Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15153, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.33.107')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза мініатюра

Трикутники

© Дарця Борхес, 22-04-2009
Склянка з чаєм так і залишилась стояти на столі, чай вже давно охолонув, так і не дочекавшись на споживача. Все так і залишилось…. Так і залишилось…. Залишилось….
Чекати на зміни іноді видається нудним чи абсурдним, інколи важким або взагалі непотрібним. Проте на зміни чекали… кожен на свої. Вона чекала на те, що все буде добре і все зміниться якось так, що їй стане цілком комфортно, зручно, затишно. Він чекав на випадок, звичайно на щасливий випадок, що подарує йому безхмарне майбутнє і Її. Та був ще один серед «очікувачів», назвемо його Іншим, а цей просто чекав на Неї, все інше у нього вже було, не вистачало лише Її.
Гіршим за все у цій картині було те, що ніхто з цих трьох не знав що робити задля досягнення своєї мети, а отже нічого і не робили. Так вони сиділи, стояли, лежали, бігли, йшли, спостерігали, пили, їли, спали, милувались і в той самий час, роблячи всі ці дії і багато інших, ЧЕ-КА-ЛИ.
Вона не знала хто з цих двох кращий. Він не знав що б ще такого зробити, щоб Вона таки залишилась поряд. Інший боявся зробити щось не так, щоб не втратити Її остаточно, адже Інший так давно чекав на Неї…    
Страх перед трикутниками був змалку. Страх перед тим, що мама більше любе молодшого братика, а не тебе. Страх перед тим, що з двох претендентів на робоче місце оберуть не тебе, а того іншого. Страх перед тим, що оцей красень, обираючи серед двох подруг, зробить вибір не на твою користь. Таких страхів було багато і всі вони схематично нагадували трикутники. А ще трикутників слід остерігатись, бо вони мають найгостріші кути, якщо вдарити таким гострим кутом, то можна вбити. А життя у нас єдине, його варто прожити до кінця. Остерігайтесь трикутників!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

забагато "інших"

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Максим Колиба, 22-04-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73624491691589 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …