Я не знаю тебе.
Як добре, що я тебе не знаю!
Коли б я насправді знав тебе, хіба тоді я покохав би тебе?
А що люди знають про інших?
Я знаю себе. Знаю, що я доволі потворний і недобрий. Але у мене є мрії. Я хочу бути кращим. Я сподіваюся, що буду кращим. Я хочу, щоб мене ти полюбила. Хочу, щоб ти у мене повірила.
Я й сам буду любити тебе і оберігати тебе.
Хочу, щоб ти цвіла, як рожа. Як ти розквітнеш, я буду дуже щасливим. Мені зараз більшого й не треба, як тільки бачити твою красу, твою юність, твою посмішку.
І мені не має діла до того, якою ти є. Я хочу сприймати тебе такою, якою ти будеш.
Я буду любити твій образ у своїй душі, буди плекати його в своєму серці і буду молити Бога день і ніч за тебе. Щоб ти розквітала, щоб була добра й хороша.
Часом важко вилити словами й показати всю глибину людського серця. Чи прихилити тобі Неба? Я прихилю!
* * * * *
Дай мені скупатися у твоєму серці.
Коли ти зі мною, якого ще неба мені потрібно!?
Небо не твоє. Але є у тебе твоє любляче й хороше серце. Воно широке й безмежне, як море. Я не дістану до його дна, я не перепливу його від берега до берега. Я можу у ньому втопитися. Дай мені, коханий, втопитися у твоєму серці.
Дай мені стати твоєю полонянкою.
Дай мені підставити свої груди під хвилі кохання твого.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design