Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95749

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14804, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.14.126.74')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Сам...

© Літо зі смаком Кориці, 30-03-2009
Залишаючись сам-на-сам у порожній кімнаті Він опинявся серед натовпу, серед натовпу спогадів, які майстерно прокрадалися з глибин пам’яті... Це наче ти переглядаєш старі фільми в яких ти – супер зірка...таємничий герой, містичний чаклун чи жертва... Жертва власного розуму, хворобливої уяви, яка ще торік смертельно захворіла і досі ніяк не помре, щоразу даруючи тобі все нові і нові вітчизняні «шедеври»...
• Я не є несповна розуму, просто у мене розум не такий, як у вас.
                                                                                                      Діоген
  Залишаючись сам-на-сам у порожній кімнаті Він вигадував запитання на які не існує відповідей... Шукаючи те чого не знає... Бачачи те чого  насправді немає...
Запитання без відповідей – це наче в’язка ключів, до яких не створено замків... Важко нести але шкода викинути...
• Запитанння навіюють насолоду, зазвичай вони кращі та значиміші, ніж відповіді на них, які все одно нічого не вирішують, тому що ніколи нас не задовольняють і не заспокоюють.
                                                                                                       Роберт Вальзер
  Залишаючись сам-на-сам у порожній кімнаті Він відчував біль. Так болить лише життя, яке ледь дихаючи лежить під горою днів, бездумно закидане словами, втоптане в сіру багнюку буденності, вицвіле під пекучим промінням егоїзму, розбите несподіваним відчаєм та недбало склеєне примарним щастям... Йому боляче існувати...
• Якщо ти прокинувся і у тебе нічого не болить, це означає, що ти вже помер.
                                                                                                             Авторство не встановлено

   Залишаючись сам-на-сам у порожній кімнаті Він страждав... Мовчки тонув у хвилях раптових емоцій, які поглинали його, спустошували і повертали назад. У стражданні він шукав відчуттів,  доказів власного існування...Він шукав там повноту життя, а знаходив лише порожнечу чужих очей...
• Страждання – наша тяжка розплата за все цінне в цьому житті: за силу, за мудрість, за любов.
                                                                                                                             Рабіндранат Тагор

Залишаючись сам-на-сам у порожній кімнаті Він вчиться любити... Любити водночас все і нічого...Всіх і нікого... Бездумно роздавати частинки себе, свого маленького серця і великої душі.  Просто любити, якщо це можна так назвати...Бути...
• Коли листок полюбить, він перетворюється на квітку.
Коли квітка полюбить, вона перетворюється на плід.
                                                                                                Рабіндранат Тагор
  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

персональне пекло

© George, 02-04-2009

Поїдання себе

© Оля Биндас, 31-03-2009

Загнаний в кут

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Мирослаvа З., 31-03-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.43674898147583 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …