Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51044
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14000, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.190.219.65')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Комедія, пародія

Полювання на дитинство або смертельні реліквії клоуна

© Віталій, 14-02-2009
Полювання    на   дитинство     або   смертельні    реліквії    клоуна
(Для   дітей  і  пуцвірків   середнього  , старшого    шкільного    віку   і   далі)
Передмова
Всі   події    і   персонажі   вигадані , написані   і  сфальсифіковані   під   психологічною   дією   Партії  Клоунів  і   нічого   спільного    з   реальністю   не    мають .Будь-яка   схожість    з   реальними    подіями   і   людьми  - випадковість .
Немає     нічого     кращого  
і   доброго    ніж  , дитинство ,
любов , дружба , відданість , DVD ,
CD  і   сучасні    3D-технології !
(Автор)

Вступ
Пізній     вечір , десь   після    10    годин   вечора . В    редакції      газети , за    комп’ютером    сидить    журналіст     і   щось      набирає    на   клавіатурі     і   сам    із   собою   розмовляє …
- Це    буде    «бомба» ! Я   геній  !  Ха-ха ! – радіє     журналіст .
Журналіст  додрукував  текст , скачав  його  на   диск , стер   інформацію  на    комп’ютері , поклав  диск  в  футляр , футляр  поклав  в  спортивну  сумку , встав  і  пішов . Сів у  метро , вийшов   на  наступній   зупинці , пройшовся  пішки , дійшов   до  околиці   міста , зайшов   в    цілодобово-працюючий  магазинчик , купив  пляшку   газованої  води , випив   її  ідучи  далі , пішов  через   пустирище , йде   між   різними   підозрілими  кущами … Раптом   ззаду    нього     щось    зашаруділо . Журналіст  обернувся …
- Хто   тут ?! – настороженим   боязким    голосом   спитав   журналіст . – Хто     тут ?! Я   нічого    не   боюся ! У   мене    є    захисний    журналістський    жилет ! -  крикнув    журналіст .
Журналіст  дістав   з   сумки    оранжевий     журналістський    жилет , на   якому   написано .
«PREESS  (ПРЕСА) . Попробуй     підійди»
… Одягнув    його .
- Ви    не   дістанете    мене ! Я  все     одно   надрукую    цю   статтю  !!  Ви   не   перешкодите   мені ! – кричить    журналіст .      
У  відповідь  тільки  знову  зашаруділи  кущі , закричала  сова , закукукала  зозуля , захрюкав   кабанчик , якась   істота   заверещала  несамовитим   нелюдським  диявольським    голосом …
- Уух !  Дурнувата    зозуля ! -  з   полегшенням     зітхнув    журналіст .
Раптом    з-за     кущів     хтось    чи    щось    вийшло , і   направився (-лося)   до   журналіста .
- Ааа !! – заверещав     журналіст     і    побіг   оглядаючись .
Щось   біжить   за   ним . Журналіст   біжить , оглядається   на   зад , спотикається , встає , біжить , озирається , знову   спотикається , знову    встає  , знову    біжить … Ооохх ! …  І   так    10      раз …Останній    раз , він , вже    знесилений , не    може   піднятися . Щось   підходить    до   нього , нахиляється …
- Аааааа !!!! … -  несамовитим     голосом   кричить     журналіст .

Якби    не    шалена   популярність  
Аліни    Гросу – ми     не   були  
б   такі    закомплексовані .
Якби     не    провал     Хлопчика-
рокенрола     на   Дитячому    
Євробаченні – ми    б   думали  
  що   ми   ніхто .
(Діти)

1
Випуск   новин     на   телеканалі . В   студії   сидить    ведуча   новин    Алла    Мазур   і    розповідає    останні   новини …      
- … Працівники  ДАІ  повідкручували  номерні  знаки  і  втекли  з  місця  пригоди . Про  інші     події . Черговий  «наїзд»  на  свободу  слова . Місцеві  школярі  знайшли  в  лісі  під  Столицею   тіло  вбитого  п’яного  журналіста   столичної  газети  «Китайська  Правда» , Миколу  Кілера . Діти     отримають  від  держави  25   %   знахідки … - розповідає  Алла   Мазур   з  екрану      телевізора .
В  дома , в  кімнаті , перед  телевізором   сидять  діти  і  дивляться  випуск   новин . На  дивані    сидить  Максим  Буряченко - хлопчик  дев’яти  років , в  зеленій  футболці  і  синіх  шортах , брюнет    з  короткою  стрижкою . На  стільчику - Олена  Рієлтор - сусідська  золото-довговолоса  дівчина     десяти  років , в  довгих  зелених  шортах  і   білій  футболці . На  ще  одному  стільчику  сидить    Вікторія   Буряченко – з    косичками  з   бантиками , в   синьому    платтячку    з   зеленими        квіточкам  -  молодша     семилітня    сестра    хлопчика .
- Ти  бачив ?! Наші  однолітки  знаходять  цінні  трупи , а  ми  й  досі  збираємо  макулатуру ! – дорікає     Олена .
- Той   що !!  Ми   назбирали     тільки    пару   кілограм ! - сказав    Максим .
В  кутку  кімнати  лежить  пару  кілограм  старих  газет  які  діти  спромоглися  назбирати   за   літні  канікули . З  самого  верху   лежить  газета  «Щотижневик  2000 – брешемо  і  не  червоніємо»    
- А   чому    так   мало ?! – претензійно   спитала    Олена .
- В старих  друкованих  ЗМІ  можна  знайти  багато   цікавих   кросвордів ! – обізвалася   маленька    Вікторія .
- То   це   ти   їх     забирала ?! – претензійно  спитав    Максим    в   своєї   сестри .
- Так !
- Давай    їх   сюди .
- Не  можу ! Я  відала   їх   собаченятам !
В    дворі     житлової    багатоповерхівки , стоїть     стара     будка     від   фургона . В   ній    лежать    двомісячні    собаченята    і   читають   газети .
- Отакої ! Чому ?!  Ти   завжди     «валиш»    весь   бізнес ! Тепер     треба   починати    все    знову  ! А   до    школи    залишилося     три    дні ! – скаржиться    Макс .  
- Чого    ти   переживаєш ?!  Скажемо   батьку    щоб   купляв   більше    «Факти» ! Там  , на   останній    сторінці    фотографії     голих    жіночок  ! – заспокоює   Вікторія  .  
- А   де    Толік  ?! – претензійно  спитала     Олена .
- А !  У   нього   ж   свій   телевізор  ! – логічно   сказав     Макс .
- Ага !  Мабуть     зараз    сидить    і   також     дивиться    новини ! – сказала   Олена .          
Толік  Крючок  сидить  в  своїй  квартирі  і   дивиться  телевікторину    «Найрозумніший» .
- … Хто   вбив    В’ячеслава    Чорновола ?  – дала     запитання    ведуча     програми     дівчинці   яка    приймає    участь .
- Аа … Иии …  Я    не   знаю ! – заплакала      дівчинка .
- Нуу , може   ти    трохи      подумаєш ?!  Спонсори   програми -  твої   батьки – дають     тобі   додатковий   час ! Він   товстий    і    йому    завжди  мало ! – підказує   ведуча .
- ?!  Вінні    Пух  ?! – здивовано    спитала      дівчинка .
- Хха !  Дурепа !  Навіть    я   знаю ! -  сказав    Толік    дивлячись   телевізор .
Випуск     новин    і   далі   продовжується …
- … Труп  журналіста  був  відомим  працівником  ЗМІ, і  користувався  великою популярністю   серед  своїх  колег  і  подружок . Останнім   часом   він  освітлював  діяльність  Столичного   Центрального  Цирку  та  писав  стаття  про  дєдовщіну  та  інші  нестатутні  відносини  в  «Танцях  з  зірками-100» . Дітей  відразу  допитали , відправили  до  камери     попереднього   затримання , звинуватили   у  протидії   діям   міліції , а  потім  відвезли   на  місце    вбивства  і  відпустили . Дітям   додому   треба   було   їхати   в  іншу  сторону … - повідомляє    Алла   Мазур .
- ?!  Ии …  Так    їм   і   треба ! -  сказав     Максим .
Додому   прийшов    батько , скоріше    за   все – п’яний   .
- Тату ! Ти   прийшов     з   роботи !! – зраділа   маленька     Вікторія  .
- ?!  Робота ?!  Иии !  Я   не   твій   татко !  Я   його    злий    брат-близнюк ! У  мене   є    фотографія ! – виправдовується    батько   і  показав   на  фотографію , яка  висить   на  стіні , на   якій    зображена    вся    сім’я     Буряченків .
На  фотографії   зображено  щасливу  сім’ю : батько , його  діти – Макс  і  Вікторія , і  його    жінка – їхня  мати  одягнена  в  маску , працівника  Загону  Поліції  Особливого  Призначення , з   отворами  для  носа , рота  і  очей . Вона – Мама  Наталія – працює  в  Поліції  в  Загоні    Спец-призначення . Більше  на  фотографії  нікого  не  має . Була  ще  їхня  домашня  собачка  Ліса , але   вони   вирізали  її  після   того  як  собака  виграла  конкурс  «Собака  місяця»  і  пішла   від   них . Собаку  відправили  на  Місяць  для  наукових   досліджень  впливу  космічної   радіації  на  ні  в  чому  не  винних  тварин. На  фото  залишилася  тільки  частина  рудого  вуха  Ліси  і  частина  ноги.
Також, поруч  на  стіні, висить  ще  одна  сімейна  фотографія  з  написом  «Сім’я  Стогових» - українською  і  англійською  мовами (The  Stogovs  Family) - з  собакою  Лісою . Сім’я  Стогових    була   дуже  популярним  сімейством  в  радянські  часи , вони  були  героями  підручників  з    англійської  мови  для  5-их - 9-их   класів . Міністерство  Освіти  СРСР  використовували  марку    «Стогови»  для   того  щоб  показати  звичайну  радянську  родину  в  англомовному  вигляді . З  тих   пір  Стогови  не  старішають  фізично - як  сім’я   Сімпсонів . За  це  вони  отримували  гонорар  від    Міносвіти    СРСР  який  потім   витрачали  на    пиво   морозиво  і   дефіцитні  товари . Коли    СРСРа    не   стало , вони   поміняли     Прізвище – на   Буряченко ,    імена  , і    вік .
Також   висить   фотографія   зроблена   коли   з  сім’єю  Буряченків   жив  прибулець  Альф . На  фотографії    поміж    дітей    обличчя    волохатого    інопланетянина   з   планети    Мельмак  , з    довжелезним   носом    і    великими    вухами . В   руках   прибулець   тримає    табличку  .
«Рятуйте ! Вони   викрали  мене , примушують  працювати , мити  посуд  і  полювати  на   мишей»
Потім   Альфу  дивом   вдалося   врятуватися   від   Буряченків-експлуататорів    і   втекти .  
Висить   також     весільна    фотографія , де    мама    Буряченко   також    одягнена    в   білу   весільну   маску    спец-призначенця   і   з   фатою   на   голові .                              
- Е !  А   де   мій    брат-близнюк ?!  - претензійно   спитав     батько .
- Татку !  У   тебе   не    має    брата-близнюка ! – констатувала   Віка .
- Що ?! То   що ?!   Я   його   вигадав  ?! – здивувався    батько .
- Так ! -  сказала    Віка .
- Уух !  Слава   богу ! Я   подумав     що    в   мене   біла    гарячка ! – заспокоївся    батько .
- Тату !  Ти  купив   «Факти»  ?! – спитав   син .
- Що ?! А  х  ти  ж  провокатор ! Я  завжди  купую  «Україну  Молоду» ! – сердиться  батько .
- Иих !  Так    ми    ніколи    не     виграємо   конкурс    «Кращий     макулатурник     літніх    канікул» . - приречено   сказала    Олена .
Додому   прийшла   мама … ?? … В    масці    працівника     загону    спецпризначення …
- Привіт  дітки ! – зраділа   мама .
- Привіт    мама ! – зраділи   діти .
- Мама !  Ти  купила    «Факти» ?! -  спитав    Макс .
- ?!  Ні ! Хи … Я   купую   «Наталі» ! Ви   ж   знаєте !  -  сказала    здивована   мати .
- Иих ! – важко   зітхнула      маленька    Віка .
Батько   підійшов   до  мами    і  тихенько    шепнув    їй   на   вухо …
- Вони   якісь   дивні ! Мабуть    вони     агенти     розвідок    російськомовних    видань ! Сьогодні       на    вечерю    не    давай    їм    цукру ! – шепнув    на   вухо    батько .
- ?!  Я   вже   цілий   місяць     не   даю   їм   цукру ! – здивовано   сказала   мама  і  пояснила - Грошей   не  вистачає !
- ?!   Ще   більше   не    давай ! – наполягає    батько .
- Мамо !   А    що   ти  сьогодні   робила ?!  -  спитала    маленька    Віка .
- Сьогодні   ми  «ганяли»  розгніваних  футбольних  фанів  на  стадіоні   під  час  фінального   матчу  «Динамо» - «Шахтар» ! – весело  для   дитини   сказала  мама   в  масці   спец-призначенця .
- ?! Футбольних ?! То  це  був   футбол ?! По  телевізору  я  бачив   дубинки   і  кров ! – здивувався   Батько  а   разом  з  ним   і  діти  .
На    стіні     висить    поліцейський    вимпел     з   написом  .
«Беркут . Для    нас     фанатизм – це   робота»
- Татку !  Цього    року   я   йду   в   перший    клас ! – повідомила     Віка .
-  Молодець     доцю ! На   тобі    за   це    цукерку ! – радісно   сказав    батько .
- ?! Але  ви  ще  навіть  не  купили  мені  шкільний   рюкзак , шкільні  речі  і  не  оформили   передплату   на  «Барвінок» ! І   це    не    цукерка !  Це   сигарета ! - сказала     маленька    Віка .
- ?!  Иии ! Більше    не   їж   солодкого ! – сердиться     батько .
- О ! Доцю ! Я  знаю  як  ти   переживаєш   через   перший  клас ! Але … Наступна   зарплата     буде   аж   через   рік ! … ?! Ти   ж   знаєш   що   бідним   олігархам   треба  назбирати  гроші  щоб     потім     контролювати    ситуацію    в      державі , спекулювати     підвищенням   мінімальної   зарплати    і     двомовністю … - пояснює   Мама . - … ???!  На   тобі    за   це    цукерку !
- Иих !  Так , я   розумію ! Це   не   цукерка , це   «тампакс» ! – сумно   сказала  дочка .
- ?! Ии !!  Ой ! Хи !  Вибач     доцю ! -  сказала     мама    і   заховала   тампон     в  сумочку .
В     квартиру     подзвонили . Батько   відкрив     двері …
- Добрий    день ! Ви    ще   виварюєте ?!  Тоді   ми   йдемо    до   вас ! - сказав    чоловік    в   сірому   костюмі    і   з   пачкою      прального     порошку   в    руках .
- ?! Що ?!  Ми   вже    давно    не  наркомани ! – здивовано   констатував    тато .
- ?!  Що ?!  Ні !  Ми   ніколи   не   були   наркоманами ! - сказала     мама    до  тата .
- ?!  Так ! … ?! … Звичайно ! Говори    за  себе ! -  сказав    батько .
- ?!  Не   зрозумів !  То   хто     в     домі     господар ?! -  спитав    чоловік    з   порошком .
- Він ! – сказали    всі   і   тицьнули   пальцем     на      Макса .
- ?!   Мені   тільки   дев’ять     років ! – здивовано   виправдовується     Макс .
- ?! Оув! То  ви  навіть  не  розмовляєте  суржиком?! – здивовано  спитав  чоловік  з порошком.
- Ні ! -  сказали      всі .
- Оув !  Тоді    вибачте ! -  сказав     чоловік    з    порошком   і   втік    по    сходах .
Тікаючи    він   перечепився    об    сходи     і     з    гуркотом    покотився     по    них ...
- Оув   оув   оув   оув   оув ! – кричить    чоловік     з   порошком      котячись     по   сходах .
- Иии … Бовдур . – сказала     мама .
- Хи , так . Придурок ! Добре  що   він   не   дізнався   що   ми  вже   не  наркомани ! Ха-ха ! -  сказав     батько .
- Иих ! – важко   зітхнули   всі .

2
31     серпня , перед   Першим    вересням    діти   пішли   до     школи . Макс    перший    раз   повів   в    школу   сестру . З   ними   також   пішла     Олена    і    Толік …
- Чому    ми   пішли ?!  Сиділи     б   зараз   біля   телевізора ! – скаржиться    Толік .
Толік - дев’ять  років , коротке   чорне   волосся , друг  Макса , Олени  і  сестри   Макса   яка   постійно   ходить  з  братом  та  його  друзями . Одягнений  в  білі   шорти  і   червону   футболку .
- Тобі  добре ! В  тебе   є  свій  телевізор   і   кабельне    телебачення !  А  в   нас    показують    тільки     три     основних    канали !  І   ті     з   перешкодами ! – скаржиться  маленька   Віка .
- ?!  Е !  Я  думав    це   сніг   в  телевізорі    йде ! – здивувався      Макс .
- Краще    не    нагадуйте !  В   мене      взагалі   телевізора    немає ! - сказала     Олена .
Діти    зайшли   в   школу . Все    залишилося    по  старому , старий    шкільний   запах     який     манить    дітей    до   навчання , навіть    ремонт   той    самий …
- Отакої !  Ми    ж    здавали    гроші    на    ремонт       школи ! – здивувалася    Олена .
- Иих ! Плакали    ваші    гроші ! – констатувала      Віка .
Діти  підійшли  до  дошки  на  якій   вивісили   списки  учнів  і   хто  в  який  клас  «попав» .
- Ухувв !!   Я   попав    в      третій    клас ! Клас ! – зрадів    Макс .
- Ти  ж   після    другого   перейшов   в  третій ! – констатувала    Олена . - Подивись    яка    в  тебе    буква !
- ?! «Б» ?! Я  вже   два    роки  провчився ! Я    заслужив    на    «А» ! – скаржиться   Макс .
- Я    також     в   «Б» , і   також   в  третьому ! – сказав    Толік .
- І   я   в  «Б» ! – сказала     Олена .
- Клас !  Так    як   і   минулого    року ! -  сказав    Макс .
- ?! Що ?!  Знову  клас ?! Я  не  хочу  знову  цілий  рік  сидіти  в  класі ! – скаржиться  Толік .
- Доведеться ! Головне    щоб    чим    більше   навчитися , і   не   навчитися     чим   більше    зайвого ! – сказала    Олена .
- Я   також    хочу     подивитися    в  якому   я   класі ! -  сказала     маленька    Віка .
Віка  маленька  тому   до   високої   дошки  дістати  не  може . Макс  підняв  сестру  на  руки . Віка   роздивляється   списки   учнів : … Мосійчук , Катеринчук , Онищук , Мельничук , Білик , Винокур , Бетман , Робін-Гуд , Гаррі    Потер , Садам    Хусейн-молодший , Черепашка-нінзя  Молодший , Дівчинка  з  довгим  чорним   волоссям   з  колодязя , Дві   дівчинки  в  дівчачій   шкільній   формі   з   клітчастими  спідничками , Дівчинка-реперка , Хлопчик-рок-ен-рол , Буряченко     Вікторія …
- Все  в  порядку. Я  в  класі  з  обдарованими  дітьми – як  я  й  розраховувала ! – сказала  Віка.
- ?!  Ти   підтасувала     списки  !! -  здогадався    Макс .
- Це    легше   ніж     відібрати     цукерку   в   дитини  і  доказувати  членам  початкової  дошкільної  комісії  що  ти  малолітній  геній! -  сказала     Віка    і   з’їла   цукерку .
Неподалік     стоїть     дитина    і   плаче  …
- Ги-ги-ги ! … У    мене    відібрали     цукерку ! -  плаче    дитина .
Повз  дітей  пройшла  група  інших  учнів : Гаррі  Потер , Маленький  Бетмен , дитина  черепашки-нінзі, Робін-Гуд, дві  дівчинки  в  дівчачій  шкільній  формі  з  клітчастими  спідничками, дівчинка    з    довгим    чорним   волоссям   з    колодязя , дівчинка-реперка    та   інші    із   списку .
- Чому    ці    дві    дівчини     завжди   ходять    разом ?! – спитав    Толік    дивлячись    на   двох   дівчат    в    шкільній    дівчачій   формі    з   клітчастими    спідничками .
- Хто  їх  знає !! Охх ! Дивіться ! Свіжі  підручники  привезли ! – радісно  вигукнула   Олена .
Через  чорний  хід  школи  завозять  нові  підручники . Працівники  радіологічних   служб  в    протирадіаційних   костюмах   відразу  провіряють  їх   лічильником  гейгера … Лічильник  гейгера   «затріщав» . Працівник-радіолог   щось    записав    в    журнал    записів , підозріло , з-під    очей   і    захисної    маски , поглянув   на   дітей , і   махнув   рукою    щоб    книжки    заносили    в   школу .
- Пішли    звідси ! В   мене   вже  «мурашки   по   шкірі» ! – підозріло   насторожився   Толік .
- Так !  Забираємося    звідси !  Мене   вже   ненавмисне     починає   тягнути     до   навчання . А    ще   навіть   Першого     Вересня    не   було ! -  сказав    Максим .
- Так . Підемо     в    лісок    за     школою    і   на   деякий   час  відпочинемо    від   майбутнього     навантаження     на   молодий   дитячий    організм . – сказала    Олена .
Діти   вийшли   зі    школи … При   вході    напис   на   офіційній    таблиці …
«Середня  Загальноосвітня  Школа  №  333  імені  Версаче . Хочеш  жити – вмій  крутитися»
Діти   пішли    на     пустирище     яке     знаходиться    поруч     на    околиці   міста . Неподалік    знаходиться     пісковий    кар’єр   і    лісова     посадкова     смуга  .
- Ух  ти ! Дивіться !  Журавель    летить ! – радісно  крикнула    Олена .
- Ураа !! -  закричали   всі .
Раптом   пролунав     постріл …
- Ха-ха ! Нарешті     я   спробую   що    таке   журавлиний  сік ! – зрадів     мисливець   з    рушницею    який     стоїть    поруч    і    тільки   що   стріляв .
Зі  ствола  рушниці  мисливця   виходить  димок . Журавель  повільно  почав  падати  в  ліс над   яким  постійно  висять  чорні  хмари  і  гримить  блискавка . З  правого  птаха  йде  чорний  дим . Журавель  впав  в  ліс , прозвучав  вибух , в  повітря  здійнялося  полум’я , прогримів  грім , з  неба   впав  космонавт  з  міжнародної  космічної   станції . Мисливець  побіг  до  місця  падіння   птаха .
- Иих !  - важко   зітхнули    діти    і   також   побігли    до    птаха .
Діти   забігли   в лісок . Довго    шукали    журавля , але    не   знайшли . Заблукали …
- Де  журавель ?! -  спитав   Макс .
- Не   знаю ! – сказала     Олена  .
- Я   хочу   журавля ! – претензійно  заверещала      маленька     Віка .
- Тихіше ! Чуєте ?! – насторожився       Макс .
Діти   затихли   і   заховалися   за  великим   кущем . По  пролісковій   дорозі   їде   авто …
- Що це ?  Як   ти  думаєш ? -  спитав    Макс    в   Толіка .
- Ммм … Джип ! – ствердно     сказав    Толік .
- Я   сам   знаю    що    не    Жигулі ! Яка    Марка ? – спитав    Макс .
- «Ланд-Крузер» ,  «4  помножити    на   4» . - сказав   Толік .
- 16 ?! – здивувалася   Віка .
- 5   на   5 ?! – спитала    Олена .
- 25 . – сказала     Віка .
- 6  на  6 ! – додав    Макс .
- 36 ! -  сказала    Віка .
- Так ! Ти    малолітня   генійка ! Переросла   саму   себе ! – Макс   похвалив   Віку   і  погладив   її   по   голові  .
На    бампері    джипа   табличка   з   написом  .
«Якщо     ви   це    читаєте – ви   стоїте    ззаду   і   слідкуєте   за   нами»
Авто    зупинилося . З    машини    вилізло   двоє    людей . Чоловіків    років     30    з    накачаними   мускулами , білобрисий , коротко-підстрижений , одягнений   в  сині    джинси    і   зелену    футболку   з   написом  .
«Якщо    спіймаю – уб’ю»
Одним    словом – Ідіот ! Жінка    такого    ж   віку , також   коротко-стрижена , але   брюнетка , одягнена    також   в  сині  джинси , білу   футболку   без   рукавів    з   написом  .
«Тут   головна – Я»
… Одним    словом – вдає    з   себе     розумну    і   «круту» . Хоча   також    ідіотка ! Чоловік    відкрив  багажник  і  разом   з  жінкою   витягнули  мішок  з   чимось  усередині , чи   в  середині    з   чимось , чи  середину   в  чомусь , чи   щось   у  мішку , чи   кота   в   мішку , будь-що – неважливо . Головне    що   вони      витягнули   його   і   понесли   кудись , неважливо   куди . А  понесли    вини    його    вглиб   лісу , далі   від   дороги . Вони  пішли   в  ліс   прочищаючи  мечами   дорогу   крізь   в’єтнамські   джунглі …
- ?! Ти  чув   ті   постріли ?! – спитала   жінка .
- ?! А !  Так , то  були  мої  галюцинації ! Але  чому  їх  чула  ти – не  знаю . – сказав   чоловік .    
- ?! Давай    швидше ! Я   ще   хочу    купити    хліба   в   магазині ! – скаржиться    жінка .
- Я   роблю   все   що   можу ! Я   також  пропускаю    Лігу   Чемпіонів  ! І   не  скаржуся ! – скаржиться    чоловік .
- Ти   вже   скаржишся ! – сказала    жінка .
- Неправда !  Я   давно   чекав   цього    матчу ! Вони  повинні   виграти ! … А   я   його    пропускаю ! Прокляття ! –  чоловік   ледь  не  заплакав   розрублюючи    мечем   зарослі .
- Чим  би    дитя    не   тішилося ! Не   будуй    ілюзій ! Невже    ти   не   розумієш    що   вини   не   будуть   грати   у   фіналі ! – сказала    жінка .
- Розумію !  Але   я  люблю   футбол   не   за   гру ! – сказав   чоловік .
- ?! А  за   що ?! – спитала    жінка .
- За   м’яч  ! Він   такий     круглий ! Я   хоч    зараз    обняв   би   його , взяв   би   з   собою , поставив   би   на стіл    в  своїй   кімнаті – щоб   мама    не   сердилася , і   фотографував   би    цілими    днями    в   різних    ракурсах ! -  сказав    чоловік    ковтаючи   слину .
- ?!  Ти   збочинець  !! -  сказала    жінка .
- Ні ! Крім   того    я   дивлюся    футбол   в   надії    що    якийсь   прикомандирований    загін   спецпризначення    буде    лупасити   на    синьку    фанів     на  стадіоні ! – сказав    чоловік .
- Хха ! Таке   буває   рідко ! Приблизно    раз    на    рік    спец-призначенців   тренують    на   живих   цілях ! І цього   року   таке    вже   було ! – сказала    жінка .
- ?!  Я  ніколи    не   втрачаю    надії ! -  сказав    чоловік .
Діти  слідкують  за  ними  ховаючись  між  деревами , кущами  і  поштовими  скриньками  які  гармонійно  вписуються  в  мальовничий  поліський  лісовий  пейзаж . За  чоловіком  і  жінкою  з  мішком  слідкують  також  лісові  звірі : косуля , заєць , дикий  кабан , кенгуру , єнот , Цар  звірів – Лев , Поліський  слон , казкові  істоти , мавки , потерчата , та  п’яний  лісник  з  зарядженою  рушницею .
- Тихіше ! Ми   повинні   бути   непомітними ! … ?! … Як   ці два   браконьєри    які   ціляться    в   косулю ! – порівняв    Макс .
Неподалік    стоять   два    браконьєри   і   ціляться    в   косулю  …
- ?!  Що ?! Ой  йой… ! Нас   помітили ! – крикнув   один    із   браконьєрів .
- Шухєр ! Тікаємо! До  вечора   ще  встигнемо  купити  м’яса  в супермаркеті! – сказав  другий.
- Так ! А   жінкам    скажемо    що     підстрелили   бідну    безпомічну   косулю ! Ха-ха ! – сміється   перший    браконьєр .
Браконьєри     кинулися   тікати   затріщавши    сухими     лісовими   гілками     і   кущами .
- ??! – здивувалися    діти .
- ?!  Чуєш ?!  Що   це ?!  - насторожилася     жінка    з   мішком .
- ?!  Не  чую ! Але   відчуваю    запах ! Так    ніби   ти   до   мене   йдеш   на   курячих              лапах ! … -  сказав     чоловік .
- ?!  Це    ж    Танок    на  майдані    Конго ! – констатувала      жінка .
- Сама   ти    Танок ! Тебе    знову    кинуло     в   піт ! Здається     це   щось    в   тих   кущах    тріщало ! … ?! … Гм ! Хіба   що   в  мене   знову    вигадкові    галюцинації ! – припустив     чоловік .
Жінка    і   чоловік   пішли   в  кущі .
- Вони   побачать   нас ! – злякалася    Олена .
- ?!  Знаю !  Я   також    не   дурний ! – сказав     Макс .
- Що   ж   робити ! – також   злякався    Толік .
- Аааа !!! … Заєць !!! … - закричала   Віка .
Поряд  стоїть  заєць  з  морквою  в  руці  і  також  заверещав  коли  побачив   дівчину   яка   верещить  від  того  що  побачила  зайця   який   верещить  … Звичайно  на  своїй   заячій   мові …
- Аааа !!! … - верещить    заєць .
- Аааа !!! … - верещить   Віка .
Заєць   закрутив   головою , тілом , втратив    свідомість    і … Впав    на   спину  , задерши    до    верху    лапи .
- Я  вбила   зайця ! – запищала    Віка .
- ?!  Це   тут ! – сказала    жінка .
Жінка    і   чоловік   розгорнули   гілки   кущів … А  там … Четверо   дітей …
- Ей ! Пуцвірки ! Що  ви  тут   робите ?! Батьки  не   вчили  вас   що   не   можна   підглядати   за  підозрілими  людьми  які  несуть  підозрілий  мішок   з … - сердито  питає   чоловік  , але   жінка     штурхонула   його    кулаком    в    бік . - … Аув ! Ее ! … ??! … З    цілком   легальними    речами    в     середині ?! – договорив   чоловік    і    обережно    боячись   скоса     подивився    на   жінку .
- Ми  діти ! Ми  з  місцевої   школи , нічого  не  знаємо ! – «відмазуючись»  пояснює  Олена .
- Мені   цього    достатньо ! Вони   нічого    не   бачили ! Ходімо    звідси ! Я    ще  встигну   купити    хот-дог ! – сказав   чоловік   до   жінки , і    вже   розвернувся   щоб   іти .
- Почекай ! – сказала    жінка   і  зупинила    чоловіка .
- Я   вбила  зайця ! – сказала    злякана   Віка   і   показала   на   лежачого     зайця  .
- Отакої !  Як   тобі   не   соромно ?! Ти    ж   дівчинка ! – сказав    чоловік .
- Я   буду   картати    себе    все     життя ! – заплакала   Віка .
- Молодець !  На  тобі   за   це   цукерку ! – сказав   чоловік .
- ?! Иих ! Це   пістолет   ПМ , засвічений  в   якійсь  кримінальній   справі ! – сказала    Віка .
На     пістолеті    висить    бирка  .
«Засвічений   в   кримінальній   справі . Не   торкатися»
- ?! Иии ! Це  не  мій! Ии … Не  звертай  уваги ! - сказав  чоловік  і  заховав  пістолет  за  пояс .
- Ми    збираємо   гриби ! – вигадуючи   пояснює     Макс .
- А   що   у  вас    в   мішку  ?! – спитав    Толік .
- ??! Ии … Гриби ! … ?! … Ми   також    їх   збираємо ! … ?! … В  мішок ! … ?! – вигадуючи   пояснює     жінка .
- ?! Ии … То   ми  квити  ?! – спитав     Макс .
- Ми  не  бачили  як   ви  збираєте  гриби , а  ви  не  бачили  як  ми  збираємо  гриби ! – сказала     Олена .
- І   як   я   вбила   зайця ! – діловито    додала   Віка .
- ?!  Добре ! Ии … Ми   заплатимо    вам    щоб  ви   мовчали . – сказав   чоловік   і  поліз    в   кишеню     діставати   гаманець .
Жінка     знову    штурхонула   чоловіка    кулаком    в    бік .
- Аув ! – крикнув   від   болю   чоловік .
- Обійдемося   усною   домовленістю    що   ніхто   нічого    не   бачив ! – хитро    сказала     жінка    і   насторожено     подивилася    на    дітей .
- ?! То  ми  йдемо  собі ?! – спитав   Макс   відступаючи  назад   зі   своїми   друзями  і   сестрою .
- ?! Так ! Ми  також  йдемо ! – сказала   жінка   і   почала   відступати   з   чоловіком   назад .
- Не    озираючись ! – наголошує     Толік .
- Згода ! – сказав    чоловік .
- Кущі   з   гострими   колючками ! – крикнула   Олена .
- Аув ! – пискнула   жінка .
- Аув ! Я   курю   з   8-ми  років ! – закричав   чоловік .
Чоловік    і   Жінка    натикнулися     на   кущі   з   колючками .
- ?!  Що ?!  з   8-ми   років ?! – спитала    Жінка .
- ?!  Я  завжди   кажу   правду    коли   піддаюся   фізичній   болі ! – скаржиться    чоловік .
- Ти   ще   б   про    все    на   світі     розказав ! – розізлилася   жінка .
- Я натикнувся  на  кущі  з  колючками ! Я  мусив  «вилити»  всю  правду! – скиглить  чоловік .
- Ідіот ! – сердиться      жінка .                            
- Ха-ха ! Не   оглядаючись ! Ха-ха ! – засміялися    діти .
- Гррр !!  Діти !!! – розсердилася     жінка    і  кинулася   на   дітей .
Чоловік  також  кинувся  на   дітей . Діти  сміючись   зірвалися   з  місця  і  почали  тікати … Чоловік    і  жінка    захекалися    і  зупинилися …
- Гррр !!!  Безтурботна   дітвора ! Повбивала   б   усіх ! – зі   злості   сказала   жінка .
- Хих ! Не  переймайся ! Пішли  закопаємо  мішок  поки  нас  ніхто  не  побачив  і  ти  купиш   свій  хліб ! А  потім   підемо  разом   у  кіно ! Я  давно   хотів   побачити  «Міцний  горішок – 4» .
- Ні ! – відразу   сердито   відказала    жінка .
- Тоді  просто   закопаємо   мішок ! – логічно   сказав    чоловік .
Чоловік  і  жінка  пішли  закопувати   мішок . Мертвий  заєць   встав , на  місці   де  він  лежав   контур  його  тіла  обведений  білою  крейдою . Він  погриз  моркву , поскакав  навкруги , і  втік …
Жінка  і  чоловік    викопали   яму … Копав   тільки   чоловік … Жінка  керувала …
- З   цієї     сторони     розшир   ще   на   20  сантиметрів – мішок    може   забруднитися ! – командує     жінка .
Чоловік , скоса , сердито    подивився   на   жінку …
Михайло – чоловік , один  із  відомих   кримінальних   елементів   столиці . Чому  елемент ?! Тому  що  тільки  звичайний   елемент , який   можна  будь-коли   замінити  в  разі   несправності . А  чому  в  Столиці ?! Тому  що , зазвичай, в  Столиці   і   великих   містах-мільйонниках   можна   знайти     роботу   кримінальним   елементам .
Ольга – жінка , одна   з   невідомих   кримінальних    особистостей . Але   цим   і  популярна – справжні    відомі   злочинці     завжди   приховують   свою   відомість . Завдяки    цьому   вони   й   відомі   і   «йдуть»    на   «розхват» .
- … Моя    машина     не   має   бензину ! … - Міша ,  копаючи  яму , співає     пісню   групи  «Океану   Ельзи»   .
- Співай ! … Ой !  Тобто ! Копай   Кобзон ! Мені    ще   треба    сьогодні    приготувати   вечерю    і   подивитися    якийсь    серіал ! – прикрикнула    Ольга .
- Який ? – спитав     Міша .
- Який-небудь , байдуже . Останнім   часом   мені   стає   сумно  і  самотньо . – сказала  Ольга .
- Так , таке   буває  коли  в  тебе      безладне    життя . – пояснює     Міша .
- Поговори   ще   мені ! -  прикрикнула    Ольга .
- Поговорити ?! Добре  ! Ти   знаєш    що  манну    кашу   треба   варити    на    повільному     вогні ?! … - серйозно   спитав    Міша .
- ?! – здивувалася     Ольга .
- … Купила   мама    коника    а  коник    без   ноги ! Яка    цікава    іграшка , ги-ги    ги-ги         ги ! … - співає      Міша    пісню    групи   «ТНМК» .
Міша  ще   декілька   годин   розказував   цікаві   історії  і  співав   пісні   копаючи   яму . Нарешті   вони   кинули   мішок    в   яму , нелегальний    кримінальний    священник    провів    похоронну   процесію , покропив   яму   з    мішком , кинув    у  яму    дохлу    білку …
- … Спочинь   у   мирі , дика    тварюка ! – сказав    священник     і   перехрестився .
Казкові   лісові    фоторепортери    сфотографували      могилу   мішка . Міша    забрав   лопату    і    пішов    з   Ольгою    до   машини …
- ?!  От   прокляття ! Тільки     залишиш    машину    на   декілька   годин    на   місці    де     стоянка   заборонена    і   зразу   ж   на  неї    чіпляють    фіксатор    колеса ! – скаржиться   Міша  .
Біля   авто , на   дереві , посеред    лісу , висить     дорожній   знак .
«Стоянка  заборонена   в непарні  дні , крім  авто  Депутатів  Верховної   Ради  та  їхніх   посіпак»
- ?!  Ти  що  ,  не   бачив   знак ?! – скаржиться    Ольга .
- Я  не   міг ! Я  розгадував   сканворд ! Там   було   цікаве   слово ! «Якого  біса   і   кому   це   все    потрібно ?» . Шість   букв , друга    і   третя  - «ік» , п’ята   і   шоста – «му» . - сказав    Міша .
В   лісі  почала   звучати   страшна     лісова   мелодія  , «Лісова    пісня»    Лесі   Українки . Пташки   перестали    цвірінькати , сонце   сховалося    за   хмару , рослини    перестали      розквітати , зебра     перебігла   через   лісову   дорогу    і   заіржала … Як    кінь ! …
- О   боже !  Що   це ?! –  злякався     Міша .
-  «Нікому» - підійде  ?! – злякано   спитала     Ольга .
- ?!  Так ! Підходить ! –  зрадів    Міша   і   записав    в  сканворд     слово  «Нікому» .
- Що   це   за   страшна   мелодія ?! – спитала    Ольга .
- ?!  Не   знаю ! Я   сам    до  переляку      боюся   того     чого   не   знаю ! – сказав    Міша .
- Міша !  Мені    страшно ! – злякано    сказала    Ольга    і   обняла    Мішу .
- Мені   також ! – сказав    Міша   і   також    обняв    Ольгу .
Раптом   з-за     кущів    вискочив  … Працівник     ДАІ  !!!  ...
- Ухухув…!!! Попалися! … - почав  відразу  верещати  ДАІшник  і  корчити  гримасу  обличчя.
- О   господи ! – злякався    Міша .
- Ой    шоб    тебе … !!! – також    злякалася    Ольга .
- Ха-ха ! Старший   сержант     Вовкулака ! Прошу     пред’явіть     права , техпаспорт , штраф    за     паркування     авто    в     забороненому   місці ! – професійно   сказав   ДАІшник .
- ?!  Це   ж   ліс ! – констатувала    Ольга .
- Так !  Це   чарівний   ліс !  І  це   мій      ліс ! – наголосив   ДАІшник .
- Все  в  порядку! Я  заплачу – в  мене  повно  грошей ! – сказав  Міша  і  дав  ДАІшник  гроші .
- Щоб  більше  не  їздили  і  не  паркувалися  в  моєму  лісі ! Ха-ха ! … - маніакально  засміявся   ДАІшник , а  далі  спохватився . - … ?! А  ні ! Почекайте ! А  з  кого  ж  тоді  я  буду  брати  штраф    за   неправильне   паркування  ?! … ??! … Иии … Їздіть    і   паркуйтеся   в   забороненому  місці  і  далі ! Так  так ! – сказав   ДАІшник   і   вже   зібрався    іти .
- ?!  Ей ! А     фіксатор    колеса  ?! – претензійно  нагадав     Міша .
- Шо ?!  Хочете   моєї   крові ?!  … Беріть !  Мені    не   шкода ! – злісно  і   ображено  сказав    ДАІшник .
ДАІшник    зняв    фіксатор     колеса     і   зник   у   лісових    хащах    наче   казкова   лісова    істота    якої   не   було .
- Хуух ! Ледь-ледь     відмазалися ! Ще   залишилося   трохи     грошей     на   консервовані   кабачки . -  сказав    Міша .
- ?! – здивувалася     Ольга .
- ?! Я  їх  дуже  люблю ! Я  граю   в  акцію  «Всі  родичі   гарбузові» . «Збери   хоча  б 10  міцно    приклеєних   етикеток , зі    скляних     півлітрових   закруток   домашніх   заготовок  , так      щоб   вони   не    порвалися , і   10    не   погнутих    бляшаних    кришечок , до   1   січня    наступного    року , і   надішли     «Бабусі     Карасці» ! – прочитав    акцію   Міша .
- ??! Бабусі   Карасці ?! - здивувалася    Ольга .
- Це  вигідно ! Не   витрачаєш   часу  на    викидання   етикеток   і   кришечок    в   смітник ! –   пояснює     Міша .
- ?!  Поїхали    вже ! – сердиться    Ольга .
Двійця      поїхала    мало     не   збивши , на   виїзді   з   лісу , велосипедиста …
- Козли ! Куди   ж   ви    їдете ?!  В    місті     і   так   немає   велосипедних   доріжок ! А   тут    ще   й    в  лісі    нема    де   покататися ! … - кричить   і  скаржиться    велосипедист .
Джип    виїхав     на   асфальтовану     дорогу    і   поїхав    у   Місто .
- Ти   знаєш ! Я   довго   думала … Це   таке   дивне   відчуття ! – задумливо  сказала  Ольга .
- Думати ?! Так , це     іноді    дуже   дивно !  - сказав    Міша .
- ?! Ні ! Я  про  інше  … - сказала  Ольга  і   випадково  погладила   панель  приладів  джипа .
- Так !  Моя     панель    приладів     з   метало-пластика ! Вона   збуджує ! Хи-хи ! Моя    улюблена ! – радісно  сказав     Міша   і  також   погладив    панель    приладів   обома   руками    кинувши   кермо      на   ходу    машини   і   дивлячись   на   Ольгу .
Джип    завиляв  , через    дорогу    переходять   люди … Запищали   гальма …
- Пішохід ! – застережно   крикнула    Ольга     подивившись   на   дорогу .
Джип    ледь   не   збив     пішохода .
- Поштар ! Людина-невидимка ! Птеродактиль ! НЛО ! , Китайці ! … - застережно   кричить   Ольга .
Джип    ледь   не   позбивав    усіх    хто   переходить    дорогу .
- … Газета ! … - крикнув    хтось   на  дорозі .
В   лобове   скло     хтось   кинув    газету . Джип   виляє   і   пищить   гальмами .
- … Молоко ! … - крикнув    хтось   другий   на  дорозі .
В  лобове  скло  попав  ящик  з  молоком , Молоко  розлилось  по  склу . Джип  завиляв …
- … Яйця ! … - крикнув   хтось   третій   на  дорозі .
Хтось   закидав   лобове   скло    яйцями . Авто   завиляло …
- Аа ! Смерть ! Смерть ! – панікуючи  кричить   Кіднепінг .
- … Журналіст ! … - крикнув    хтось  четвертий    на  дорозі .
Хтось   кинув    в   лобове   скло    журналіста    з   диктофоном    в   руках … Журналіст    впав    на   асфальт    і    кумедно    покотився . Джип   завиляв .
- Він  мертвий ! У  нього  диктофон ! – перелякано кричить   Мафійко .  
- … Депутат ! … - крикнув    хтось   п’ятий   на  дорозі .
Хтось  кинув  в  лобове  скло  депутата… Депутат   вдарився, відлетів і покотився  по  дорозі…
- … Сміття ! … - крикнув    хтось .
Машину   закидали   сміттям . Міша   взяв   кермо   в   руки , вирівняв    авто    на   дорозі , увімкнув    двірники    які    з    трудом     розчистили    лобове   скло     від   бруду .
- Хууф  ! – важко   зітхнув     Міша . – На    дорогах     в   наш   час   небезпечно !  
- Російський   літак-винищувач ! – крикнув    хтось   другий .
Над    машиною   пролетів     літак-винищувач .
- Цього   ще  не  вистачало ! Мало  їм  місця   над   Цхінвалі  ! – скаржиться  Кіднепінг .
- ??! – здивувалися    Ольга   і   Міша .
- ?!  Ні ! Я   не   про   панель ! – сказала     Ольга .
- Моя  панель ! – висолопивши  язика  сказав  Міша  і  вже  хотів   доторкнутися  до  панелі   обома     руками .
- Тримай    руки    на     кермі ! - грізно     сказала     Ольга .
- А , так , то    що   ти   хотіла ?  - спитав     Міша .
- Я  про  дітей  у  лісі . Як  тільки   я  їх  побачила   у   мене   прокинувся   якийсь  інстинкт ! Я  сама   не   розумію     який , але   він   дуже    сильний . – розмірковуючи   говорить    Ольга .
- ?!  Інстинкт   втікання    з   місця    злочину ?! – спитав     Міша .
- Ні ! Якесь   неймовірне    чарівне   відчуття , ніби    я   щось   втратила ! – сказала     Ольга .
- ?!  Останній    розум ?! – спитав    Міша .
- Ні ! Це   в  минулому . – сказала     Ольга .
- Совість ?! – спитав     Міша .
- Ні !   Я    через    це   не  переживаю . - сказала     Ольга .
- Природну    свіжість ?! – спитав    Міша .
- ?! Ні ! - сказала    Ольга .
- Тоді  я  не   знаю ! Я  не  на  «Брейн-рингу   для   дітей»    і  не   в    шоу   «Найрозумніший» !  Кажи   прямо ! – сказав    Міша .
- Гм !  Ти   будеш    сміятися !  Гм ! – сказала      сміючись    Ольга .
- Кажи ! Я   вже   сміюсь ! -  сказав     сміючись    Міша .
- Інстинкт    убивати ! - сказала    Ольга .
- ?! А  чому  він  мав  прокидатися  ?! Він  у  тебе  вже  давно  і  ніби  нікуди  й  не  зникав ! – логічно  сказав   Міша .
- Нуу … Ці   діти . Вони   такі   маленькі !  Безпомічні ! Безпорадні ! Може   в   них   немає   батьків , або   неповна  сім’я , або   вони  бачили   що   в  мішку  ?! – спитала    Ольга .
- До   чого    ти   ведеш ? – запідозриливо   спитав     Міша .
- Так    завжди   буває   у   фільмах   і  казках . Діти     щось   бачили , якийсь   злочин , бандити    подумали  що  це   тільки  діти , що   вони    нічого     нікому   не  скажуть , їм  ніхто    не  повірить , вони  не  знають  абетки ! А   вони      якимось   чином    звертаються   в  Поліцію    і  в   кінці    фільму , бац !   Бандитів     заарештовують ! – пояснює    Ольга .
- Хха !  Так     їм   і  треба , козлам ! Нічого    перти    проти    Закону ! – сказав     Міша .
- Подумай  добре . Бачив   фільм  «Свідок»  з  Сігурні  Вівер  і  якимось  пацанчіком-шпиньдюком ? – спитала     Ольга .
- Так ! Ті   козли   отримали   по   заслугах  ! – сказав    Міша .
- Гм !  А  я   схожа    на   Сігурні    Вівер ? – спитала    Ольга .
- Ні ! А   я  схожий    на   того    пацана-свідка  ?! – спитав      Міша .
- Ні ! – вже  сердито  відповіла  Ольга . - Ці  діти  в  лісі – зайві  свідки! – констатувала  Ольга .
- ?!  Йой ! Які    ж   ми  ідіоти !! – докоряючи   констатував    Міша .
- Тільки   ти ! – поправила    його    Ольга .
- Вони  повідомлять  в  Поліцію! І  нас  посадять  в одній  камері! Клас ! – зрадів  Міша .
- Не    дочекаєшся . Треба    знайти   дітей . – сказала    Ольга .
- Так !  Вб’ємо     безпомічних   дітей    які   не   можуть   захистити     себе ! – сказав    Міша .
- Так !  Розвертайся ! – сказала     Ольга .
Авто    різко    розвернулося  …
- … Полтергейст ! … - крикнув   хтось   на  дорозі .
Хтось   кинув    в   лобове   скло    Полтергейста . Він   також   впав    і     кумедно   покотився     по   асфальту . Авто   завиляло …
- Прокляття ! – лається    Міша .
Джип    приїхав    назад    у    ліс …
- От   зараза ! Ми   запізнилися ! – докоряє   Міша   стоячи    перед    розритою   могилою . – Мішок   розкопався   і   втік !
В    ямі  немає   мішка . На   дні   лежить     записка .
«Ха-ха !»
- О  боже ! Не  треба  було   зупинятися   в  тому  салоні  краси ! – докоряє  собі   Ольга .
- Чого ?!  Ти  стала   гарнішою ! – похвалив    Міша .
- Це   мене    не   втішає . – сказала    Ольга .
- Тобі   давай   я   розповім   анекдот … - почав    Міша .
- Отямся ! Труп   клоуна ! Діти ! Викопали ! Тюрма ! … - в’їдливо  нагадує   Мафійко .
Діти   ідуть   по   лісу    і   тягнуть    мішок …
- Ух !   Який   він   важкий ! – сказала     Олена .
- Ти    думаєш     там   стільки   макулатури  ? – спитав     Толік   у  Макса .
- Звичайно . А  чого  б  вони   таємно  викидали  цілий  мішок  якщо  це  не  макулатура ?! Всі   бояться   тримати   вдома    макулатуру , і   тому   таємно     викидають   її ! А   ми    здамо   її    у  «Втор-сировину» . - сказав    Макс .
- Може  вони    таким     чином    викидають     сміття ?! – припустила   Олена .
Так . Діти  таки  заховалися    і   спостерігали    як     чоловік    і    жінка    закопували   мішок . При    чому    копав   тільки   чоловік .  Повернулися   на   те   місце  …
- Давайте   повернемось   і  поховаємо      зайця   по-людськи ! – запропонувала   Віка .
Вони  прийшли  …
- ?!  А  де   заєць  ?! – здивовано  спитала      Олена .
Зайця   не   було . А   на   його    місці    крейдою    обведений    його    контур …
- ?!  Мабуть      його     знайшли   і   завезли   у   морг ! А   вбивця    вже   напевне    у   загальнодержавному    розшуку ! – сказав    Макс    пильно   подивившись    на   свою   сестру .
- Аха-хах-ха ! … - заплакала   сестра .
- Не  лякай  свою  сестру ! – сказала  Олена . – Може  він  тільки  при  смерті ? – припустила     Олена .
Віка   ще  більше   заридала . Діти  викопали  мішок . Лопати  взяли  на  пожежному  щитку   який   мирно    стоїть     посеред    лісу , за   всіма   правилами    пожежної   техніки , поруч    з   автоматами : з   кавою , жуйками , шоколадками    і   сигаретами .
- То    може     давайте     подивимося    що  там ?! – запропонувала    Олена   коли   вони    вже   протягнули   мішок    далеко    від   місця   захоронення .
- Так , а   може   там    єврейське   золото ! – обнадійливо  припустив    Толік .  
- Сам  ти  єврейське   золото !  - «підколює»   Олена .
- Ні !  Тут    не   можна . Треба    тікати      звідси . А   якщо   нас    хтось    побачить    і  забере   мішок  ?! – припустив     Макс .
- Хто   нас   побачить ?!  Тут   глушина , нікого    не   має . Тільки   п’яний    лісник   і   ця   відеокамера      відео-спостереження ! – сказала   Олена  .
Біля  дітей  плентається  п’яний  лісник, а  на  дереві   висить  камера  відео-спостереження  яка   крутиться  туди  сюди , знімає  на  відео  все  що  відбувається  в  лісі  і  посилає  цю  інформацію … А  хто  його  знає  куди  воно  її  посилає ?!  І  кому   треба   відео-спостереження   в  лісі , і  хто   буде  оплачувати     це   все ?! …
- О  чорт ! Шеф! Нас  розсекретили ! – сказав   оператор  який  слідкує  за  лісом на моніторі .
На  моніторі  видно  як  діти  несуть, посеред  лісу, якийсь  мішок  і  дивляться  на відеокамеру.  
- Отакої !  Це   Партія    Зелених ! Забираємося   звідси , їдемо    в    інший    ліс ! – запанікував    керівник     Захисної     Природничої      Організації  …
«Збережемо    зелене   багатство   і    заготівля   дров    на   зиму»
… Так    написано    на    спецодязі    працівників    організації   і    на     мікроавтобусі   на   якому   вони     втекли   в   інший   ліс .
- А    як   же   відеокамери ?!  Вони   ж   дорогі ! – панікуючи  нагадав    оператор .
- Нічого , хай    залишаються !  Це   наш   подарунок    лісу ! – швидко  сказав    керівник    Природної    Організації .
- А  ми   ж  побачили   двох   підозрілих   людей   які   закопують   мішок ! – зауважив  Макс .
- Давай   подивимось ! – почала    скиглити    Віка .
- Иих ! Добре !  Тільки   потім   не   кажіть    що   я  вас     не    попереджав … ??!  Або  попереджав … Або   щось   казав … - попереджає   Макс , а  потім  байдуже . - … ?!  А !  забудьте !
Діти   вже    нетерпляче   почали   розв’язувати   мішок  …
- Цікаво   що   це ? Якщо   там    стара   біжутерія  - я   візьму   собі    і   буду   схожа    на    Юлію    Тимошенко ! – сказала     Олена   радісно    задумавшись .
- А   якщо   там   старі   ще  працюючі   SONY-Playstation  - я   візьму    собі ! – сказав  Толік .
- А   якщо   там     старі , ще   гарні , ляльки – я  візьму   собі ! – сказала   Віка .
- А  якщо  там  стара  ще  працююча  губозакаточна   машинка – заберете   все  собі ! – в’їдливо   сказав    Макс .
Діти   відкрили  мішок …
- Аааа !!! … - заверещала    Віка .
- Не  дивись ! Не  дивись ! – кричить     Макс  .
Макс  затулив  сестрі  очі  і  відвів  її  в  сторону  … Віка , ще  з  дитинства  панічно  боїться   клоунів …    
- Отакої ! Що  це ?! – з  огидою   сказав    Толік .
- Фуу ! Це   труп ! – скривившись    сказала     Олена .
В мішку  лежить  тіло . Мертве . Труп . Труп  Клоуна . Лице  трупа  посміхається   ідіотською   посмішкою , на  носі  в  нього  червоний  ковпачок , лице  вимазане  в  білій  емальованій  фарбі  для   зовнішнього  фарбування  побутових  речей , волосся   руде , скуйовджене   і  не  пружинить  як   від    шампуню    «Пантін-прові» .
- Це   клоун ! – констатував     Макс .
- Давайте   скажемо     йому    щоб   він    розсмішив   нас ! – запропонував    Толік  .
- ?! Він  не  може ! Він  мертвий ! І  вже , здається , починає   розкладатися . – помітив  Макс . -  Він  може   розсмішити   нас   хіба   що     тим , що    він     тут   робить , мертвий     і   в  мішку  !
- Схоже   цей   мужик   з   бабою    вирішили    здихатися    зайвого   мертвого     клоуна ! –   констатував    Толік .
- І  тепер  вини  схочуть   озбутися   нас – коли    дізнаються   що    ми   його    викопали ! – замислившись   сказав   Макс .
- ?! Звідки  вони  дізнаються?! Вони  ж  уїхали  вже! … ??! … Напевне! – припустила  Олена .
- Ото   ж   то ! Мені    стає    страшно . Так   само    як   тоді    коли   я   вперше   почув    як    співає    Хлопчик-рокенрол    на   Дитячому   Євробаченні . – боязко  сказав    Макс  і  здригнувся  .
- Давайте   повідомимо   в  Поліцію ! – запропонувала      Віка .
- Ні , давайте   перепоховаємо   його . - запропонував    Макс .
- Ні , давайте     з’їмо   по   чісбургеру ! - сказав     Толік .
- ?!  А  в  тебе  є ?!  - зацікавлено  спитав     Макс .
- Ні . – сказав     Толік .
- Их ! Тоді   не   треба ! – сказав    Макс .
- Як    хочете ! Моє   діло    запропонувати . – сказав    Толік .
- Ви  вже  накрили  його  обличчя ? – спитала  Віка  стоячи  в  стороні  і  не  дивлячись  на  клоуна .
Діти  все   ж   таки   позбулися    тіла   клоуна . А   куди ?!  Цього  ніхто  не   знає . Крім  дітей . І    ніхто   й   не   дізнається  - до   кінця      фільму … ?! … Тобто     цієї    історії .
- А   що    ми   скажемо     батькам ?! – спитала    Віка    в   брата .
- Скажемо  що  ми  їхні  діти ! Може  вони  повірять  і  приймуть  нас  до  себе ! – сказав  Макс.
- ?!  Але    ж   ми   і   так   їхні   діти ! – здивовано  констатувала   Віка .
- ?! Гии … ?!  … Так , так … ?! … - здивувався     Макс  і  замислився .
Діти   дійшли   до   двору     багатоповерхового    будинку …
- Ну   все – розходимось . І  пам’ятайте – ми   нічого   не   бачили , Кучма - не  Президент , Клоун   мертвий , грошей   не   має , манна    каша   не   смачна ! – сказав    Макс .
- Так !  Піду   розгадаю     пару    сканвордів     і  з’їм     печиво ! – буденно  сказала     Олена .
- А    я      відкрию     шафку   і   повиймаю   свої   старі    іграшки , а   потім      пограю    в     якусь    комп’ютерну   гру  ! – також   буденно   сказав   Толік .

3
- Так !  Що    ж   ми  тепер   скажемо    шефу  ?! – невідомо  в  кого     спитала    Ольга .
- Хха ! Я  б  на  його  місці  вбив  би  тих   хто  не  виконав   його  завдання ! – сказав  Міша .
- ?!  Тобто   нас ?! – спитала    Ольга .
- ?! О  боже ! Ми  трупи ! Скоро  й  ми  будемо  в   мішку   так   як  той   бідолашний  клоун ! А  все  через  Профспілку  працівників  Циркової  Індустрії! – почав  панікувати і  скиглити  Міша.
- Підемо   до   шефа ! Хай    скаже    що   далі    робити . – вирішила     Ольга .
Чоловік    і   Жінка     пішли   до    авто …
- Отакої ! Знову    той   ДАІшник ! – скиглить     Міша .
Міша  знову  зупинився  біля  знака «Стоянка  заборонена  …» , і  на  колесі  знову блокіратор .
Як   і  минулого   разу - Міша   розрахувався     з   ДАІшником   давши    йому    незаконного    хабара . І    вони  поїхали    до   свого    шефа .
В  шефа … Лице     шефа , поки   що , звичайно , не   показують .  
- Шеф  ! Що   робити ? Ми    втратили   труп ! – стривожено  сказала    Ольга .
Шеф  спокійно  гойдається  на  своїй  крісло-качалці  і  курить  свою  улюблену  мафіозну    сигару  і  жує  свій  улюблений  метровий  бутерброд  з  ковбасою , майонезом , хлібом , сиром  та   іншим  цікавим  і  гастритно-виразковим   начинням . Потім   підводиться   з  крісла , починає      ходити   кругами     і    говорити …
- Я  розкажу  вам   історію   яку   мені   доводилося   чути   від … Иии … ?! …  Від   кого   не   скажу … ?! … Бо   вже    забув . Ця   історія   трапилася   в   маленькому   кримському   гірському   селищі . Маленький   хлопчик , кримський   татар , який  пас  отару  овець , дуже  нудьгував   доглядаючи  за  овечками  і  баранами . Йому   було  сумно  і  він  надів  навушники   китайського    виробництва , увімкнув  MPEC-3-плеєр  і , поринувши  у  мрії , слухав  популярну  музику . Потім    йому  стало  ще  нудніше . Тому   він  схотів   їсти . У  нього  в  сумці  нічого  не  було  крім  однієї    хлібини , двох   варених  яєць … Курячих ! Кетчупу , майонезу , капустини , великого   кримського    ножа , стадо  овечок  і  База  Російського  Чорноморського  Флоту  під  носом . Тоді  він  взяв  ножа , зарізав  овечку … Одну … Я  розумію  це  жорстоко … Але  ніж  був  у  нього ! – зауважив  Шеф  і  продовжує  розповідь . - Почистив  її , розпалив  багаття , підсмажив  овечку , поклав  шматок  запашного  гарячого  м’яса  на  скибку  хліба, покришив  яйця, полив  майонезом ,  кетчупом  і  покришив  капустою … І  з’їв ! Але  м’яса   залишилося  багато . Тоді  він   зробив  ще  бутербродів   з  овечки , і   почав  «штовхати»  їх   всім  кому  попало … ! - розповідає  Шеф  і  поглядає  у  вікно .
Вікно   виходить  на  Циркову   Сцену , на   якій  учасники   циркового  шоу   проводять     репетицію   своїх   виступів . Клоуни   жонглюють    кеглями , бананами , динями , та    бойовими    військовими   гранатами . Дівчина  крутить  обруч  навколо  своєї  талії … А  потім   закрутилася   сама   як  дзиґа , втратила  свідомість  і  впала . Приборкувачі   диких   хижих  звірів  стрибають     через  палаючий  обруч  з  гострими  ножами  в  середині , навчаючи , таким   чином , звірів   стрибати  самим . Жінка  з  анакондою   ходить  по  сцені  і  намагається  звільнитися   від  захвату    змії … Потім   знесилена   падає   і   смикається , до  неї   підібгають  охоронці   і  намагаються    звільнити   її  від  анаконди . Але   змія   відпихає  їх  своїм   хвостом  і  б’є  своєю   головою   по   головах  охоронців . Слон  намагається   пролізти   крізь   вузький   дверний   прохід , і  нарешті    застрягає   там . Клоун  на  одноколісному  велосипеді   тараниться   в  Путіна   на   одноколісному    велосипеді . Обоє   раз  за   разом   падають  і   ржуть   як  ідіоти . Потім   під’їхав   Мєдвєд  на  одноколісному   велосипеді  і  розігнав   Клоуна   і  Путіна . На   сцену , до   мікрофона , виходить  Вєрка  Сердючка   і  починає   говорити    промову . Фокусники    роблять    фокуси - знімають    з   голови  циліндри  і   дістають   звідти   всякий   непотріб : кроликів , моркву , використані   дитячі     підгузники , соєві   субпродукти , бюлетені   і  відкріпні   талони  для   голосування   на   виборах    Президента   2004   року . Циркові   гімнасти   стрибають  на   навісних   брусях , кільцях , літають   по  сцені    як   ошпарені   і  врешті-решт    падають   вниз    і  розбиваються    як    свіжі    млинці  об    тверду    підлогу . Депутати    Верховної    Ради   проводять    голосування …
- Шановні   депутати ! Прошу  голосувати ! Приймаємо  постанову  про  присвоєння   Клоуну    Хряку  Веселуну  почесне  звання  «Заслужений  Президент   Країни  Придурків»  ! … - говорить     Спікер    ВР .
На   сцену   вийшов    Куклачов    зі   своїми     скаженими     котами     і   почав   підкидатися    ними     як  кеглями . Коти   не   витримали   знущання   і  накинулися    на    господаря …
- … Ааа !!! Аааа !!! .. Відпустіть ! Я  більше   не   буду !!! … Ааа !!! …  - від  болю  кричить   Куклачов .
