаків за право бавитись у пісочниці…
Порівняла: нова яскрава і приваблива лялька та стара погризена собакою… заляпана акварельними фарбами та шматками пластиліну….
Не роздумуючи довго я звісно обирала НОВУ і одразу ж бігла відвойовувати у загарбників гори піску та лопатки, щоб приготувати НОВІЙ ляльці тортик….
А стара безбарвна сіра іграшка була приречена знову опинитись в слинявій пащі довговухої Чапи…
…Отак і люди…. Викидаєш або ти або тебе…. Опиняєшся в пащі….ні, не Чапи, це було б надто просто і менш безболісно…. В пащі часу з гострими зубами – думками, які прогризають ніжний мозок аж до душі…
Тобі виривають волосся заздрісники, заплямовують плітками та обліплюють шматками брехні…. А потім Хтось знаходить НОВУ іграшку….
Пильно порівнює з тобою теперішньою… в останню чергу слухає про що верещить Твоє серце…маленьке і нічого не варте…. Слухає але не чує….
Ми – ляльки…. І живемо у великому Супермаркеті іграшок…
Якщо це справді так, то панове Адміністратор, зніміть мене з прилавку….
………Я більше не хочу, щоб зі мною грались…….
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design