Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14492, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.142.195.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Спогади

© Ковальчук Вова, 14-03-2009
Заповзають до кишень. Перебираючи рукою у кишенях запальнички, візитівки, презервативи, знаходиш їх.  З’являються  неочикувано. Наче дуже кохані родичі без попереджень. Дзвонять у двері підсвідомості і кажуть: “Здрастє я ваша тьотя, точніше ваші спогади”. Ти запрошуєш – на кухню. “Чаю?” – запитуєш. Потім кволо посміхнешся, якій чай коли приходять спогади.
  Рвані кеди. Мають запахи того кайфово-довбаного літа. Легко носилися, правда при дощі швидко мокли.
  Дощ. Мокрі забігали до теплого під’їзду. Музика крізь модні телефони.  Сусідка Вєталя виносить каву. По тілу розпливалось задоволення. Брехні.
  Брехня. Солодка, але однобічно. Сміх твій красивий. Мій сміх крізь душевний дощ.
  “Я люблю з цукром” – кажуть спогади. Посміхаються.
  Посміхалася. Ставало так легко. Цей під’їзд став моїм раєм. Навіть після того заходжу до нього. Сиджу на сходах. Сусідка виходить і наливає каву. Мов моя фея.
  Продавщиці ганделиків знали мене в лице. Та на ім’я теж. Моя бідна печінка страждала разом зі мною.
  Вірші. Писалися для тебе, попри те, що ти їх не прочитаєш ніколи. По-перше я тобі їх не дам. Як ти мені не давала. Лом від своєї душі. Так загалом не давала.
  Квола посмішка. Дуже-дуже солодкий чай.        

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89663100242615 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …