Гріх здається страшним коли його бояться…коли перед ним вагаються, коли його ігнорують; вбивають у собі бажання, пристрасть… Гріх – невиліковна язва для людського мозку, сверблячка для душі…
Скоївши гріх хтось відчуває каяття…хтось полегшення, спустошення чи несамовите бажання згрішити знову… Спокуса, вона завжди з нами…вона в нас…Ми переносимо її наче інфекцію.
Мій гріх – це ти… Твої небесні очі, які гіпнотизують, змушують потонути в них…ніжно вбивають, пропонують померти щасливою. Твоя лукава посмішка яка зваблює і водночас відштовхує. Твоє волосся з-під якого ти непомітно спостерігаєш за мною…
На коротку мить зустрівшись поглядами, ми одразу ж прощаємось…Різні…Просто різні люди. Дві різні частинки різних картинок ідеального кохання…
Мій гріх – шукати тебе серед натовпу…так і не знайшовши, йти у обійми іншого…
Бути поруч з тобою у вісні…в думках…глибоко-глибоко в серці… Ти – заборонений плід…Все що заборонене – найсолодше.
Досить на сьогодні гріхів… Не шукатиму тебе…Не бачитиму… Не засинатиму з думкою про тебе…
Та попри всі поламані мрії ти все одно не знайдеш мене…
…Твої очі занадто Небесні щоб побачити Землю…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design