Чому за неї не призначають смертну кару? Так хочеться забути...просто видалити ті хвилини з життя як непотрібні ярлики на робочому столі.. ніколи більше не любити - любити любити любити - ( луна в голові)та що тобі до того! До мого божевілля, легше не жити - жити жити жити - (знов вона) думки огортають, доводять. Але як не думати, якщо це людська природа, тому ж ми і є гомо сапієнс(я точно не належу до цієї породи інакше не довела б себе до такого стану, не повірила б тобі)...може швидше не думати про ТЕБЕ! Не можу!..чи не хочу? Адже згадка про тебе приносить стільки радісних спогадів але і спогад про неї - це вбиває мене, ріже, коле прямо в серце...
курити...
Вперше за все своє життя витягую цигарки куплені по дорозі в кіоску, пам’ятаю та тітка ще подивилась на моє обличчя з розмитою тушшю, мені тяжко було вимовити що мені треба, пробувала мене заспокоїти(по її очах зразу видно що в неї добре серце), але я невдячно втекла, так огидно було дивись на людей...закурюю...наливаю лікеру в склянку, якось нема сил іти за бокалом, та й навіщо - це ж не свято, я просто хочу впитись і забути.
Чомусь алкоголь і сигарети не помагають зменшити біль...стиха кидаю погляд на лезо...поки ти спиш...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design