Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51568
Рецензій: 96015

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13889, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.86.246')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Історія кохання ?

© Олена, 07-02-2009
Від дикого мовчання, східного холоду, сліз у кишені, здогадок...Розмовляю з тобою...Я...
Так хочеться бути безмежно далеко. На іншій планеті сидіти й дивитись у небо, крізь зорі очі твої шукати... Без тебе...
Тисячі днів, мільйони секунд, кілометри доріг, відблиски спогадів, відсотки забутого...
І білий, прикрий сніг, і відголоски весен...
Я була людиною без снів і дійсних сліз, все здавалось поверхневим, прохідним... Кожна закоханість була мов вперше і назавжди... Я плакала, сміялася... І йшла далі... Летіла. І знову рай... І знову падала. І підіймалась.
І я підняла свої очі... А навпроти... Безмежність у твоїх очах...
А далі. Пусті слова... Обійми...Зимовий ранок... І сльози у моїх очах...Прощання... Двері... Сходи... І пуста квартира... І сон без снів казкових... Тиша...Ранок...Ніч...І твій дзвінок...Безглузді запитання... Мовчання... Тиша... Подив... І такі великі очі...
А потім були довгі роки... Без тебе...Листи... Мовчання... Чужі руки... Розставання...
А потім... Ми зустрілись... І друга, третя, сьома зустріч... Провалля...
P.S. (((Наші відносини обмежені існуванням іншої людини в твому серці; моїми емоціями; нестачею часу і небажанням пізнати мене...
Та незважаючи на все, ми приречені бути разом завжди...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.049087047576904 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати