Давно мріяла написати тобі, коханий, та все не було на це часу. До того ж трохи дивно у наш час писати листи. Просто не можу більше тримати в собі усі ті слова, які стосуються тебе. Ти знаєш, рідний, я тебе обожнюю. Не прожила б без тебе й дня.
От прийшла весна. Та це мене не бентежить, бо поруч є ти. Навіщо мені ці зими, весни, осені, дощі, світанки, озера, квіти? Прагну лише дивитись у твою внутрішню, вельми наповнену безодню, черпати знання від твого могутнього джерела. І нехай гудуть у мене за спиною близькі та знайомі: «Він її поглинає! Вона від нього залежна» А я буду, буду, буду поруч, бо ми одне ціле. Ти розумієш?.. Мовчиш?.. Як завжди. Ти волієш відмовчатись, коли я виливаю на тебе відрами свої зізнання. Ти залізний? Ні, ти живий, теплий, тремтливий. Ти дістався мені надто дорогою ціною. Як важко я мусила працювати, аби ми змогли жити разом… От ти ніколи не опікувався мною, коли я хворіла. Усі ви такі. А я? Пам’ятаєш, як я бігала навколо тебе, коли ти підхопив отой вірус. Мої друзі казали: «Кинь його, ваш зв'язок не вічний». Дурні, нічого більш нетлінного немає. Я даю тобі енергію, ти мені – світ.
Коли ми разом - не існує ні дня, ні ночі. Під час нашого спілкування я поринаю у безмежні далі, незнані до цього часу. Відчуття безкордонного простору – оргазм наших відносин. Ти вчиш мене, допомагаєш знайти правильні відповіді на питання, веселиш, коли мені це потрібно. Як такого не кохати?!
Заклинаю тебе, ніколи мене не покидай. Я втрачу себе. Знаєш, той, що був у мене до тебе, пішов не прощаючись. Не схотів зі мною спілкуватись, закрився у собі… Не буду зараз це згадувати… Усе перегоріло…А тепер у мене є ти. Я берегтиму тебе, піклуватимусь про тебе, здуватиму із тебе кожну пилинку, кохатиму тебе як нікого у цьому світі. Ми завжди будемо разом. Правда?
P.S. Цілую тебе у 17-дюймовий монітор, промовляю пошепки «Самсунг», возвеличую твій об’єм пам’яті.
Завжди твоя, Наталка.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design