Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14303, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.223.94.103')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Тільки мій

© Надін, 03-03-2009
They fucked you up, your Mum and Dad,
They may not mean to, but they do
They fill you with the faults they had
And add some extra just for you.
Philip Larkin  

Чому розійшлись його батьки? Чому він ніколи про це не говорить? Болюча тема, мабуть, йому ж було тільки 10 і довелось жити без батька, бо його мати зразу ж забрала сина з дочкою і переїхала в інше місто. Все сталось дуже швидко. Тяжко було, напевне, хоча…це я так думаю, він ж ніколи не згадує про це…але я ж не питаюсь, чемність не позволяє.
Чи нормально лежати в нього на грудях поки він спить, дивитись на його обличчя і думати про те як розійшлись його батьки? Не можна так. Лягаю назад, дивлюсь в стелю, але чогось не перестаю думати про це. Хіба про таке думають в такі моменти? Буває ж часом що заклинить на якійсь ідеї і все, ось так мене вже клинить майже тиждень, ніяк не можу збитись з думки…   Вони не могли різко зрозуміти що не підходять одне одному після 13 років подружнього життя! Його сестра ніби як ненавидить батька. Вона дуже схожа на його матір чомусь, і вимовою, і зовнішністю, майже точна її копія, в неї такі чесні очі, дивишся в них і немов би бачиш своє віддзеркалення в воді…голубі як небо весною(весною воно зовсім інше ніж літом чи зимою, якесь прісне, незаймане). Пам’ятаю, тиждень тому, коли він нас познайомив, в нього задзвонив телефон і він кудись відійшов, ми собі сиділи, потягували коктейлі, сміючись з його дитячих фотографій, які вона принесла і певне так і чекала поки він кудись відійде щоб показати його фото в 5 рочків на пляжі голяка. Тут я так невчасно запитала, побачивши чоловіка на фото: «Це ваш батько? А де він зараз?»Була якась ніякова хвилина мовчання, а потім вона сказала, що він кобель і ніколи не думав про родину. Вона старша за нього, їй десь було 15 коли батьки розвелись, напевне вона просто співчувала більше горю матері, вони ж такі похожі…

Він їй зраджував…скоріш за все це так. Знаю я ті правила, чула від подружки про її новий роман з одруженим: вони зустрічаються тільки для сексу тоді коли йому підходе, на домашній дзвонити не можна, якщо розмовляють по мобільному є певне кодове слово, коли він його скаже вона має вибити. Ніколи цього не розуміла, але зате у неї регулярний секс, а не тоді коли в нього на роботі все гладко. Ненавиджу ці його чп на роботі, це вже стала така стандартна відмазка як мігрень у жінок.

Його батько напевне не любив його матір, а він мене любить…

В нього таке гарне волосся, м’яке як в дитини. Блондин з зеленими очима, точна копія того що був на фотографії.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.6395530700684 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …