Уяви, якби у нас надвох був лише один ковток води... лише один... один ковток води на двох.
Уяви, що у нас не було би альтернативи... у нас був би лише простий вибір: ти або я, я або ти.
Уяви, що це зовсім нескладно – обирати між собою та тобою.
Уяви, що вибір вже зроблено... у минулому... у якійсь іншій реальності... паралельній чи ні.
Уявив?
Обирай... бо це лише один ковток води.
Я чи ти?
Уяви, що я...
Я ковтаю, а помираєш ти. Я живу, а тебе немає... ти був, тепер – ні... А я живу.
Уяви, як я прокидаюся кожен ранок у холодній пустій постілі, як загортаюся у ковдру, думаючи, що це лише сон, як плачу... тихо... так, щоб ніхто не чув... плачу.
Уяви, я кожену хвилину згадаю тебе, твої очі, вуста, твої неймовірно теплі руки... і той ковток води...
Уяви, що я ненаведжу воду...
Уяви, що я не можу жити без тебе!
Уявив?
Обирай... бо це не лише ковток води.
Ти чи я?
Уяви, що ти...
Ти ковтаєш, а помираю я. Ти живеш, а мене немає... я була, тепер – ні. А ти живеш.
Уяви, як ти прокидажшся кожного ранку у холодній пустій постілі, як загортаєшся у ковдру, думаючи, що це лише сон, як плачеш... тихо... так, щоб ніхто не чув... плачеш.
Уяви, ти кожну хвилину згадуєш мене, мої очі, вуста, мої неймовірно холодні руки... і той ковток води...
Уяви, що ти зненавидів воду...
Уяви, що не можеш жити без мене!
Уявив?
Обирай!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design