- … Військовим  Чорноморського  Флоту , місцевим   жителям … - продовжує  Шеф . - …    Туристам , вегетаріанцям , єнотам , кримським  татарам , дітям   з  Артеку , депутатам , державним   чиновникам , олігархам  та  іншим  щасливим  власникам  прибережних   котеджів  які  колись були  дитячими  санаторіями . Таким  чином   він  заробив  багато  грошей . Господарі  овечки  почали  вимагати  від   хлопчика  компенсації  за  овечку . Але  хлопчик   вже  був  місцевим   бізнесменом-авторитетом  з  грошима  і  великим   кримським  ножем , і  вирішив  не  ділитися  з  овечководами . Так  виникла  велика  і  потужна  «Шаурма» . Він  зажив  красивим  життям , мав  все  що забажав , кого  забажав  і  скільки  забажав . Він  купив  собі  мрію  свого  життя ! Великий  конструктор  «Лего» . І  почав  його  складати . Все  начебто  складалося  добре , але , аж  раптом , знайшлися   інші  люди-авторитети  які  також  продавали  приблизно  такі  ж  бутерброди  але  з  замінника   м’яса  і  соєвими  добавками , добавками: Е-345 , Е-742 , Е-666 , Е-1099 , ГЕ-772 , ДЕ , ФЕ , КЕ, ЖЕ , та  ще  безліч   Е , Є , Ж , З , И , І , Й , К , Л, М  та  Н, та  іншими    нестандартними   інгредієнтами . Такими  як   дешеві  сосиски, банани , суп  та  горохове  пюре. Вони  потіснили  хлопчика  на  ринку. Хлопчик  пішов  розбиратися  з  винахідниками . Але  в  них  також  були , і  ще  більші , великі   кримські  ножі. Хлопчику  довелося  погодитися  на  умови : дебет, кредит, бухгалтерія, фінансовий   звіт, рекет, продажні  міліціонери, подвійні  податки, подвійна  бухгалтерія , домашні  розмальовки : «Качині   Історії» , «Медведики  Гаммі», «Котигорошко» , «Лис  Микита» , та   інші . В  результаті   хлопчик   заробив   виразку  шлунку   і   ще  цілий  букет   хвороб   травної   системи .  Після  того   він   зрозумів   одну   велику   істину - якщо  добавляти   менше  кетчупу , майонезу  і  капусти – то   можна   зекономити   купу   бабла ! – розказує   Шеф .
Раптом    хтось  закричав    несамовитим    нелюдським  диявольським  голосом …
- ??! – дивуються     Ольга    та    Міша .
В  кімнаті   шефа , в  кутку  який  оповитий   темрявою , в  потаємній   кімнаті , за   міцними    китайськими  броньованими  дверима   з   решітчастим   віконцем , сидить   невідома  істота … В   темряві   проглядається   її   силует … Пишна   скуйовджена  перука – скоріше  за  все   клоунська , кулеподібний    ніс – скоріше   за  все   клоунський . Істота – скоріше   за  все  - потвора-клоун , важко   дихає   видаючи    хриплі    звуки …
- ?! Ну  ну ! Перестань    Клоунштейн ! На ! … - заспокійливо  сказав    Шеф   і  кинув    в  потаємну   кімнату , через  віконце , дохлого    циркового   ховрашка .
Потвора   несамовито    почала   чвакати     мертве   звірятко   і … Зробила   відрижку …
Клоунштейн – саморобна   потвора    Шефа  , яку    він   багато    років , днями  і  ночами ,   створював   в  своїй  таємній  лабораторії  на  вулиці  Циркового  Мистецтва  34 , квартира  № 7 , на   замовлення  Радянської  Влади - для  посилення  розвиненого  Соціалізму. Він   зробив  його  із  шматків  шкіри  злих  клоунів  Радянського  Союзу … Червоний  ніс , шрами  від  серпа   і  молота, та  таке  інше… Радянська   влада  розвалилися, проект   виявився   нікому  не  потрібен … Окрім  бабусі  яка   взялася  виховувати   циркове   чудовисько   як   своє   рідне . Потім   Шеф  знайшов  йому   застосування – використовував   в   політ-технології   як    вплив   на     виборчий   електорат . Клоунштейн  навіть  був  у  виборчому  списку  Партії  під  Прізвищем  Калашников … Не  той  що  придумав  автомат , а  той  що  придумав  потім  причепитися   до  знімальної   групи    телеканалу  «СТБ» («Сидіти  Треба  Боком» - хоча  розшифровка  абревіатури  може  бути   неправильна)                    
Далі  Шеф  почав  кричати … Так  як  і  зазвичай  в  подібних  ситуаціях  і  фільмах   про  Мафію .
- …  І  після   всього  цього   ви  прийшли  до  мене  і  кажете   мені   що  його  тіла  немає ?! –    верещить  Шеф . – За  кого  ви  мене   вважаєте ?! За   того   хлопчика ?! Мені   все  одно   що   у  вас   сталося  і  куди  ви  поділи  труп , але  я  хочу  почути  від  вас  одне  речення – «Ми  надійно  позбулися   тіла» ! І  все ! З   мене    досить   трупа   того    журналіста    якого    знайшли   діти ! … - кричить    Шеф .
Потвора , з   потаємної   кімнати , знову   почала   біситися    і   виламувати   двері …
- Бачите ! Клоунштейн    уже   сердиться  ! Чи   ви  хочете   щоб  він   зробив   з  вами   те   що   зробив   з   журналістом ?! – грізно   спитав    Шеф .      
- Ми   не   винні ! – виправдовується    Ольга .
- Собаки   розрили    його , витягнули , погризли   і   залишили   на   сонці ! ... ?! Не  віддавайте   нас    Клоунштейну ! – також    виправдовується    і   благає   Міша .
- Так  йому  й  треба! Сам   винен! Знюхався   з  Хряком , хотів  зробити  сенсацію ! Стрибнути   вище  Сергія  Бубки ! Розгадати  японські  кросворди ! Поліз  не  туди  куди  треба ! … - говорить    Шеф .
- ?!  А   куди   треба ?! – спитав   Міша .
- ?! Не  знаю ! … ?! … Заговорюєш  мені  мізки ?! Ви  завжди  знаходите  собі  якесь  виправдання ! Але   воно  не   спрацює   в   Поліції ! Чи   ви   хочете   назад   в   Цирк ?!  Скучили   за    виступами   і   оплесками    від    глядачів ?!  Якщо   бажаєте – можете   повернутися    до   роботи     хоч   зараз ! Я    прямо    зараз   поверну   вам   ваші   носи ! – сердиться   Шеф , дістав    з    шухлядки    червоні    носи    клоунів     і   кинув    на   стіл .
Ольга  і  Михайло  неабияк  злякалися … Ще  місяць  назад  вони  працювали   клоунами   в   цьому  цирку . Їхні  сценічні   імена : Проктолог – Михайло , а  Ольгу   звали  Анастазіолог . На   сцені , як  і  в  криміналі , вони   працювали   в  парі . Шеф – Директор  Цирку - запропонував   їм    працювати  на   нього  і  виконувати  його  «брудні»   чорні   замовні  справи . І  тепер  вони     облажалися. Але  назад  повертатися   вони  не  збиралися. Подих  свободи  наповнений  роботою , пов’язаною    не   з   клоунською    цирковою    діяльністю , заполонив   їх    по  саме   горло . Вони   ладні    закопати     ще   хоч   сотню    мішків    з   мертвими    клоунами , аби   тільки   не   повертатися    до    Проктолога   і   Анастазіолога .
- Ми    виконаємо   справу    як   треба ! – ствердно   сказала    Ольга .
- ?!  Так ! – додав     Міша .
- І   розберіться    з   цим  чоловіком . Він   почав   шантажувати  нас . Треба   дізнатися    що  він  знає . – сказав     Шеф   і  показав    фотографію    на   якій    зображений  він  сам .
- ?!  Але  ж  це   ви ! – здивовано   констатувала    Ольга .
- ?! Що ?! Ні , це  мій  двійник , досить  відомий  в  телерекламному  бізнесі   актор – Савік   Цукерман . Він   декілька   разів  виконував  за   мене  «брудну»  справу – вів  замість  мене   засідання  Уряду -  і  тепер   намагається   нас   шантажувати ! – невдоволено   скаржиться   Шеф .  
Клоунштейн     знову   почав   біситися …
Міша  і  Ольга   знали   що  діти , скоріше   за  все , вчаться   в   місцевій   школі . Так  сказали  самі  діти  в  лісі . Вони   відвідали   школу , без   проблем  знайшли  на  дошці   пошани  «Найкращі   учні   школи»  фотографії   тих   трьох   старших   дітей  яких   бачили  в  лісі - Толіка , Макса , Олену . А  на   дошці …
«Їх   розшукує   Поліція   і   Служба   виплат   Аліментів»
… побачили : Майкла     Джексона , Усамі   Бін  Ладена , Михайла   Поплавського , якогось    інопланетянина , маленьку   дівчину   Віку   Буряченко , та   групу   «АВВА» … В  приймальні   вони    дізналися   хто   ці  діти , в   якому    класі   вчаться , як   звати , де  туалет , як   вийти   зі   школи , і   наслідки    та    логічний   сенс    пострадянської    системи    Освіти .      
                                                                    
В   дома   Макс   увімкнув  телевізор   і  «попав»   на   новини   які   веде   Алла     Мазур .
- … Новий    «наїзд»     на   свободу   слова ! Два    дні   назад    зник     відомий     в   країні    Клоун    Хряк   Веселун ! Хряк   відомий   тим   що   під  час  виступів  у  своєму   Цирку  він розповідає   людям    про    злочини   влади … - розповідає    Алла   Мазур .
На   екрані    телевізора    показують    архівні   матеріали … Арена    Цирку , посеред   неї   стоїть    Клоун    Хряк  , жонглює    кеглями , і   водночас   висловлює  і   критикує  невдоволення    політикою   влади   і    розповідає   про   інші    злочини     влади …
- … Вони  підтасовують  графіки  виступів  в  Цирку!!… - кричить  Хряк  жонглюючи кеглями.
Раптом     до   клоуна    підбігли     інші    Клоуни , показали    посвідчення     Співробітників    Служби    Безпеки    Держави  , заламали     Хряку    руки    за   спину     і   відвели  в  сторону .
- Про    зникнення    свого    напарника     повідомили     напарники    Клоуна     Хряка  - Клоун  Будун    та   Клоун   Кавун  … ??! … - розповідає    Алла   Мазур .
На  екрані  телевізора  показують  групу  Клоунів  у  яких  беруть  інтерв’ю  знімальні  групи   різних  телеканалів …
Продовження  далі.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.93155312538147 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …